< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Xiaomi Poco X3 NFC [Ana Konu ve Kullanıcı Deneyimleri] (288. sayfa)

-
-
quote:
Orijinalden alıntı: wayfarer2140Bizim 33 watt lık şarj aletini 15 watt lık tablete soksam bişey olur mu ? he ?
Oradan 15 w den fazlası geçemeyeceği den dolayı bişe olmaz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: garrett46
İndia versiyonu ile nfc için aynı kılıf kullanılır mı ? İndia versiyon daha kalındı sanırımPoco X3 (Hindistan) Özellikleri - Epey
Yukarıdaki bağlantıdan kontrol ediniz.nfc modeli ile karşılaştırma yaptırınız.Kolay gelsin...
-
quote:
Orijinalden alıntı: Sinirli ve SüratliHe patlar.
Alıntıları Göster -
Ekran 3-4 yerden çizildi.
Çizik ve ezikler çok belirgin.
Çok dayanıksızmış ekran.
Pişmanım.
10 yıl Sony kullandım, çizik yoktu. Bu sorunu yaşıyor musunuz?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maviufuklar -- 10 Temmuz 2021; 8:17:11 >
Kılıfla kullandığım halde arkasında çizikler oluştu, önde koruyucu duruyor ama belki ekran da çizilmiştir belli olmaz :))
Ben jelatin olmadan kullanıyorum. Ekranımda kılcal çizikler var fakat dikkatli bakmadan belli olmuyorlar.
Acaba jelatini çıkarmadım mı, bu çizik ve ezikler jelatin mi, çıkarınca yok olacak mı diye düşünüyorum ama aldığımda çıkarmıştım sanki.
Ben de kılıfla kullandığım zamanlar arka tarafta çizikler oluşmuştu arka plastik bu açıdan çok yetersiz belli. Ama uzun zamandır kılıfsız kullanıyorum yanlarda veya ekranda bir sıkıntıya rastlamadım. Kılıfsız kullanımda en sıkıntılı yer aslında kamera çıkıntıdan dolayı fakat kamera camında da bir çizik olmadı şimdiye kadar
-
Bir kaç yere baktım internet haricinde cihazı göremedim sanırım pazartesi alacağım, nerden alınmasını önerirsiniz.
-
Eğer istediğiniz renk vs Amazon'da bulunuyor ise Amazon'dan almanızı tavsiye ederim çünkü 30 gün içerisinde iade imkanınız da oluyor. Cihazda sorun falan çıkarsa servis falan uğraşmadan iade edebilirsiniz. Bildiğim kadarıyla 2 sene boyunca Amazon garantisi de var.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: ykpumtt
Eğer istediğiniz renk vs Amazon'da bulunuyor ise Amazon'dan almanızı tavsiye ederim çünkü 30 gün içerisinde iade imkanınız da oluyor. Cihazda sorun falan çıkarsa servis falan uğraşmadan iade edebilirsiniz. Bildiğim kadarıyla 2 sene boyunca Amazon garantisi de var.Teşekkür ederim. Sanırım amazon diğer yerlere göre biraz daha pahalı satıyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Am@deus -- 10 Temmuz 2021; 13:31:57 > -
Fiyat ve stok çok değişken Amazon'da. Ben mart ayında 128GB olan modeli 3125 liraya almıştım. Eğer Amazon'dan alacaksanız Amazon satıcılı olmasına dikkat edin.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: ykpumtt
Fiyat ve stok çok değişken Amazon'da. Ben mart ayında 128GB olan modeli 3125 liraya almıştım. Eğer Amazon'dan alacaksanız Amazon satıcılı olmasına dikkat edin.Takip yapacağız o zaman
-
quote:
Orijinalden alıntı: Am@deusTakip yapacağız o zaman
Alıntıları GösterAvrupada tanıdık varsa aliexpresten alıp onun adresine yollattırın avrupa satış deposu olan satıcıdan. Ben 150 dolara aldım, imei tamiride çok kolay.
