Akıllı Abonelik - Abonelik Takibi Uygulaması
Merhaba LinkedIn de 10000+ görüntülenme ve 150+ beğeni alan IOS sürümünü yayınladığım Akıllı Abonelik uygulmamın android versiyonu yayınlandı.
Bu süreçte ilk sürümde karşılaşılan bir çok sorun hem android hem de IOS sürümünde düzeltildi.
Uygulamanın amacından kısaca bahsetmek gerekirse tüm aboneliklerinizi tek ekrandan yönetebileceğiniz ve ödeme zamanı yaklaştığında bildirim alabileceğiniz pratik bir abonelik takip uygulamasıdır.
Uygulamayı test edip marketler üzerinden puan ve yorum yapmanızı bekliyorum.
IOS : ak%C4%B1ll%C4%B1-abonelik/id6754924150
Android : apps/details?id=com.bayramcinar.akilliabonelik

Akıllı Abonelik - Abonelik Takibi
Merhabalar aboneliklerini kontrol edebileceğiniz Akıllı Abonelik uygulamam İOS sürümünü yayınladım.
Uygulamanın temel amacı kullanıcıların aboneliklerini toplu olarak görüntüleyebileceği ve ödeme zamanı bildirim alabileceği bir sistem
Populer abonelik servislerini görüntüleyebilir ya da manuel abonelik girebilirsiniz (Ev kirası, spor salonu vb.)
Ay bazlı toplam abonelik harcamalarınızı kategorilere göre izleyebilirsiniz.
Uygulama suan için İOS için yayında en kısa zamanda androide de gelecektir
https://apps.apple.com/tr/app/akıllı-abonelik/id6754924150

Imavert AI – Simple AI Image Studio’yu tanıtmaktan heyecan duyuyorum!
Yapay zekâ destekli görsel üretimini kolay ve erişilebilir hale getiren bu yeni platform; hazır stiller, özel prompt desteği ve iki dil seçeneği (TR/EN) ile tasarımcıların, içerik üreticilerinin ve yenilikçilerin fikirlerini saniyeler içinde çarpıcı görsellere dönüştürmesine yardımcı oluyor.
Lansmana özel:
- Yeni üyelere 6 ücretsiz kredi
- SUMMER10 koduyla tüm paketlerde %10 indirim
Hemen deneyin:

Xiaomi redmi airdots eşleme sorunu çözümü
|
Meslek: Yok
Son Giriş: 14 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: 14 sa.
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 91
İkinci El Bölümü Mesajları: 1
Konularının görüntülenme sayısı: 0 (Bu ay: 47)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 5 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Alışveriş-Hediye Çeki-Kuponu Satış - Takas - Paylaşım Bölümü

Yeni Kayıt
Özel Mesaj

Görüntülenme
Yanıt Yok
0