Şimdi Ara

★ Xiaomi Redmi Note 4X & Redmi Note 4 Global ★Qualcomm Versiyon★ Ana Konu & Kullanıcı Kulübü (127. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir (3 Mobil) - 3 Masaüstü3 Mobil
5 sn
9.489
Cevap
98
Favori
473.996
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 125126127128129
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    miui9 için indirme linki

http://bigota.d.miui.com/7.7.26/mido_images_7.7.26_20170726.0000.00_7.0_cn_9429084240.tgz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: _TurbulanS_

Ben bu ürünü aldım siyah çerçevelerin içinde 1 mm belli belirsiz boşluk var benim için yeterli...
    http://urun.gittigidiyor.com/cep-telefonu-ve-aksesuar/xiaomi-redmi-note-4x-kilif-rugged-armor-silikon-model-redmi-note-4x-kirilmaz-cam-294437678?urvid=79621553

Doğrudur hocam zaten sizdeki 4x olduğu icin sizinkine uyar ama note 4 için üretilen ekran koruyucu yok anladiğim kadariyla, problem orada sanırım :)

• quote:

Orijinalden alıntı: _TurbulanS_

Ben bu ürünü aldım siyah çerçevelerin içinde 1 mm belli belirsiz boşluk var benim için yeterli...
    http://urun.gittigidiyor.com/cep-telefonu-ve-aksesuar/xiaomi-redmi-note-4x-kilif-rugged-armor-silikon-model-redmi-note-4x-kirilmaz-cam-294437678?urvid=79621553

Hayırlı olsun güle güle kullanın. Bendede global versiyon note 4 var. Üst taraftaki çıkışlar soldaki resimdeki gibi. Aldığınız kılıf buna uygunmu acaba?
    ★ Xiaomi Redmi Note 4X & Redmi Note 4 Global ★Qualcomm Versiyon★ Ana Konu & Kullanıcı Kulübü

• Config kullanıcısına yanıt
    Ben kullanıyorum o kılıftan, 3 tane delik var, mikrofon ve kızılötesi için olan delik geniş yapılmış ve her ikisi de sığıyor.Yani kılıf her iki modele de uygun üretilmiş.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: THEATTRE35

Ben kullanıyorum o kılıftan, 3 tane delik var, mikrofon ve kızılötesi için olan delik geniş yapılmış ve her ikisi de sığıyor.Yani kılıf her iki modele de uygun üretilmiş.

Cevabınız için tesekkürler..

• quote:

Orijinalden alıntı: Lincoln Burrows.

Cihazı kullanan arkadaşlar lütfen fikir verin ön kamera nasıl? Buna göre alacağım

Daha almadıysanız artık note 4 almayın. Çünkü kamerası beklenyinizi karşılamayabilir. Yeni Mi 5x modeli çıktı. Kameralar mi 6 ile aynı kalitede işlemci ve çoğu özellik note 4 ile aynı.

Ya da bekleyip note 5 çıkınca alın. En azından hızlı şarj, daha iyi kamera olur. İşlemci yükselebilir

Orijinalden alıntı: ender

miui9 için indirme linki

http://bigota.d.miui.com/7.7.26/mido_images_7.7.26_20170726.0000.00_7.0_cn_9429084240.tgz

teşekkürler.
    ★ Xiaomi Redmi Note 4X & Redmi Note 4 Global ★Qualcomm Versiyon★ Ana Konu & Kullanıcı Kulübü★ Xiaomi Redmi Note 4X & Redmi Note 4 Global ★Qualcomm Versiyon★ Ana Konu & Kullanıcı Kulübü★ Xiaomi Redmi Note 4X & Redmi Note 4 Global ★Qualcomm Versiyon★ Ana Konu & Kullanıcı Kulübü★ Xiaomi Redmi Note 4X & Redmi Note 4 Global ★Qualcomm Versiyon★ Ana Konu & Kullanıcı Kulübü★ Xiaomi Redmi Note 4X & Redmi Note 4 Global ★Qualcomm Versiyon★ Ana Konu & Kullanıcı Kulübü★ Xiaomi Redmi Note 4X & Redmi Note 4 Global ★Qualcomm Versiyon★ Ana Konu & Kullanıcı Kulübü★ Xiaomi Redmi Note 4X & Redmi Note 4 Global ★Qualcomm Versiyon★ Ana Konu & Kullanıcı Kulübü

• arkadaşlar telefonun şarj giriş yerinin sağ ve sol tarafı hoparlör mu oluyor? Benim bugün dikkatimi çekti de bende ses sadece sağdaki deliklerden geliyor soldaki deliklerden ses gelmiyor. Bir sorun mu var ?

