Şimdi Ara

Xiaomi Redmi 5 Plus / Redmi Note 5 Ana Konu ve Kullanıcılar Kulübü (99. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.700
Cevap
114
Favori
318.236
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 979899100101
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Simi kaybettim de yenisini veriyorlar onlarda kenarlarından kırılıyor hangi cihaza takıcaksan
  • srabonn S kullanıcısına yanıt
    Redmi 5 Plus nano sim takılıyor.Hangi hattı kullanıyorsan müşteri hizmetlerini arayıp sorup öğrenebilirsin...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi efebora06 -- 16 Mayıs 2018; 15:54:25 >
  • fsh77 kullanıcısına yanıt
    Bu soruyu gerçekten mi soruyorsun yoksa "mesajım bulunsun" diye mi yazdın ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi efebora06 -- 16 Mayıs 2018; 15:45:16 >
  • Hepsiburada'nın sattığı mavi 3/32 GB olan model global mi? Yorumlarda mavi renk aldım global geldi yazan olmuş. Emin olmak istiyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • efebora06 kullanıcısına yanıt
    Hocam soru sormaya çalışmamış arkadaş, biraz gereksiz olmuş sonu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mura2163 -- 16 Mayıs 2018; 16:23:20 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • -dehşet- kullanıcısına yanıt
    hb yi bilmiyorum. n11 den imtbilişim mağazasından aldım. mavi 32 gb. global versiyon. hiçbir problem yok.
  • onuc0bir O kullanıcısına yanıt
    bende ordam aldım 2 gün önce, adamlar bugun arayıp bir sorun varmı dediler ,işlerini iyi yapıyorlar tavsiye ederim.
  • efebora06 kullanıcısına yanıt
    Hocam arkadaşın söylemek istediği, GSM operatörüne gidip Sim Kartımı kaybettim demen. O zaman yenisini veriyorlar demek istiyor.

Yanlız yeni sim kart için ücret isterler mi o konuda benim bilgim yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: efebora06

Siyah renk al diğer renkler GLOBAL değil. Satıcıya GLOBAL mı ürün diye soru sorsan da çok uyanık " Gobal Rom" diye cevap veriyor :) Ürün gelince kutuyu bir açıyorsun içinden TR uyumlu şarj aleti yok! Satıcıya hemen mesaj atıyorsun "hani global" di diye ? O da diyor ki ben global derken yazılım global dedim diyor ? En güzeli SİYAH renk alın bu tip sorunlar yaşamayın yada imt bilişimden alın
    Şimdi bu global olayı nedir pek anlamam açıkçası,global olunca ne oluyor,olmaz ise ne eksiği oluyor? Ben bu miutürkiye mağazasından almayı düşünüyorum önerir misiniz

• Gittigidiyor cepportdan kvk garantili Xiaomi Redmi 5 Plus 64gb telefonu dün sipariş verdim, dün kargoya verilmedi bugünde verilmedi cepporta mesaj attım 1-2 gün içinde verilir diyor çokmu yoğun bu firma 2 gündür kargoya niye vermiyor? telefon elinde yok satışmı yapıyor ?
  • Xiaomi redmi 5 plus 4-64 önerir misiniz arkadaşlar,bu civarda fiyatlarda iyi gibi kamera batarya tatminkar,yalnız bu global versiyon olayını anlamadım,global olmaz ise ne olur? Bu global midir acaba?

• quote:

Orijinalden alıntı: srabonn

Gittigidiyor cepportdan kvk garantili Xiaomi Redmi 5 Plus 64gb telefonu dün sipariş verdim, dün kargoya verilmedi bugünde verilmedi cepporta mesaj attım 1-2 gün içinde verilir diyor çokmu yoğun bu firma 2 gündür kargoya niye vermiyor? telefon elinde yok satışmı yapıyor ?
    Dejavu mu yaşıyorum az önce aynı soruyu facede okumuştum sanki
  • Global nedir nereden alsam soruları 5703738 kere yazıldı cevaplandı en azından biraz okuyalım forumu. Konuyu açan arkadaş İlk mesajın en başına yazsın en iyisi. Kutuda global yazanı alın mutlaka olay bu. Donanımsal fark olarak da daha fazla 4g frekansı destekler 800 mhz yani band 20 frekansı destekler bu da şehir merkezleri dışında da 4g çekmesini sağlar özellikle vodafone uyumu daha iyi olur. Daha da yazmam şahsen admin olsam ilk mesaja tutturur bu sorularla doldurulan mesajları da silerdim.

• Arkadaşlar ana ekrandaki hava durumunu tıkladığımda, daha önce telefonda hangi menüye baktıysam orayı açıyor. Böyle bir mesaj çıkıyor ekranda. "You have disabled a requried permission" sizce neden oluyor.
  • Cihazda Volte desteği var çalışmıyorsa çalışan bir tele siminizi takıp orda vlteyi açın sonra çıkarın tekrar R5P takın
    Turkcell için 2222 HDSES çalışmıyor zira R5P Volte için kayıtlı değil veritabanlarında.
  • gunman233 G kullanıcısına yanıt
    İlk mesajda yazıyor global ve cn farkı. Global olan nasıl anlaşılır da yazıyor

• sirkecide miutürkiye mağazası varmış cepport mys iletişim diyor.Buraya gidip kendimiz alabiliyor muyuz? Sadece internete özel mi? Alan var mı acaba?
  • gokce7374 kullanıcısına yanıt
    Şahsen ben cepport tan kendim gidip aldım tabiki'de çay ikram ettiler bizde telefonumuz kurulana kadar sohbet ettik çok memnunum

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • cepporttan 2 gun önce sipariş verdiğim ve 1040 liraya gelen redmi 5 plus 64/4 siyah kvk garantili modelini global versiyon olmadığı için iptal ettim. İptal etmemin diger bir nedeni satıcının sordugum soruya, global romlu ve 4.5g destekli modeli demesi daha cok etkili oldu.
  • bende aynısını sipariş ettim dün .daha kargoya verilmedi . bu global versiyon degılmi. satıcı banada global dedi mesajda. iptal etmelimiyim. vodafone kullanıyorum. koyde band 20 sorun olurmu. siz global olmadığını nasıl anladınız?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jordan61 -- 17 Mayıs 2018; 0:1:58 >
  • 
Sayfa: önceki 979899100101
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.