Şimdi Ara

Xiaomi Redmi Note 2 / Prime ✦ Anakonu ✦ Kullanıcılar Kulübü ✦ (44. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9.654
Cevap
72
Favori
257.021
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4243444546
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Aynen hocam nilkinler iyi. Bu diğerleri çok yağlanma yapıyor gerçekten. İyi yapmışsınız helal olsun Eğer 5$ yaparsa satıcı forum olarak alalım o camdan
  • quote:

Orijinalden alıntı: usorguncu

quote:

Orijinalden alıntı: OtoburPirana

Bence "kırılmaz cam" lara fazla para vermenize gerek yok. Hele nilkin oldukça pahalı duruyor. Evet marka ama çinden 25TL ye ekran koruyucu almak da biraz uçuk geliyor açıkçası.

2 dolarlıklardan aldım ben o gelene kadar da hediye gelen jelatini yapıştırdım.

Bu kırılmaz camlar arasındaki fiyat farkı kadar kalite farkı olduğunu düşünmüyorum.

öyle san

Her ikisini de tecrübe etmeden öyle sanarım. Eğer bize gösterebileceğiniz bir inceleme var ise Nilkin ve diğerleri şeklinde izleyelim bakalım öğrenelim.

• @meddah58

Hocam resim yurtdışı forumlarında bir incelemede falan paylaşılmış sıkıntı yok

@Apollon

Hocam redmi note 2 ye özel driver daha çıkmadı diye biliyorum. Sadece burası var elimde;

http://akilli.be/forum/konu-driverlar-nasil-yuklenir-windows-xp-vista-7-8-10
  • quote:

Orijinalden alıntı: sadcav

Google play den sadece kablosuz uygulama indirebiliyorum sorun nerede yardımcı olursanız sevinirim.
     Xiaomi Redmi Note 2 / Prime ✦ Anakonu ✦ Kullanıcılar Kulübü ✦

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • CEHENNEMTR1 kullanıcısına yanıt
    İndirilenler uygulamasına girip sağ üsteki butona basıp ayarlara3giriniz. Orda mobil veri indirme limiti 1mb olması lazım. Onu yükseltin. Ben 50 mb yaptım, malum 2 gb paket

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: usorguncu

quote:

Bence "kırılmaz cam" lara fazla para vermenize gerek yok. Hele nilkin oldukça pahalı duruyor. Evet marka ama çinden 25TL ye ekran koruyucu almak da biraz uçuk geliyor açıkçası.

2 dolarlıklardan aldım ben o gelene kadar da hediye gelen jelatini yapıştırdım.

Bu kırılmaz camlar arasındaki fiyat farkı kadar kalite farkı olduğunu düşünmüyorum.

öyle san

Her ikisini de tecrübe etmeden öyle sanarım. Eğer bize gösterebileceğiniz bir inceleme var ise Nilkin ve diğerleri şeklinde izleyelim bakalım öğrenelim.

Sağ twix sol twix Her ikisini de dene tarafını seç

• quote:

Orijinalden alıntı: veziroglu

Üretilen redmi note2lerin ekran üreticileri %85'i Tianma %15'i AUO imiş. İlk önce sharp diye açıklama yapılmış sonra değiştirilmiş. Bir çok site sharp güncellemesini yapmamış.

*#*#6484#*#* > software version > LCM şeklinde ekran üreticisine bakılıyormuş.

http://forum.xda-developers.com/redmi-note-2/general/how-to-check-screen-t3196219

Soldaki AUO ( Dokunmatik atmel mXT336T )
    Sağdaki Tianma ( Dokunmatik focaltech ft5346 )

İngilizcesi iyi olan bir arkadaşımız malum şahsa sormak ve tianma göndermesi için bir şeyler yazabilir mi? Dikkat etsin tianma ekran kullanılan versiyondan versin bizlere

• Arkadaşlar bir arkadaşımız da bahsetmiş aynı sorun bende de oldu telefon kilit tuşuna bastığim zaman ekran gelmiyor ama tuş takımı yanıyor telefonun guc tuşuna basili tutup res attığında ekran geliyor çok olmuyor bu durum iki haftada iki kere oldu nedendir sizce?

