Şimdi Ara

★ Xiaomi Redmi 3 ★ Ana Konu & Kullanıcı Kulübü ★ (58. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.297
Cevap
25
Favori
26.259
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5657585960
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: genso

Yavaşlamış olabilir ama takılma hiç olmuyor.

İşte bundan bahsediyorum. Cm romda yavaşlama olmazken miui romda neden oluyor?

Telefona yükleme imkanınız var ise bir cm14.1 deneyin ne demek istediğimi anlayacaksınız.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • OtoburPirana kullanıcısına yanıt
    Yok hocam nasıl mümkün olsun? 110 uygulamanın neredeyse hepsini aktif olarak kullanıyorum onun dışında telefon olarakta aktif olarak kullanıyorum. Sorun çıkarmaması için güncellemiyorum bile.

• cetinodinson kullanıcısına yanıt
    Bilmiyorum sitesinden son çıkanı indirin

• Ne yaptıysam 6 saat ekranı geçemedim telefonu adam akıllı kullanmama ragmen. yabancı sitelerde 7.5.9 eu romda 15 saate kadar ekran aldıgını söylemiş bazıları ondan tut rr roma cm13 e 8.1.6 ya ama olmuyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: mlbozkurt

Ne yaptıysam 6 saat ekranı geçemedim telefonu adam akıllı kullanmama ragmen. yabancı sitelerde 7.5.9 eu romda 15 saate kadar ekran aldıgını söylemiş bazıları ondan tut rr roma cm13 e 8.1.6 ya ama olmuyor

Herkesin kullanım senaryosu farklıdır. Örneğin 2g kullanmakla 4g kullanmak arasındaki ekran süresi inanılmaz farklı. Ya da wi-fi ile mobil veri arasındaki. Bu kadar değişken (vericiye yakınlık/uzaklık, bölge şartları, kullanım alışkanlıkları, şarj alışkanlıkları) varken her telefonda aynı sürenin alınmasını beklemek olmaz.
  • Pil şişti. Ve 6 7 saat ekran süresi alırken artık 1buçuk saat alamıyorum. Ekranda bombe oldu, şükür kırılmadı. Pil siparişi verdim ama çinden tatil olduğu için epey geç gelecekmiş. Bunun pil değişimini kime yaptırabilirsiniz?

Bu haliyle 10gündür kullanıyorum. Patlamaz dimi?

★ Xiaomi Redmi 3 ★ Ana Konu & Kullanıcı Kulübü ★

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zekirdekx -- 5 Şubat 2017; 12:22:48 >

• zekirdekx Z kullanıcısına yanıt
    Dostum dikkat et sarj ederken uzakta dursun sarj da kullanma gelene kadar

Arkadaslar benim bir sorunum var ilgisi ve bilgisi olan varsa çok iyi olur

Resmi 3s 32 gb cihazima anlatılan yöntemler ile imei attım

Daha sonra pil çabuk bitiyor diye custom rom demedim daha sonra orjinal miui surume tekrar döndüm imei işleminden sonra hiç hat takmamistim hattı mi taktigimda fark ettim ki şebeke sürekli gidiyor geliyor 2g ye geçiyor mobil veri bir var bir yok galiba sarj bundan dolayı az gidiyormuş

Baya aradim ama cozum bulamadım nasıl yaparız bunu

Extra olarak imei atarken partition lardan 13_14_16 yi yaptım ama ilk yanlış okuduğum için 13_13_20 yi sildim acaba. Ondan mı olmuştur yardıma ihtiyacım var

• Cihaz 7 versiyon global-kararlı bir romda iken unlock yapıp twrp kurarak daha güncel sürüm yüklemek istediğim için (Çünkü güncelleme almıyordu ve eşim 1 yıldır aynı romu kullanıyordu) Genel forumlarda önerilen yolları denememe rağmen unlock kilidini halledemedim bir türlü.Flashboot yoluylada bir türlü official rom kuramadım.Miflash 64 bit olmasına rağmen.En sonunda bir çin kurtarma stock romonu download (edl mod sanırım) modda yükledim.Ancak yine unlock yapamadım.Hep Your device ısn't supported by mi unlock uyarısı alıyorum.Ondan geçtim kingroot ile root yapıp locale more ile türkçeleştirmek istedim ancak bu kez de root yapamadım.Dolayısıyla şu an china stabil (7.1.19 sanırım)romda takılıp kaldım.Yine unlock yapamıyorum,dolayısıyla recovery yükleyemiyorum.Edl veya fastboottan da global hiçbir romu yükleyemedim.Yardımcı olursanız sevinirim.Selamlar...
  • quote:

