Şimdi Ara

★ Xiaomi Redmi Note 4 ★ Ana Konu & Kullanıcı Kulübü (Türkçe İnceleme İlk Sayfada) (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.202
Cevap
49
Favori
159.396
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhabalar. Ben note 4 için biriyle anlaştım 0 olarak elden alacağım da. Mutlaka alırken bakmam gereken şeyler hakkında yardımcı olabilir misiniz? Birde kutusuz telefon sorduğumda sevkiyatın daha kolay olduğu için kutusuz getirdiklerini belirtti.
  • Şuan garantili ve sıfır kutulu olarak 950 liraya satılıyor. Puan - çek kampanyaları ile 900 (-50) liraya almak mümkün. Buna yakın bir ücret ödeyecekseniz,n11 - hepsiburada gibi sitere de bakmanızı tavsiye ederim.
  • Merhaba, telefonu güncellemek için illa rom root falan yapmak mı gerekiyor? Hepsiburadan.com da satılan telefon global ve türkçe rom mu? Bootleader flastool falan uğraşmak istemiyorum. Normal internetten telefonla güncelleme yapmak istiyorum.
  • Redmi pro'ya eger global rom cikmazsa satip redmi note 4 alacam
  • note 4 de güncelleme geldi telden indirdi hatasız ama kurma işleminde problem var sanırım. 1 saattir yniden balatıyor.
  • onder748 kullanıcısına yanıt
    Benim telefon kurdu fakat eski sürümü indirdi sanıyorum. Telefonun şu an ki sürümü 8.1.4.0
  • cezzar58 C kullanıcısına yanıt
    sabah sabah skıntıma bak ya bende telefonu kapattım şimdi flash tooldan eskiyi yüklüyorum.
    yok ya kurdurmuyor malsef. yeniden başlat yapıypr gene ne edecem bilemedim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: altı ok

Merhaba, telefonu güncellemek için illa rom root falan yapmak mı gerekiyor? Hepsiburadan.com da satılan telefon global ve türkçe rom mu? Bootleader flastool falan uğraşmak istemiyorum. Normal internetten telefonla güncelleme yapmak istiyorum.

güncel
  • quote:

quote:

Merhaba, telefonu güncellemek için illa rom root falan yapmak mı gerekiyor? Hepsiburadan.com da satılan telefon global ve türkçe rom mu? Bootleader flastool falan uğraşmak istemiyorum. Normal internetten telefonla güncelleme yapmak istiyorum.

güncel

"Normal internetten telefonla güncelleme yapmak istiyorum. "

maalesef olmuyor.. normal internetten telefonla güncelleme olmuyor. adımları basit aslında.. adımları harfiyen yerine getirirseniz ne kadar basit olduğunu görürsünüz... 950 TLye alabileceğiniz daha iyi bir telefon YOK!!! hatta aldığınızda elinizdeki telefona 950TL verdiğinize inanamayacasınız.. fiyatının çok çok üstünde bir kalitesi var.. kesinlikle pişman olmazsınız. şu an telefonsuz kalsam yine alacağım telefon bu olur.. hiç düşünmeden..

• quote:

Orijinalden alıntı: onder748

sabah sabah skıntıma bak ya bende telefonu kapattım şimdi flash tooldan eskiyi yüklüyorum.

8.1.4'ten mi askiye geçiyorsunuz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sharparrow -- 11 Ocak 2017; 14:51:28 >
  • Sharparrow S kullanıcısına yanıt
    hocam son sürümü yükleyemedi. Bnede eski sürümü atıyorum ama olmuyor. Yenisini indirip kursam diye uğraşıyorum ama yapamadım bi türlü
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sharparrow

quote:

quote:

güncel

maalesef olmuyor.. normal internetten telefonla güncelleme olmuyor. adımları basit aslında.. adımları harfiyen yerine getirirseniz ne kadar basit olduğunu görürsünüz... 950 TLye alabileceğiniz daha iyi bir telefon YOK!!! hatta aldığınızda elinizdeki telefona 950TL verdiğinize inanamayacasınız.. fiyatının çok çok üstünde bir kalitesi var.. kesinlikle pişman olmazsınız. şu an telefonsuz kalsam yine alacağım telefon bu olur.. hiç düşünmeden..

yani ayarlar>telefon hakkında>yazılım güncelleme olmuyor.

daha önce telefonuma rom yükledim ve brick oldu. artık rom root işlerine tövbeliyim.
    bu telefon da brick olursa bir daha telefon alamam.

