Şimdi Ara

★ Xiaomi Redmi Note 4X & Redmi Note 4 Global ★Qualcomm Versiyon★ Ana Konu & Kullanıcı Kulübü (235. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
9.489
Cevap
98
Favori
493.323
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
6 oy
Giriş
  • Şarj %78 4g full açık 1 saat 22 dakika ekran süresi 6 saat 16 dakika bekleme süren var miui 8 kararlı surumdeyim belki kıyas yapilir otomatik parlaklık ve pil tasarrufu açık GPS kapalı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi reyes_19 -- 9 Kasım 2017; 14:19:1 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: reyes_19

Şarj %78 4g full açık 1 saat 22 dakika ekran süresi 6 saat 16 dakika bekleme süren var miui 8 kararlı surumdeyim belki kıyas yapilir otomatik parlaklık ve pil tasarrufu açık GPS kapalı

en iyi şarj süresi android 6 ve miui 8.2.1.0 da aldım
    aynı kullanım senaryosunda 1gün 12 saat kullanım 12 saat ekran süresi vardı.
    genelde tasarruf modunu açmam.
    zaten 4100mah pil var çok çok yetiyor.
    tabi bide zenfone 5 den geçince ilaç gibi geldi bu telefon bana
    bakalım eğer iyi süreler vermez ise ben android 6 ya dönücem
    6 ya dönünce miui 9 alıyorsa bide öyle denerim
    olmazsa android 6 ve miui 8.2.1.0 devam
    benim için önemli olan pil.

Redmi note 4 global alarak aranıza katıldım.

Hotspot olayında başıma gelenleri paylaşayım.Telefonum;

İşyerimdeki win7 laptopla hotspot olmuyor bağlanıyorum ama internet yok.ama evde win10 laptopla oluyor ve internete çıkıyorum.
    Aynı şekilde LG telefonla olmuyor ama samsung tabletle oluyor.

Yani bu durum birazda diğer cihazın yazılımı ve işletim sistemiyle(windows veya android) alakalı.

Hattım vodafone ve yaptığım cihazlarda 4g ile bağlanıyor.

Sürümüm 8.5.8.0 kararlı.daha güncellemedim

Orijinalden alıntı: dexterr

Beyler note 4x in hoparlör patladı. Aliexprestn hangi parçayı satın almalıyım. Bilgisi olan varmı?

O da nasıl oldu?Mühendis kodundan ses seviyesini mi arttırdığını?Hangi işlem sonrası oldu?

• Telefonu dün güncelledim şarj konusunda bir yorum yapamam şuan telefonu yeni şarjdan aldım.Ama dün güncellediğim de telefonda %62 şarj vardı wifi ile telefonu yeniden kurdum baya bir kurcaladım %62 den %19 a kadar 6 saat ekran süresi aldım ve %18 şarjda şarja taktım telefonu...Bakalım tam şarjdan sonra durum ne olacak....

Şeytan kulağına kurşun diyeyim 2-3 günde bir şarj ediyorum ben telefonu. WiFi, 4g, gps, eşitleme hep açık, ekran parlaklığı oto, günde en az 2 saat instagram garanti, 1 saat internet radyo garanti.

Telefonlar konuşuyorum normal insan kadar. Ayda 600 dk falan güne siz hesaplayın. İnternet 8 GB genelde kalmaz ay sonu biter, Youtube aktif kullanıyorum, Whatsapp, Scorp vs bir kaç sosyal uygulama zaten olmazsa olmaz. Tivibu var cepten tv izliyorum. Sözlük var sözlükteyim paso. Forumdayız paso ayrıca.

Neyi eksik yapıyorum diye düşünüyorum normal kullanıyorum ve bulamıyorum. Bir tek oyun oynamıyorum telefonda. Tek batak var oyun olarak günde 20 30 dkka anca oynuyorum. Çok mu oyun oynuyorsunuz acaba?

Yani kullanım şekliniz benimki gibi ise cihaz sıkıntılı demektir. Aynı telefondan arkadaşıma ve onun eşine de aldım. Onlarda çok memnun. Komşunun kızına da aldık o da çok memnun, bakkala da aldık o da memnun.

Kesin bunun üretim hatalı serileri var diye düşünmeye başladım ben.

