Şimdi Ara

★ Xiaomi Redmi Note 3 ★ Ana Konu & Kullanıcı Kulübü ★ (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir - 6 Masaüstü
5 sn
6.114
Cevap
63
Favori
168.745
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Herkese iyi yıllar. Benim bir sorunum var google play den mobil ağ ile uygulama indiremiyorum. Mutlaka wi fi istiyor ve sürekli kablosuz bekleniyor hatası alıyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: zokem

Herkese iyi yıllar. Benim bir sorunum var google play den mobil ağ ile uygulama indiremiyorum. Mutlaka wi fi istiyor ve sürekli kablosuz bekleniyor hatası alıyorum

Download uygulamasına gir, sağ üst köşede 3 nokta olan yere tıklayarak ayarlarla girip indirme limitini sınırsız yapın düzeltecek.

• Arkadaşlar WhatsApp, facebook gibi uygulamalar kapalı ise bildirim gelmiyor. Ram dan yemesin diye de sürekli kapatıyoruz. Bildirim gelmesini istiyorsanız yapmanız gerekenler: anasayfa > security > permission > autostart > istediğiniz uygulamayı açın. Artık bildirim alabileceksiniz.

• Akşama doğru konuya bootloadere kilidi kaldırma anlatımı eklenecek. Elimde cihaz olmadığı için ROM ve twrp yükleme anlatımları ne zamana gelir emin değilim.

• Bootloader kilidinin nasıl kaldırıldığıyla ilgili Miui Türkiye sayfasında bir anlatım gördüm ama beceremedim. Anlatımı dört gözle bekliyorum xiaomi.eu'daki haftalık yayınlanacak romu kurabilmek için.
  • Xiaomi.eu daki ROM haftalık update ota ile alınabilecek mi?

• sagamor kullanıcısına yanıt
    Ota ile de alınabiliyor ama 1 haftada geriden geliyor ortalama. Ki elle yüklemek çok çok kolay ana dizine atıp güncelleyiciden yükleyebilirsiniz. Tabi önce bootloader kilidini kaldırmak lazım
  • Twrp ve bootloader ne arkadaşlar

• TWRP (Team Win Recovery Project ) Yani telefonu rootladıktan sonra guncelleme yeni rom vs vs gibi işleri yapmanıza yarayan program
    Bootloader da Telefona bu işlemleri yapabilmenizi kısıtlayan kilit açtıgınızda ancak yapabilirsiniz bu söylediklerimi
  • Hocam öm bizede verirmisiniz oyle saticilari 2rtrade pahali onu diyorsaniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: TA7AI

Gümrüge takılmadan yollayan satıcılardan alıyoruz

Nasıl beceriyorlar böyle bir işi? Suç değil mi bu?

Birde lütfen satıcıları paylaşır mısınız?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mega Therion -- 2 Ocak 2016; 22:36:20 >
  • wallla almanın suç oldugunu düşünmüyorum
    ki sonuçta şahsi kullanım için alıyoruz ticaret yapmak için 50-100 tane almıyoruz
    amacımız ticaret değil sadece kullanım
    ki devletimiz bu konuda birilerine kar ettireceğim diye telefonun kargo ile geçişini engelleyeceğine
    şahıslara serbewst yapsa bizde avrupa ile aynı rakamlara telefon kullanırız
  • quote:

Orijinalden alıntı: TA7AI

wallla almanın suç oldugunu düşünmüyorum
    ki sonuçta şahsi kullanım için alıyoruz ticaret yapmak için 50-100 tane almıyoruz
    amacımız ticaret değil sadece kullanım
    ki devletimiz bu konuda birilerine kar ettireceğim diye telefonun kargo ile geçişini engelleyeceğine
    şahıslara serbewst yapsa bizde avrupa ile aynı rakamlara telefon kullanırız

Ustam.link verebilirmisiniz rica etsem ?

• TA7AI kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam açıklayıcı oldu

• Corning gorilla glass tarzı bi koruması yok mu?

• quote:

Orijinalden alıntı: alinaspetronas

quote:

Orijinalden alıntı: zokem

Herkese iyi yıllar. Benim bir sorunum var google play den mobil ağ ile uygulama indiremiyorum. Mutlaka wi fi istiyor ve sürekli kablosuz bekleniyor hatası alıyorum

Download uygulamasına gir, sağ üst köşede 3 nokta olan yere tıklayarak ayarlarla girip indirme limitini sınırsız yapın düzeltecek.

Teşekkürler

• avrupa adresine satın almayı düşünenler için yeni güzel bir fiyat daha buldum ama şuanda stokta yok diyor;

http://en.efox-shop.com/versandkostenfrei-aus-de-xiaomi-red-rice-redmi-hongmi-note-3-3gb-ram-mtk6795-20ghz-octa-core-55-zo-g-304766
  • Sipariş ettiğim kaplardan birisi geldi , malzeme güzel telefona güzel oturuyor. Link atim isteyen olursa ....

• quote:

Orijinalden alıntı: lütfü696

Sipariş ettiğim kaplardan birisi geldi , malzeme güzel telefona güzel oturuyor. Link atim isteyen olursa ....

http://www.aliexpress.com/item/Xiaomi-Redmi-Note-3-Case-Original-ipaky-Brand-TPU-PC-Protective-Case-Back-Cover-With-Frame/32562284358.html

Guzele benziyor, Telefonu kaba yapıyor mu?

• lütfü696 L kullanıcısına yanıt
    güle güle kullanın ben de alabilirim diye araştırdım daha uygununu buldum buradan alabilir arkadaşlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ugur_Akd -- 2 Ocak 2016; 15:54:41 >

• 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.