Şimdi Ara

★XİAOMİ REDMİ NOTE 3 PRO ve SPECİAL Edition ★ ANA KONU & KULLANICI KULÜBÜ ★ (492. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15.766
Cevap
112
Favori
469.649
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
19 oy
Giriş

Orijinalden alıntı: ybektas55

Dün gece tema işiyle uğraştım biraz. Bununla ilgili fazla konu ve bilgi bulamadım.
    Edindiğim tecrübeyi buraya aktarıyorum belki faydalanan olur. (Konu gereksiz olmuş denirse silebilirim.)

Telefonda olmayan mtz uzantılı temaların bilgisayara indirilip telefona yüklenmesi:
    MIUI v8 temalar burada:http://zhuti.xiaomi.com/compound?page=1&sort=New
    indirmek istediğimiz temayı seçiyoruz.
    Örnek link:http://zhuti.xiaomi.com/detail/31c817db-6261-46f5-a63f-216676332586
    Linkteki detail kısmını silip oraya download yazarak enter tuşuna basıyoruz tema bilgisayarımıza iniyor.
    İndirdiğimiz temaları telefonda bir klasöre atıyoruz.
    Temalar uygulamasını açıp offline kısmına geçiyoruz sayfanın en altında içe aktar kısmından telefona atılan temayı gösteriyoruz.
    Biraz bekleyince tema o sayfaya ekleniyor ve oradan uygulanabiliyor.

495. sayfada bir Türk kullanıcının yaptığı Fenerbahçe teması:http://zhuti.xiaomi.com/detail/4f3a6ba3-d16c-4b90-97f2-64ddca061a98

Tema: Fenerbahçe Simgeler: IOSfractal

Hocam bu fb temasını nasıl buluruz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ybektas55 kullanıcısına yanıt
    Hocam kesinlikle yararlı olmuş, teşekkürler. Zhuti'den indirebilmek demek tüm çin global paralı temalar bizim demek

Orijinalden alıntı: volkan0688

quote:

Orijinalden alıntı: ybektas55

Dün gece tema işiyle uğraştım biraz. Bununla ilgili fazla konu ve bilgi bulamadım.
    Edindiğim tecrübeyi buraya aktarıyorum belki faydalanan olur. (Konu gereksiz olmuş denirse silebilirim.)

Telefonda olmayan mtz uzantılı temaların bilgisayara indirilip telefona yüklenmesi:
    MIUI v8 temalar burada:http://zhuti.xiaomi.com/compound?page=1&sort=New
    indirmek istediğimiz temayı seçiyoruz.
    Örnek link:http://zhuti.xiaomi.com/detail/31c817db-6261-46f5-a63f-216676332586
    Linkteki detail kısmını silip oraya download yazarak enter tuşuna basıyoruz tema bilgisayarımıza iniyor.
    İndirdiğimiz temaları telefonda bir klasöre atıyoruz.
    Temalar uygulamasını açıp offline kısmına geçiyoruz sayfanın en altında içe aktar kısmından telefona atılan temayı gösteriyoruz.
    Biraz bekleyince tema o sayfaya ekleniyor ve oradan uygulanabiliyor.

495. sayfada bir Türk kullanıcının yaptığı Fenerbahçe teması:http://zhuti.xiaomi.com/detail/4f3a6ba3-d16c-4b90-97f2-64ddca061a98

Tema: Fenerbahçe Simgeler: IOSfractal

Hocam bu fb temasını nasıl buluruz

Bunun Galatasaraylı olanı yok mu? &#128512;

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• hocam beni de listeye ekleyebilirsin. 2 tane telefona bu yöntemle attım. tecrübemi paylaşmak isterim. İlki 16 gblik modeldi. telefonun hafızasında 300-400 mb boş yer vardı, edl moda alıp rootlu romu flashlarken "yeterli alan yok" dedi ve brick oldu.deep flash kablosu yaparak sorunu hallettim ve imei attım. İkinci tel 32 gblikti. rootlu romu attım, imei programıyla da imei attım ama sim kartı görmedi, imei sorguladığımda da hiçbir tepki vermedi. mi 7 global romu attım yine olmadı, tekrar rootlu romu attım yeni imei yazdım yine olmadı. miu 8.1 global romu attım simi de gördü, imei de başarıyla yazılmıştı.
  • arkadaşlar bu saat ayarını nasıl yaptınız

otomatik saat dilimini ve ağ tarafından sağlanan saati kapattım
    elle ayarladım ama facebook da bütün paylaşımlar şimdi olarak görünüyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OnLyMoKoKo -- 19 Aralık 2016; 13:56:5 >
    KALBİMİZDESİN PİLOT ALPER