• @Nazmi28 arada bendede Oluyor O sıkıntı dostum..çözüm bulursan haber verirsin

• Usorguncu 64kb olmazsa sim kart sikintimi oluyor?

• Hocam bu mtk işlemcilerden kaynaklı...
    Malesef bu şekil gidecek
    Vodafonede 128kb yok zaten...
    4g uyumlu sim çıkarırsalar sorun çözülür mü bilemem...
    Benim önceki jiayu s3 de de oluyodu...
    Ama onda daha sıktı...
    Bu arada o takılma olduğu zaman aramada gelmez aramada yapamazsın bilgin olsun...
    Deneye bilirsin takıldığını hissedince hemen bi numara aramayı dene arayamazsın...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ByÇINAR -- 23 Eylül 2015; 9:41:37 >
  • Bende katıldım arkadaşlar aranıza.
    Telefonda du battery saver ve du spe boster yüklü geldi. Sizdedemi böyle?
  • Ve nazmi28 arkadasa vodafonede mediatek ile sorun yasayan cok dememize ragmen sim kart degistirip deneme yerine telefon degistirip denedi yine olmadi,jiayu s3 e soylemedik laf birakmadi son yazilarinda ,adim gibi eminim simdi pismandir,bu ekran surelerini uygulama hatalarini gorunce. Son donemde gereksiz tartismalarda yasadik bos yere,ama umarim bizim simdi iyi niyetle yardim etmeye calistigimizi anlamisindir.

• quote:

Orijinalden alıntı: shutcan

Bende katıldım arkadaşlar aranıza.
    Telefonda du battery saver ve du spe boster yüklü geldi. Sizdedemi böyle?

Bizdede öyle.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dys

Ve nazmi28 arkadasa vodafonede mediatek ile sorun yasayan cok dememize ragmen sim kart degistirip deneme yerine telefon degistirip denedi yine olmadi,jiayu s3 e soylemedik laf birakmadi son yazilarinda ,adim gibi eminim simdi pismandir,bu ekran surelerini uygulama hatalarini gorunce. Son donemde gereksiz tartismalarda yasadik bos yere,ama umarim bizim simdi iyi niyetle yardim etmeye calistigimizi anlamisindir.

Hocam sadece vodafone ile mi oluyor bu sorun nedir bu sorun?

• shutcan S kullanıcısına yanıt
    Onları devre dışı bırakın hocam. Yoksa arada gereksiz reklamlar çıkarıyor.

• nirvana08 kullanıcısına yanıt
    Nazmi28 arkadasa sor istersen sorunu yasayan o,tam olarak ne oldugunu anlatir sana

• ugur_Akd kullanıcısına yanıt
    Anna dan bahsediyorsaniz o tianma gönderiyor. Yada bana gelen öyle en azından

• Teşekkürler arkadaşlar.
    Telefona virüs tarayıcısıyla tarattıgımda fun weather ve tarayıcı da trojan buldu.Hemen devre dışı bıraktım.Sizde böyle bişey yaşandımı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ugur_Akd

quote:

Orijinalden alıntı: veziroglu

Üretilen redmi note2lerin ekran üreticileri %85'i Tianma %15'i AUO imiş. İlk önce sharp diye açıklama yapılmış sonra değiştirilmiş. Bir çok site sharp güncellemesini yapmamış.

*#*#6484#*#* > software version > LCM şeklinde ekran üreticisine bakılıyormuş.

http://forum.xda-developers.com/redmi-note-2/general/how-to-check-screen-t3196219

Soldaki AUO ( Dokunmatik atmel mXT336T )
    Sağdaki Tianma ( Dokunmatik focaltech ft5346 )

İngilizcesi iyi olan bir arkadaşımız malum şahsa sormak ve tianma göndermesi için bir şeyler yazabilir mi? Dikkat etsin tianma ekran kullanılan versiyondan versin bizlere

Ben malum şahıstan aldım.
    Tianma gelmiş. De ne fark ediyor tam olarak?

• 
Sayfa: önceki 4243444546
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.