• merhaba bende 3 haftadır kullanıyorum. Sadece whatsapp mesajı gelince telefonun üstündeki beyaz led ışık mesajı okumama rağmen durmadan yanıp sönüyor insanı deli ediyor ne yapabilirim....
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Sharparrow

quote:

quote:

güncel

yani ayarlar>telefon hakkında>yazılım güncelleme olmuyor.

daha önce telefonuma rom yükledim ve brick oldu. artık rom root işlerine tövbeliyim.
    bu telefon da brick olursa bir daha telefon alamam.

hayır o şekilde güncelleme olmuyor maalesef.. ama dediğim gibi ilk sayfadaki adımları birebir uygulayın ne kadar basit bir işlem olduğunu görürsünüz. yeni güncelleme geldi. zip ile açtım. fastboot programını açıp dosyayı gösterdim. telefonu kapatıp ses kısmına basılı şekilde PCye bağladım ve.. bitti kendisi aşağı yukarı 10dk içinde yeni sürüme yükseltti. bu kadar basit. her türlü desteği veririz sorun olmaz.. bu harika aleti bu fiyata kaçırma derim. ben bile alana kadar bu kadar harika olacağını tahmin edemezdim. hele üzerinde ki miui android romu şimdiye kadar gördüğüm en mükemmel rom.. başkada rom kullanabileceğimi zannetmiyorum. çok çok ince düşünülmüş ayarlar var. programlar için ayrı bir menüye gimiyorsunuz ios'taki gibi sayfaları sağa sola kaydır program kısa yolları orada.. vs. vs. vs... ücretli ve crackli programlarla yaptığım birçok şeyi varsayılan olarak harika bir şekilde çalışır vaziyette romda buluyorsunuz.. neyse ne desem az.. kullanmak lazım.. ha birde telefon yağ gibi akıyor...

son bir ekleme.. telefonu root yapmanıza gerek yok.. bende root yapmıyorum ;) güvenli kalsın.. banka programları var kullandığım vs.vs ... dahili güvenlik programı vs. vs.. al pişman olmazsın.. tabi tercih senin..

• quote:

Orijinalden alıntı: altugkutluca

merhaba bende 3 haftadır kullanıyorum. Sadece whatsapp mesajı gelince telefonun üstündeki beyaz led ışık mesajı okumama rağmen durmadan yanıp sönüyor insanı deli ediyor ne yapabilirim....

bazen mesaj nediyle yanıp söndüğünü zannettiğimiz led ışığının sebebi farklı yerlerden çıkabiliyor. mesela gelen bir email, google fotoğraflar uygulaması, hatta yeni bir güncelleme varsa vs. vs. led ışık yanıp sönebiliyor. hatta öyleki bazem hangi nedenle yandığını bulmakta zorlanıyorum ama allem edip kallem edip buluyorum kızdığım ve boşuna alarm veriyor dediğim telefonumdan özür diliyorum.. sebepleri tek nedene bağlamayın bence.. led ışık bildirimlerinin renklerini değiştirin ve diğer uygulamalardan gelmediğine emin olun derim. whatsapp için mesaj bildirim rengini değiştirin mesela elinizde bir arkadaşınızdan led bildirimi yokken bir mesaj gönderip kendi telefonunuzdan anında kontrol edin ve bildirim ışığını test yeniden test edin bence.. sebebi doğru tesbit edemezseniz ne yapsanız boşuna,, anca kendinizi yorarsınız..

• Telefonu alalı 2 ay falan oldu, yazılım versiyonu 8.6.9.29
    Şu ana kadar hiç güncelleme gelmedi
    Farklı bir rom mu yüklemeliyim
    Bir de, ben maksimum 3,5 saat falan ekran süresi alıyorum, 7 saat alanlar var, bu kadar fark olması da rom ile mi ilgili acaba?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Dayanamadım bastım rootu reklam meklam kalmadı saçma sapan yazılımları da kaldırdım ohh mis.
  • Free WiLL kullanıcısına yanıt
    Bu cihaz nasıl Rootlanıyor detaylı bir anlatıp yaparsanız sevinirim.
    Müsait bir zaman da anlatırım İngilizce varsa xda var aslında
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.