GALATASA|RA|Y
  • SPaCeLoRD kullanıcısına yanıt
    sıkıntı burda işte hocam, cihazı yeniden başlatınca saat değişiyor bölge rusya olsa bile
    bu saat işine de bir güncelleme yapılmalı
  • o enteresan olmuş. saat içinden zaman dilimini rusya moskova yapmak vs geçici çözümdü, bölgeyi değişirmek lazımdı kalıcı çözüm için ama bölgede de öyle yapıyorsa o kötü. çözümü bilen çıkar umarım :)

GALATASA|RA|Y
  • Eu romda öyle bir sıkıntı yok cihaz açılıp kapatılınca da saat değişmiyor.
  • arkadaşlar herkese s.a. benim telefonda güncelleme sonrasında dokunmatikte sorun çıkmaya başladı. telefonun özellikle sağ tarafında ekran çalışmıyor. ekrana dokunmama rağmen tepki vermiyor. telefonu bazen yeniden başlatınca düzeliyor. ama bu sorun özellikle bugün içinde o kadar çok olmaya başladı ki telefonu ciddi ciddi elden çıkarmayı düşündüm. bu konuda tecrübesi olan bir arkadaş var mı? yardımcı olunursa çok memnun olurum. herkese teşekkürler.
    MSI P67A-GD65 - i7-2700K @ZALMAN CNPS10X - G.SKILL 8GB - KINGSTON SH100S3 120GB Hyperx ssd - MSI gtx 570 - MegaWorks THX 5.1 550 - ( ASUS PA246Q ProArt 24” IPS + 20" Dell 2007wfp + Philips 42" PFL5405H ) -RAZER DEATHADDER3500 - Goliathus Fragged Speed - HAF 922 - HighPower 1000W
  • marowak M kullanıcısına yanıt
    Driver larda Bi sıkıntı vardır tekrar yüklemeyi deneyin driverları.

• Arkadaşlar bu cihazlar hskkında bilgisi olan tavsiye ve yorumda bulunurmu acaba. Yurt dışınfan 1 hafta sonra kardeşim gelecek mi5_mi5s_mi5s plus var bunlardan hangisini almalıyım. Glabol rom ve imei atılması önemli benim için birde 5.5 inç ideal ölçü.mslum kullandığım note 3 pro kamera ve ekran parlaklığı yeterli değil bunlarda nasıl acaba değermi almaya arada çok fark varmı acaba ekran ve kamera farkı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi boboco -- 19 Aralık 2016; 19:27:48 >
    aygıt yöneticisinde ne gözüküyor ? brick oldu deep flash için muhtemelen usb kablo yapman gerekebilir. brick olduğunda aygıt yöneticisinde farklı birmodta gözüküyor cihaz da kodu unuttum. zaten çıkan kdu arat ne olduğunu bulursun.

GALATASA|RA|Y
    Ustam o hatayla ben 3 gün uğraştım. 3 gün beni çıldırttı. Sonunda telefonu aldığım arkadaşın yardımıyla çözdüm.Bu hatayı 32 bit windowslarda yapıyo. 64 bitlik bilgisayarda 5 dakikada hallettim hiç bir hata almadan ben böyle attım romu. Birde ilk sayfadaki 7 2 5 romunu yükle ilk sonra otadan güncellemeri alıp 8.1.1 e yükseltirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi memdo -- 19 Aralık 2016; 21:10:14 >
    Otomatik saat dilimini kapatıp, saat dilimi seçme bölümünden Minsk seçin. Minsk seçince saat dilimi seçme bölümü GMT+3:00 Daha Doğu Avrupa Saati oluyor ve reset atınca değişmiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OmeaR -- 20 Aralık 2016; 3:45:37 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Size yardımcı olabileceğimi düşünüyorum. Teamviewer kurulu mu bilgisayarınızda?
    olmazsa beraber bakarız yine.
    kolay gelsin.
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.