Önceki cihazım HTC One'dı ve o kadar memnundum ki anlatamam. Şu telefondan daha memnundum o kadar diyeyim. Hem karizma bir tasarımı vardı hem de benim için en önemli şey ses harika bir ses performansı vardı. Ama onu bile sattım. Çünkü şuan bu telefonla 2 3 gün giden batarya o telefonda 1 gün kesinlikle çıkarmıyordu.

Neyse geçmiş olsun diyorum sorunlu cihaz sahiplerine. Umarım güncelleme ile sorunlarınız çözülür. Hele ben gibi garantisiz mal alıyorsanız sorun tabii ki.

Neyse ben de şimdi güncelleme geldi 9 sürümüne geçtim ve harika telefon daha da harika oldu diyebilirim. Resmen parmak izi iphone gibi anında algılar oldu. Şak şak. Baya oynadım. O kadar iyi açılıyor ki. Şimdi kurcalayayım biraz. Bakalım neler yeni. Zira yenilikleri neler bir yerde bulamadım.

ADIN YAZILACAK MÜCEVHER TAŞA.

• quote:

Orijinalden alıntı: reyes_19

Benim ve hgurbuz50 nick'li arkadaşın şarj değerlerine bakarsak miui9 yarım saat 1 saat arasında fazla şarj süresi vericej gibime geliyor

Kesinlikle miui8 den daha fazla gidecek gibi %43 şarj kullanımı ile 6 saat ekran süresi veriyorsa tam dolumla 10 saati aşacak gibi ama benim için önemli değil hocam ben 2-3 günde bir takıyorum şarja bana yetiyor deli gibi kullanmıyorum en sonunda aradığım telefonu buldum hep böyle bataryası uzun giden yarı yolda bırakmayan bir telefon arıyordum sonun da buldum
  • Miui 8 ile mi hesabı olmadan 12 saat 10 dakika mi hesabı ile 10 saat alıyorum parlaklık yarının üstünde sadece wifi açık. Ancak miui 9 güncellemesi bana gelmedi hala 8.5.8.0 kararlı sürümdeyim. Buda redmi note 4x global 32/3/samsung sensör ile çektiğim fotoğraf.https://i.hizliresim.com/qJyJgB.jpg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -M-K- -- 9 Kasım 2017; 17:32:10 >

mesela şu snapdragon değil mi
    www.hepsiburada.com
    Xiaomi Redmi Note 4X Dual Sim 32 GB (İthalatçı Garantili) Fiyatı
    http://www.hepsiburada.com/xiaomi-redmi-note-4x-dual-sim-32-gb-ithalatci-garantili-p-HBV00000579IQ
  • quote:

Orijinalden alıntı: designr

bende bu modelin peşine düştüm de snapdragon olmayan modeli mi var ?

mesela şu snapdragon değil mihttp://www.hepsiburada.com/xiaomi-redmi-note-4x-dual-sim-32-gb-ithalatci-garantili-p-HBV00000579IQ

Hepsiburada sıkıntı ürünün servisi komple sıkıntı. 999 liraya telefon satıp bir de 15 lira kargo kitliyorlar kargo ücreti 6.38 standart olduğu halde :D

• -M-K- - kullanıcısına yanıt
    nerden almalı peki ? n11de iki tane satıcı var yorumları çok kötü.
  • hgurbuz50 kullanıcısına yanıt
    O bende miui 8de vardi 9da kayboldu uygulamaya girmeden cevap yazamıyorum

Bir haftadir kullaniyorum miui9 sarj süresi

Orijinalden alıntı: designr

bende bu modelin peşine düştüm de snapdragon olmayan modeli mi var ?

mesela şu snapdragon değil mi
    www.hepsiburada.com
    Xiaomi Redmi Note 4X Dual Sim 32 GB (İthalatçı Garantili) Fiyatı
    http://www.hepsiburada.com/xiaomi-redmi-note-4x-dual-sim-32-gb-ithalatci-garantili-p-HBV00000579IQ

ben aldım 1156 tlye note 4 64gb 4gb snap 625 modeli. geldiğinde bakacağım.

senin verdiğin 4x modeli onu alma

XİAOMİ REDMİ NOTE 4 64GB GLOBAL SNAPDRAGON 625 DEPOLAMA 4GB RAM 1.329,00 TL yerine 1.129,00 TL

• Arkadaşla güncelleme sonrası sarı renk çıktı sizde böyle birşey var mı ?

★ Xiaomi Redmi Note 4X & Redmi Note 4 Global ★Qualcomm Versiyon★ Ana Konu & Kullanıcı Kulübü

Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.