|
|
|
|
|
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
selamlar, reno 4 p40 lite m51 arasındayım hocam önerin nedir |
|
|
Gürültü önleyici mikrofon olması lazım, inceleme videosunda öyle demişlerdi. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi grandprix -- 18 Aralık 2020; 1:14:16 > |
Evet güncelledim. Şarj konusunda henüz bir şey diyemem. %40'tayken güncelledim. şarjı bu gece bitti yeni %100'den şarjdan çıkardım. Önümüzdeki günlerde anlarım şarjda nasıl durumu :) Ama beni daha önceden bilen bilir. Telefonla görüşme yaparken telefon ahizesinden karşıdan gelenin sesiyle birlikte arkadan bir parazit eşlik ediyor diye şikayet ediyordum. Bızbızbız diye söylenenlerle paralel. Özellikle babamın gür sesinde bu sesi duyuyordum gıcık etmişti beni. Sonra başka operatör hattı olan biriyle görüşünce o sesin çok daha azaldığını farkettim. Operatörümün karşıdan verdiği bozuk sesi filtreleyemiyordu. Yani ses frekans mı denir desibel mi bilemem ama telefon düşük sesleri süzemediği için(yani gürültü önleme diyelim bir nevi) o sesi duyduğuma inanmıştım. Çevremden başka kimse o sesi duymuyordu bu arada. O kadar düşüktü ses. Dün gece de babamla telefonla konuşmuştum ve yine o ses vardı; ancak bugün telefon güncellendikten sonra babamla yine konuştum ve bu sefer o sesi duyamadım. Sonra bu gece yine denedim şansa oldu belki diye ama yine o sesi duymadım. Sonuna kadar açabildim sesi bu sefer. Tertemiz ses geldi. Bu güncelleme ile bu ses frekans aralığının düşük eşiği yükseltilip bir nevi gürültü giderilmiş gibi geldi bana. Yine de iş sesle alakalı olunca genel hoparlörleri de denedim. Akıllı modda kullanıyorum sesi hep. Güncelleme öncesi izlediğim videonun sesi bu sefer biraz daha düşük geldi kulağıma. Yine yeterli ve güçlü bir ses ama öncesindeki gibi aşırılık gitmiş sanki. Bu durumu başka farkeden oldu mu? Edit: Bu arada güncelleme yaptıktan sonra şarjı %10'a kadar düşürdüm. Şarja takmadan önce güvenlik uygulamasıyla geçmişi, belleği ne varsa silip optimize ettim. Sonra da şu pil ve performansın verisini silip ekranı sürekli 120hz'de kullanma işlemini yaptım. Sonra da telefonu yeniden başlatıp bluetooth, wifi, hücresel net ve konumu kapatarak şarja taktım. %100 olana kadar dokunmadım telefona. Pil ve performans uygulamasının güncellemeler sonrası pil tüketiminin artmasına sebep olabileceğini düşünüyorum. Çünkü telefon kullanımınıza göre kendisini pil için optimize ediyor(pil optimizasyon ayarlarının da bu uygulamada kayıtlı olduğunu düşünüyorum). Güncelleme yapınca şartlar değişiyor ama telefon eskiye göre pili kullanmaya devam ediyor. Güncelleme sonrası sorun yaşayanların şarjı %10-15'lere düşürüp şarja takmadan benim yaptığım işlemleri yapıp denemelerini öneririm. Sıfırlama yapmakla uğraşmadan önce iyi bir deneme olur bence. Mevcut şarjımın nasıl olacağını ise önümüzdeki 2 günde öğrenirim kendi telefonumda. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi razielepic -- 18 Aralık 2020; 2:10:20 > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Hoparlör değil de kulaklık arkasında olan hoparlörün hava deliği (bass refleks) sanırım, tek o deliği kapatınca ses gitmiyor ama ahizeti kapatıp birde o deliği kapatınca ses kesiliyor 👍 < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
poco x3 nfc 128gb/6gb versiyonla aranızdayım 2300 gibi denk geldi kaçaktan miui 12.0.3.0 sürümdeyim bootloader süresi gelince kilidi kaldırdım yakın zamandada imei işine bakacağım. sarj kısmı beni pek memnun etmedi şimdilik 5160 mah beklediğimden az gidiyor ,bir önceki telefonum lenovo z5 3300 mah ile 8 saat pugb oynuyordum. kutu icinden cıkan kılıf ve jelatini kullanıyorum.Güzel çok kalın olmayan bir kılıf ve kırılmaz cam tavsiyeniz varsa yazın lütfen. daha güzel bir sürüm varsa tavsiyeyle onada geçebilirim kendi sürümü fena olmasada... |