Şimdi Ara

Xiaomi Redmi 5 Plus / Redmi Note 5 Ana Konu ve Kullanıcılar Kulübü (100. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.700
Cevap
114
Favori
318.293
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9899100101102
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Cepport glabal göndermiyormuş anladık kvk diye sipariş ettik koskoca 2 gün geçti kargoya verilmedi iptal etsem mi acaba, birde global olmayanın 4g çekmemesinden başka bir sorunu varmı ?
  • bende iki gün önce kvk diye cepport tan sipariş verdim.hala kargo bilgileri girilmedi. Bende ne yapacağımı bilmiyorum
  • Beyler R5P de ekran çizilmeye karşı dayanıklı mı?
  • Ben şahsen cepporttan almayın derim, iki sayfa önce yadım okuyun bir zahmet. imt bilişimden alın bence.

https://forum.donanimhaber.com/xiaomi-redmi-5-plus-redmi-note-5-ana-konu-ve-kullanicilar-kulubu--130958942-98
  • Gece fotoğraf kalitesi çok eleştirmişti bir kaç örnek göstereyim dedim, flaş kapalı.

Xiaomi Redmi 5 Plus / Redmi Note 5 Ana Konu ve Kullanıcılar Kulübü

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Global değilse de. Türkçe karakter sorunu bim hatı sorunu yaşatmazsa, Wi-Fi ev adsl kullanılacak,, başka bir sıkıntı yaşatmazsa kullanılır, miu rom tercih konusu da olabiliyor, saf Android çok boş miu daha zengin ve güncel diyenler var, ingilizce de var, eğer türkçe karakter varsa veya eklenebiliyorsa uyar
    Global olmayan cihazda türkçe yazı karakteri sorunu yaşayan varmı...?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aslanoto -- 17 Mayıs 2018; 9:21:15 >
  • Redmi 5 plus ön kamera nasıl? 3/32 modelini sahibinden de 850 TL ye buldum alayım mı sizce?

• quote:

Orijinalden alıntı: jordan61

bende iki gün önce kvk diye cepport tan sipariş verdim.hala kargo bilgileri girilmedi. Bende ne yapacağımı bilmiyorum
    Gittigidiyor cepportdan kvk garantili Xiaomi Redmi 5 Plus 64gb telefonu 3 gün önce sipariş verdim, hala verilmedi kargoya , zaten global olmayan çöp cihazı yolluyorlarmış iptal edip global versyonunu almayı düşünüyorum hepsiburada dan.
  • Arkadaşlar telefonu kvk garantili diye aldık ama. Kutu üzerinde kvk etiketi var içinde kvk kartı çıktı. Garanti belgesinde başka firma yazıyor.
  • Arkadaşlar global olmayan redmi 5 plus kullanıyorum. Yorumlarda elinde telefon olmayan kişilerin kulaktan dolma bilgilerle telefonu kötülemesinden rahatsızlık duydum. 4G nin kırsal alanda çekmemesi dışında hiçbir eksi yani yok telefonun. Türktelekom hattimla %95 4g problemsiz kullanıyorum. Telefon Türkçe ve güncellemeleri alıyor. Telefonu alacaklar mümkünse biraz okuyun eski sayfaları.

Telefona da sahip olmayan kişiler işkembeden sallamayın lütfen

• quote:

Orijinalden alıntı: mura2163

Arkadaşlar global olmayan redmi 5 plus kullanıyorum. Yorumlarda elinde telefon olmayan kişilerin kulaktan dolma bilgilerle telefonu kötülemesinden rahatsızlık duydum. 4G nin kırsal alanda çekmemesi dışında hiçbir eksi yani yok telefonun. Türktelekom hattimla %95 4g problemsiz kullanıyorum. Telefon Türkçe ve güncellemeleri alıyor. Telefonu alacaklar mümkünse biraz okuyun eski sayfaları.

Telefona da sahip olmayan kişiler işkembeden sallamayın lütfen
    Hocam şarj cihazını dönüştürücü ile mi kullanıyorsunuz.
  • Arkadaşlar, 3/32 olanı mı 4/64 olanı mı tavsiye edersiniz. Arada 130 tl fark var da. Hangisini kullanıyorsunuz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Limones -- 17 Mayıs 2018; 12:16:9 >
  • cengo42 C kullanıcısına yanıt
    Ben içinden çıkan başlığı kullanmadım henüz. Ugreen marka bir başlık var onu kullanıyorum. Kutudan çıkan başlık için Çin sürümlerinde dönüştürücü gerekiyor onu sorduysaniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: cengo42

Arkadaşlar telefonu kvk garantili diye aldık ama. Kutu üzerinde kvk etiketi var içinde kvk kartı çıktı. Garanti belgesinde başka firma yazıyor.
    Garanti belgesinde başka firma yazıyorsa KVK garantili değildir.
  • Siz iptal ettiniz mi siparişi gitti gidiyor dan?

• quote:

Orijinalden alıntı: jordan61

Siz iptal ettiniz mi siparişi gitti gidiyor dan?
    Bir iki saat içinde kargoya vermezlerse iptal edeceğim.
  • fsh77 kullanıcısına yanıt
    Redmi note 2 yi ne yaptin hocam sattin mi :)

• Ürünü hb'den almayı düşünüyorum ancak araştırdığım kadarıyla sanırım rose olanı global değil.Almışken priz dönüştürücü vs.. olmadan almak istiyorum hediye alıyorum, hb'yi arayıp sordum bana mail olarak ürün tanıtımı yapmış cevap veren vatandaş. Alan bilen varsa yardımcı olursa sevinirim.Önceliğim rose, olmazsa gold veya mavi arasında düşünürüm artık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: srabonn

Garanti belgesinde başka firma yazıyorsa KVK garantili değildir.

Alıntıları Göster
    biz şoyle bir olay yasadik kayınvalideme Sony telefon almıştım.kutudan GENPA garanti belgesi çıkmıştı.telefonu servise yollamamiz gerekti.fakat KVK ya yönlendirdiler.bu durum nasıl oldu peki

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Siyah olan global mı hepsi buradada. Satıcının hepsi burada olduğu .1179 TL olan?

• 
Sayfa: önceki 9899100101102
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.