★ Xiaomi Redmi Note 4X & Redmi Note 4 Global ★Qualcomm Versiyon★ Ana Konu & Kullanıcı Kulübü★ Xiaomi Redmi Note 4X & Redmi Note 4 Global ★Qualcomm Versiyon★ Ana Konu & Kullanıcı Kulübü★ Xiaomi Redmi Note 4X & Redmi Note 4 Global ★Qualcomm Versiyon★ Ana Konu & Kullanıcı Kulübü★ Xiaomi Redmi Note 4X & Redmi Note 4 Global ★Qualcomm Versiyon★ Ana Konu & Kullanıcı Kulübü

Bu gün gece 7 saatlik uykumda %10 gitti dün aynı sürede %2 şarj gitti 8.2.10 pişmanlıktır birde dikkat ettiyseniz android sistemi çok fazla güç tüketiyor bu bölümden kaynaklı bir sorun olduğunu düşünüyorum mi 5 ve mi max 2 de kontrol ettiğimde mi max 2 de android sistemi %10 u geçmiyor mi 5 de ise %15 i geçmiyor bizim telefonlarda %30 civarı optimizasyon sorunu olduğunu gösteriyor ve bu da derin uykuyu bozuyor kanaatimce, farklı telefon modellerinde %10 %5 civarı ve derin uykuda %1 veya hiç şarj gitmediğini söyleyenler oluyor

• TriaThlon kullanıcısına yanıt
    Tek bir yerden ses gelir. Diğer taraf görsel amaçlı.

Orijinalden alıntı: TriaThlon

arkadaşlar telefonun şarj giriş yerinin sağ ve sol tarafı hoparlör mu oluyor? Benim bugün dikkatimi çekti de bende ses sadece sağdaki deliklerden geliyor soldaki deliklerden ses gelmiyor. Bir sorun mu var ?

Biri hoparlör biri mikrofon

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TriaThlon -- 30 Temmuz 2017; 11:42:41 >

1) Şarjı gerçekten iyi 8.2.10 sürümünü kullanıyorum baz istasyonuna uzak olmam, 4g nin sürekli açıkolması, sürekli nette dolaşmama (oyun oynamam telefonla) rağmen 10 saat ekran süresi veriyor.

2) Evet bu cihazda hızlı şarj yok ama pek dert etmeyin çünkü çoğumuz akşam şarja koyup sabah alıyoruz ola ki hün içerisinde şarjın bittiğini varsayalım 30 fk lık şarşla hünü bitirirsiniz emin olun.

3) Kamera çekimi hündüz ışıkta çok iyi akşam loş ışıkta kalitesi düşüyor zira bu durumu talıntı yapanlar s7 edgeye yönelsin bı cihazın 3 katı para vererek. Video çelimleri net anvak benim görüşüm video stabilizasyonu iyi değil. Şöyleki video çok titriyor buda çektiğiniz videoyu izlerken gözlerinizi yoruyor.

4) Cihazda donma kasma olmuyor

Sonuç olarak yurt dışında 150-160 dolara satılan vasat bir telefon ödediğiniz paranın hakkını veren güzel vihaz ben kararsız kalan arkadaşlara tavsiye ederim.

• Bende cihazi almayi düşünüyorum ama nereden alacağım konusunda kararsızım, forumda uyguna satan satıcı öneriniz var mı sıfır sıkıntı yapamayacağım birisi, önceden çok denk geliyordum xiaomi satıcılarına ama şimdi bulamadım bi türlü

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.