Orijinalden alıntı: goksad

Cihaz 7 versiyon global-kararlı bir romda iken unlock yapıp twrp kurarak daha güncel sürüm yüklemek istediğim için (Çünkü güncelleme almıyordu ve eşim 1 yıldır aynı romu kullanıyordu) Genel forumlarda önerilen yolları denememe rağmen unlock kilidini halledemedim bir türlü.Flashboot yoluylada bir türlü official rom kuramadım.Miflash 64 bit olmasına rağmen.En sonunda bir çin kurtarma stock romonu download (edl mod sanırım) modda yükledim.Ancak yine unlock yapamadım.Hep Your device ısn't supported by mi unlock uyarısı alıyorum.Ondan geçtim kingroot ile root yapıp locale more ile türkçeleştirmek istedim ancak bu kez de root yapamadım.Dolayısıyla şu an china stabil (7.1.19 sanırım)romda takılıp kaldım.Yine unlock yapamıyorum,dolayısıyla recovery yükleyemiyorum.Edl veya fastboottan da global hiçbir romu yükleyemedim.Yardımcı olursanız sevinirim.Selamlar...

Unlock işlemini bir türlü halledemedim.Artık son çare global stable fastboot romu edl moddan yükledim.Selamlar...

• Arkadaşlar, her hangi bir mesaj whatsapp sms vs geldiğinde ekran uyanmıyor, sadece bildirim ışığı yanıyor. Ekranın da uyanmasını istiyorum. nasıl yapabiliriz?
  • selimonay S kullanıcısına yanıt
    Ayarlar > Bildirimler&Durum Çubuğu > "Kilit Ekranda göster" aktifse otomatik uyanması lazım diye biliyorum.
  • goksad kullanıcısına yanıt
    Hocam tam model nedir? Başka bir makinede denemenizi tavsiye ederim, muhtemelen telefonun driver'larını doğru tanımamıştır.

MiSuite makineyi görüyor muydu Çin romundayken?
  • quote:

Orijinalden alıntı: bolobolo

Ayarlar > Bildirimler&Durum Çubuğu > "Kilit Ekranda göster" aktifse otomatik uyanması lazım diye biliyorum.

teşekkür ederim ancak örneğin whatsapp da kilit ekran bildirimi aktif görünmesine rağmen olmuyor?
  • selimonay S kullanıcısına yanıt
    Uygulama Bildirim'lerine gelip oradan ilgili uygulamayı seç, "kilit ekran bildirimleri" ni aktif et.
  • 6 aydır Redmi 3(2gb/16gb) kullanıyorum. Telefonu aldığım kişi bootloader kilidini açtığını söyledi, telefonu aldığımdan beri hiç güncellemedim, Miui sürümü olarak 6.7.14 beta Xiaomi.eu olarak görünüyor Xiaomi'nin sitesine baktım en son stabil sürüm olarak şu dosyayı buldum:https://www.androidfilehost.com/?fid=529152257862688246

Bu romu telefonuma kurmak için hangi işlemleri yapmam gerekiyor? Daha önce hiç rom kurmadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bolobolo

Hocam tam model nedir? Başka bir makinede denemenizi tavsiye ederim, muhtemelen telefonun driver'larını doğru tanımamıştır.

MiSuite makineyi görüyor muydu Çin romundayken?

Redmi3 2/16 .Driverları tanıdığını aygıt yöneticisinden gördüm.Miflashla da yazılım atabildim.Tanımasa atamazdım sanırım.En son global stabil fastboot romu attım edl den.Ama unlocta tıkandım.Selamlar...
  • Merhaba arkadaşlar elimde Redmi 3 /Pro /S için şeffaf silikon kılıf ve kırılmaz cam mevcuttur. Son kalanları 5 ₺ den vereceğim.

https://forum.donanimhaber.com/xiaomi-modelleri-kilif-kirilmaz-camlar-5-tl--121400181#121999996

• goksad kullanıcısına yanıt
    GPS'i açıp,https://i.mi.com/ coma girip oradan cihazımı bul dedikten sonra dener misiniz?

Bu arada unlock için mesaj gelen mi account ile giriş yapıyorsunuz değil mi?
  • merhaba redmi 3 pro brick oldu mi logosunda takılıp kalıyor ,fastboot açılıyor telefon rootluydu nasıl kurtarabilirim yardımcı olursanız çok memnun olacağım
  • bolobolo kullanıcısına yanıt
    Find device açık,cihazı buluyor.Ama cevap aynı.Telefon no ile giriş yapıyorum.Selamlar...
  • 
Sayfa: önceki 5657585960
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.