Şimdi Ara

Xiaomi Redmi 5 Plus / Redmi Note 5 Ana Konu ve Kullanıcılar Kulübü (293. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
7.703
Cevap
112
Favori
319.947
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 291292293294295
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    😃 Sizin cihazınızın garantisi hangi firma ise ona gönderin ki garanti durumu devam etsin..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • levoank kullanıcısına yanıt
    Kullandigin telefonun özelliklerini bilmeden kullanmak nasıl bir duygu acaba?

• extreme602 E kullanıcısına yanıt
    Resimleri iyi inceleyin.İLK resimde GÜVENLİK uygulamasına girip sağ en üstteki ayarlar işaretine tıklayarak gireceksiniz.

Xiaomi Redmi 5 Plus / Redmi Note 5 Ana Konu ve Kullanıcılar Kulübü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi efebora06 -- 8 Ekim 2018; 14:9:16 >

• mura2163 kullanıcısına yanıt
    Paylaşamam ss almadım ama kısık parlaklık sadece wifi, film, oyun, youtube. sarjı bitsin yataktan çıkıcam dedim bitmedi geri uyudum o derece.

• efebora06 kullanıcısına yanıt
    Bunların hepsi ztn kapalı.Bunlar aktif edince ana ekrana kısayol koyuyor sadece
    Ana ekranda gelen bildirimi sola kaydırıp ordaki ayarlar kısmından bildirimleri kapatın
  • Sorunu forumda çözdüm.Aynı sorunu yaşayanlar için.Güvenlik uygulmasını açın aşşağıda oyun hızlandırıcıyı açın ordan ayarlar ordan direk kapatın kurtulun
  • Xiaomi Redmi 5 Plus / Redmi Note 5 Ana Konu ve Kullanıcılar Kulübü

Miui 10 un Allah canını almasın

Güvenlik uygulamasından oyun hız artırıcıyı açıp istediğiniz ayarı yapabilir isterseniz kapatabilirsiniz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • İyi günler. 3 ay önce 2 tane red mi 5 plus aldım. Kız aradaşıma alan 2-3 gündür kafayı yedi. Önce dokumatiği bozulur gibi oldu, telefonu formatladık düzeldi gibi. Şimdi de şarj problemi ortaya çıktı. Geceden şarj edip bıraktık sabah şarj %10. Sabah şarj ettık bu saate kadar cok da kullanmadan şarj %2. Bu konuda yardımcı olabilecek olan var mı?
  • Merhaba telefonda mesaj engelleme var mi

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • arkadaşlar önerir misiniz bu telefonu ? Instagram veya spotify'da sorun yaşatıyor mu ?
    Öncelikli kullanım amaçlarım bunlar çünkü.

Oldukça beğendim tek kafama takılan kamerası. Ois olmaması vs.

O yüzden bunla meizu pro 6 plus arasında kararsız kaldım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: invadersmustdie

arkadaşlar önerir misiniz bu telefonu ? Instagram veya spotify'da sorun yaşatıyor mu ?
    Öncelikli kullanım amaçlarım bunlar çünkü.

Oldukça beğendim tek kafama takılan kamerası. Ois olmaması vs.

O yüzden bunla meizu pro 6 plus arasında kararsız kaldım.
    İnstagram Hikayesi için ois olmaması çok kötü ve sesleri kötü kayıt ediyor. İnstagram sizin için çok önemliyse tavsiye etmem. Onun dışında eksiksiz çok iyi telefon.

• invadersmustdie kullanıcısına yanıt
    O bahsettiğin Meizu ya para vermezdim ben

• Yok öyle birşey. Üstüne pil kullanımı ve programlarda gayet normal gözüküyor
  • Hitman 47 H kullanıcısına yanıt
    Maaşallah hocam. 14 saat yatakta zor olmuştur

• efebora06 kullanıcısına yanıt
    Ritzy diye bir servismiş.

Orayamı göndereyim, yoksa orjinal takıyoruz diyen bir kişi var Orayamı göndereyim bilemedim.

• Arkadaşlar bir şey soracağım bu cihazı aldık diyelim ki arıza açtı muhattap olacağımız yer neresi? Hangi servise verilmeli

• quote:

Orijinalden alıntı: pars-

İnstagram Hikayesi için ois olmaması çok kötü ve sesleri kötü kayıt ediyor. İnstagram sizin için çok önemliyse tavsiye etmem. Onun dışında eksiksiz çok iyi telefon.

Alıntıları Göster
    teşekkür ederim yanıt için.

@Enes P.

Neden acaba ? bilgilendirirseniz sevinirim.
  • son miui güncellemesinden sonra bende bir sıkıntı oluştu,çift hat kullanıyorum, önceden böyle bir sıkıntı yoktu, telefonu açtığımda 2 hattında pin kodunu girip açıyorum sıkıntı yok gibi gözüküyor ama 2. hattın şirket hattı yani kimse ulaşamıyor illa önce sim kart ayarından 2. hattı kapatıp tekrar açmam gerekiyor ozaman düzeliyor, bu bug miui 10dan sonra olmaya başladı bunu yaşayan varmı başka?
  • 
Sayfa: önceki 291292293294295
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.