Şimdi Ara

★ Xiaomi Redmi Note 4X & Redmi Note 4 Global ★Qualcomm Versiyon★ Ana Konu & Kullanıcı Kulübü (125. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9.489
Cevap
98
Favori
473.327
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123124125126127
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    690 hocam

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • pacificstorm P kullanıcısına yanıt
    Hocam bende aynı modelden aldım, cihaz ilk açtım 7.5 gb gösteriyordu şimdi oyun hariç 50 civarı uygulama yükledim 4 gb bos görünüyor

• Arkadaşlar 4/64gb Snapdragon versiyonu var mı bu cihazın?Yoksa 4/64gb sadece MTK işlemcili ​olanında mı bulunuyor?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Config kullanıcısına yanıt
    Sevindim hocam güle güle kullanın :)

• _S_R_ _ kullanıcısına yanıt
    4/64 Snapdragon yeni çıktı fakat henüz garantili olarak gelmedi bildiğim kadarı ile, diğer satıcılarda var 900 tl civarı satıyorlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: THEATTRE35

4/64 Snapdragon yeni çıktı fakat henüz garantili olarak gelmedi bildiğim kadarı ile, diğer satıcılarda var 900 tl civarı satıyorlar.

Teşekkürler

• Config kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun. Bende 799tl ye düşünce alamamıştım. X20 diye tereddüt ettim araştırma yaparken geciktim kampanya bitti. Nasip 840a n11 den aldım. iyi olmuş Sd625 olması.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 01halil

Hocam bende aynı modelden aldım, cihaz ilk açtım 7.5 gb gösteriyordu şimdi oyun hariç 50 civarı uygulama yükledim 4 gb bos görünüyor

Depolama kısmında 2 gblık diğer dosyalar diye birşey var. Bu dosyalara nasıl ulaşılır acaba
  • pacificstorm P kullanıcısına yanıt
    Yalnız Bende o bölüm 750 mb olarak görünüyor, bence o boyut sistem dosyalarını gösteriyor diye tahmin ediyorum müdahale edemiyoruz ama biliyorsun miui 9 da bu sistem dosyaları kaldırılabilecek o zaman ciddi anlamda yer açılır.

• quote:

Orijinalden alıntı: 01MRT42

Cihazınız Snapdragon olan cihaz ise eğer linkte ki konuyu inceleyin yardımı olacaktır.
    http://akilli.be/forum/threads/snapdragon-cihazlarin-imei-tamiri-nasil-yapilir.750/

Teşekkür ederim ama ben bunları yapamam ki. En iyisi kayıtlı alıyım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cedayroy -- 28 Temmuz 2017; 11:14:11 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: AHZ

Hayırlı olsun. Bende 799tl ye düşünce alamamıştım. X20 diye tereddüt ettim araştırma yaparken geciktim kampanya bitti. Nasip 840a n11 den aldım. iyi olmuş Sd625 olması.

Teşekkürler. HB Daha önce sipariş eden @huseyintr nickli arkadaşa sd625 göndermişdi, buna güvenerek iptal etmedim.10 gün bekledim. mtklı gelseydi kutuyu açmadan iade edecektim.
  • Yeni aldığım cihaz test sonuçları örnek teşkil etsin diye paylaşıyorum

★ Xiaomi Redmi Note 4X & Redmi Note 4 Global ★Qualcomm Versiyon★ Ana Konu & Kullanıcı Kulübü

★ Xiaomi Redmi Note 4X & Redmi Note 4 Global ★Qualcomm Versiyon★ Ana Konu & Kullanıcı Kulübü

• Telefonu yeni aldım ve şimdiki surumu 8.2.2.0 ve güncelleme var diyor 8.2.10 a sizce guncellemelimiyim yoksa gerek yokmu. Birde gg dan ekran koruyucu sipariş ettim heryeri kapatmadı kenarda hava boşlukları kaldı . Ekranı tam kapatan ekran koruyucu biliyor musunuz . Bu telefonda gorilla glass gibi ekran modeli varmı .

• azimhan51 kullanıcısına yanıt
    8.2.10 batarya düşmanı güncellemeyin 8.2.5.0 a kadar sorun yoktu miui 9 a kadar bekleyin derim
  • quote:

Orijinalden alıntı: 01halil

Arkadaşlar forumda uyku modundan bahsediliyor, ben pil ayarlarına baktım böyle birşey göremedim zamanlayici var acaba o mudur bilemedim, tam olarak nasıl kullanılıyor bilgi verirseniz sevinirim.

Arkadaşlar cihaz için ekran süresi az değil mi ama full internet senkronizasyon acıktı. Birde şu uyku modu nasıl bi cevap lütfen.

• Arkadaşlar telefon alma arefesindeyim, kardeşimle kendime alacam. Redmi 4x mi redmi note 4x mi ne dersiniz? çok fark var mı aralarında?
  • şu anda global kararlı 8.2.2.0 dayım
    güncellemeyi yapmadım
    yapmamı önerirmisiniz?
    bazı programlarım var kullanmak istediğim
    örneğin bir voip programı bir görüşme kayıt programı
    bunların hiçbir şekilde sonlanmasını istemiyorum
    gerekli tüm ayarları yaptım
    ancak menü tuşuna basıp arka plan uygulamalarını sonlandırdığımda bu programlarda otomatik olarak kapatılıyor
    burda bir ayar varmış kilit şekli çıkıyormuş onunla mevcut uygulamayı kilitleyince
    menü tuşuna basıp arka plan uygulamalarını sonlandırsanız bile kilitledikleriniz gitmiyormuş
    bende onu istiyorum ama bende öyle bir kilit ikonu falan çıkmıyor
    acaba güncellemeyi yapmalımıyım
    şuanda 75 uygulama yüklü
    wifi mobil veri gps otomatik parlaklık senkron 4G herşey full açık
    sabah 7 de çektim işe gelirken ve hala %60 şarjım var
    ekran sürem de an itibari ile 4 saat 16 dakika.
    eğer güncelleyeceğim sürümde daha kötü bir pil durumu oluyor ise miui9 ve android 7 ye kadar beklerim
    yorumlarınızı bekliyorum
    cihaz redmi note 4 global snap 625 li versiyon.

• hgurbuz50 kullanıcısına yanıt
    Bahsettiginiz sanirim su

En sol tusa basinca acik uygulamalar geliyor

Kilitlemek icin ilgili programin kucuk penceresini asagi cekin ustte kilitle secenegi çıkıyor

• Daha önceki sayfalarda ekran görüntüsü eklemiştim. Özetle redmi note 4 global snapdragon kvk garantili olan benimkisi. 4gb/64g.Detayli yazıyorum ki modeller arasi da şarj süresi farkli mi bakalım. Hiç böyle bi telefon kullanmadim. Efsane diyebilirim. Normal bir günümü %50 sarjla falan kapatıyorum. Hersey acik, istedgm herşeyi şarji dusunmeden yapıyorum. Ekran süresi tam 0 sarja kadar 13 saat civarıni buluyor.

• hgurbuz50 kullanıcısına yanıt
    8.2.10.0 hariç diğer sürümlere güncelleyin isterseniz ama 8.2.10.0 da fazla system kullanım hatası var bu da batarya sorununa yol açıyor 8.2.2.0 dan kötü bir batarya performansı var malesef eu forumlarındada görürsünüz tartışmaları
  • 
Sayfa: önceki 123124125126127
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.