Şimdi Ara

Xiaomi Redmi Airdots [ANA KONU] Kullanıcılar Ön Sipariş Bekleyenler (26. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
920
Cevap
19
Favori
74.878
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hepsiburada sitesinden (satıcı hepsibura) aldım. Kulaklıktan cızırtı geliyor, arada kesiliyor bu cızırtı. Kontrol ettim orijinal gibi gözüküyor ürün. Aynı sorunu yaşayan var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler bu mistore denen mağazadan aldım yarın tam 1 ay oluyor satın almamın üzerinden geçen süre fakat ürün 1 hafta önce teslim edildi olarak gösteriyor adamlari arayip soruyorum benim yerime birileri imza atmis aradigim her seferde arastirmaya alıyoruz diyip 3 4 gun sonra geri dönüş yapıyorlar var mı böyle bir sey yaşayan veya öneride bulunmak isteyen?
    Xiaomi Redmi Airdots [ANA KONU] Kullanıcılar Ön Sipariş Bekleyenler

• quote:

Orijinalden alıntı: NRCLK

Hocam
    Altta kendi kullandığım orjinal Airdotsun kutu yazısını paylaşıyorum. Bende Hepsiburadadan aldım. Tekrar söylüyorum gönlünüz rahat olsun. 👍🏻 (Fotoğrafı büyüteç ile çektiğim için yazılar belirgin)

Başkan emegine sağlık öncelikle. Dedigim gibi sen de videodan ss atmışsın ilk fotoda. Ordaki siliklik yok gibiydi ama kendi ürününü atmişsin aynılar. Seninki de silik değil ama orjinal diyorsun ki benimkinde de 1 kere olsun bağlantı kopmadi replika olsa kopardı diye düşünüyorum.
    Teşekkür ederim tekrardan

• ThingBlue kullanıcısına yanıt
    Yardımcı olduysam ne mutlu.
    Dediğim gibi gerçekten replika ile orijinali yan yana koysanız sizdeki cihazın yazılarının ona göre silik olduğunu görürdünüz.
    Sizde tek cihaz olduğu için size yazılar daha belirgin gibi gözüküyor. Replikada tabiri caizse kabak gibi bembeyaz yazmış adamlar. Ayrıca oklar içindeki 5 rakamının bile yazı fontu dan ayırt edilebilir.
    Tabi birde bilinçaltına acaba sorusu yerleştiği için herşey tedirgin ediyor insanı.
    İlk geldiğinde bende sizin gibi kontrol ettim herşey orjinale uygun göründü sadece yazılar kafama takıldı. Bir çok video izledikten sonra ikna oldum. Eğer bulunduğunuz yerde mistore varsa oraya gidin karşılaştırın içiniz iyice rahat etsin.
    İnşallah sorunsuz şekilde kullanırsınız.

• Selamlar,

Redmi note 7 ile kulaklığı kullanamadım ne yazık ki. 2 kulaklık birbirini eşliyor, telefon L ve R olarak kulaklıkları görüyor ve ikisi ile de kendini eşitliyor. Yalnız sıkıntı sadece biri etki oluyor ve ses ondan geliyor. L'ye tıklayınca L, R'ye tıklayınca R etkin oluyor. Samsung'ta çift sesi açınca iki tarafta etkin oluyor ama xiaomi için böyle bir şey bulamadım.

Çözümünü bilen var mı acaba?
  • Orhun kullanıcısına yanıt
    recep 32youtube
    Redmi airdots nasıl eşleştirilir eşleştirme sorununa kesi çözüm
    https://www.youtube.com/watch?v=29bJ_Y9Cy7A&feature=youtu.be

Hocam mesajınızı cevaplamış tıme redmi note 7 konusunda ama yine buradan bir daha cevaplayayım
    Bunun ile ilgili bir video çekmiştim videodaki gibi kulaklıkları resetleyin olmazsa birkaç defa daha deneyim olacaktır

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Vidyo için teşekkürler yalnız ben bunu zaten yapıyorum. İki kulaklıkta birbirini bulup eşliyor aslında. Ledlerinden anlaşılıyor. Sıkıntı telefon kaynaklı gibi. İki kulaklığa da sağ sol olarak aynı anda ses gönderemiyor. Bluetooth ayarları üzerinde ya L ya da R olarak etkin oluyor.

Aynı kulaklıkları samsung note 8 üzerinde kullanabiliyorum. Yalnız note 8'de bluetooth ayarlarındaki çift sesi aktif edince iki taraftan da ses geliyor. Pasif iken aynı redmi note 7 gibi tek taraf çalışıyor.
    Allah Allah ilginç bir sorun
    benim kulaklıklar ikisi de eşlendiği zaman telefonda sadece mi true wireless r diye gözüküyor
    Telefon Xiaomi mi 6

• receep 32 R kullanıcısına yanıt
    Hem samsung'ta hem de xiaomi'de R ve L ayrı ayrı gözüküyor. İkisi için de ayrı ayrı şarj oranı veriyor mesela. Dediğim gibi samsung'ta çift sesi aktif edince bir sorun olmuyor ama xiaomi'de ikisini aynı anda çalıştıramadım. Ya R etkin ya da L etkin. Hani sadece bluetooth ayarlarında R ya da L üzerine tıklama ile birinden birini aktif edebiliyorum.

Bende anlamadım açıkçası
    Bende de bir keresinde öyle olmuştu ikisi de ayrı ayrı gözüküyordu ve hangisine basarsam telefon ona bağlanıyordu sonra videodaki gibi resetleme işlemini yaptım ve şu an durum böyle

Xiaomi Redmi Airdots [ANA KONU] Kullanıcılar Ön Sipariş Bekleyenler

O zaman L ve R ayrı ayrı gözükmemesi lazım diyebiliriz ama aynı şekilde samsung üzerinde çalışması garip
    Aynen hocam sadece re olarak gözükmesi gerekiyor kulaklıklar eşleştirildiği zaman
    Annem de Samsung a30 var onu da denedim yine sadece re olarak gözüküyor

• Hepsiburada satıcısından satın aldım. Ürün orjinal bu konuda sıkıntı yok. Ses kalitesinide beğendim fakat 1 şarkıda 3-4 kere kopma yapması canımı sıktı. Sol kulaklıktada ara sıra cızırtı yırtılma gibi birşey oluyor. Ne yapsam bilemedim.

• -hay@let- kullanıcısına yanıt
    Hangi telefon ile kullanıyorsunuz
    Telefonun wi-fi ini kapatıp deneyin birde.
    Bendede aynı sorun var ama benim sorun telefonda

İphone 6s kullanıyorum. Wifi açıktı ama bağlı değildi denediğimde. Wifi kapatıp deneyince sonucu yazıcam hocam.

• -hay@let- kullanıcısına yanıt
    Tamamdır hocam
    Yani sorunun telefonda olma ihtimali de var
    Bu arada ben de hepsiburada'dan aldığım ve orijinal geldi 1 Kasım'da almıştım

• Kulaklık her seferinda BT eşleşme istiyor benden. Bunu otomatik hale getirme şansı var mı? Açtığımda direk görsün.
  • bayramcinar B kullanıcısına yanıt
    Ne oldu hocam geldi mi

• Levcho L kullanıcısına yanıt
    Hocam benim açtığım zaman direk bağlanıyor hiçbir ayar vesaire yapmadım sadece 1 defa eşleştirdim

• Sadık akardan aldığım çakma airdots değişimi kargoya çıkmış bakalım orijinal mi

• 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.