-
quote:
Orijinalden alıntı: maviufuklar
Acaba jelatini çıkarmadım mı, bu çizik ve ezikler jelatin mi, çıkarınca yok olacak mı diye düşünüyorum ama aldığımda çıkarmıştım sanki.Değerli dostum o jelatin değil ekran koruyucudur ve Üzerinde vardır,ayrıca ekran koruyucu takmanıza gerek yoktur.Telefonunuzda orjinal bulunur.(beğenmezseniz tabiki değiştirebilirsiniz.)
İkincisi siz şuan ekranınızın üzerinde bir ekran koruyucu olduğunu farkedemiyormusunuz?Telefonu aldığınızda ekran koruyucuyu neden çıkartacaksınız ki?
Bu nedenle ekranınıza daha dikkatli bakınız.Ekran koruyucu ordadır.Ekran koruyucunuz öyle kolay çıkmaz.Çıkartırken ekran koruyucu olduğunu bilirsiniz.Jelatin gibi basit değildir.
Ekran için Kullanılan gorilla glass 6 basitçe çizilecek bir yapıya sahip değildir.Küçük bir araştırmayla göreceksiniz.Kendi kılıfı oldukça kalın ve kullanışlıdır.Kendi kılıfı varken arka tarafın nasıl çizilmiş olabileceğini çok anlamadım.Önce kılıfın hasar görmüş olması ve sonrasında içerideki plastik bölüme ulaşmış olması lazım.Başka türlü çok çok zor.Bazen güzel gözüksün diye kılıfını çıkartıyoruz.Belki o zamanlarda...saygılar...
-
quote:
Orijinalden alıntı: Tolga_beyDeğerli dostum o jelatin değil ekran koruyucudur ve Üzerinde vardır,ayrıca ekran koruyucu takmanıza gerek yoktur.Telefonunuzda orjinal bulunur.(beğenmezseniz tabiki değiştirebilirsiniz.)
İkincisi siz şuan ekranınızın üzerinde bir ekran koruyucu olduğunu farkedemiyormusunuz?Telefonu aldığınızda ekran koruyucuyu neden çıkartacaksınız ki?
Bu nedenle ekranınıza daha dikkatli bakınız.Ekran koruyucu ordadır.Ekran koruyucunuz öyle kolay çıkmaz.Çıkartırken ekran koruyucu olduğunu bilirsiniz.Jelatin gibi basit değildir.
Ekran için Kullanılan gorilla glass 6 basitçe çizilecek bir yapıya sahip değildir.Küçük bir araştırmayla göreceksiniz.Kendi kılıfı oldukça kalın ve kullanışlıdır.Kendi kılıfı varken arka tarafın nasıl çizilmiş olabileceğini çok anlamadım.Önce kılıfın hasar görmüş olması ve sonrasında içerideki plastik bölüme ulaşmış olması lazım.Başka türlü çok çok zor.Bazen güzel gözüksün diye kılıfını çıkartıyoruz.Belki o zamanlarda...saygılar...
Alıntıları GösterEvet, öyleymiş. Oğlum farketti durumu.
Zaten cam çiziğine benzemiyordu, oğlum deyince farkettim.
Ekran koruyucuyu yeğenim çıkarttı ve tertemiz ekran ortaya çıktı.
Teşekkürler bilgi verdiğiniz için.
Telefonu aldığıma artık pişman değilim.
Fakat, bu çıkardığım ekran koruyucunun orijinalinden tekrar almak istiyorum.
Nerde bulabilirim?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
Orijinalden alıntı: Tolga_beyDeğerli dostum o jelatin değil ekran koruyucudur ve Üzerinde vardır,ayrıca ekran koruyucu takmanıza gerek yoktur.Telefonunuzda orjinal bulunur.(beğenmezseniz tabiki değiştirebilirsiniz.)
Alıntıları GösterArka tarafta zaten çizik yok.
Kutusuyla gelen kılıfı kullanıyorum.
Arkada çizik olsa da sorun etmem.
Sevgiyle kalınız.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
Orijinalden alıntı: maviufuklarEvet, öyleymiş. Oğlum farketti durumu.
Zaten cam çiziğine benzemiyordu, oğlum deyince farkettim.
Ekran koruyucuyu yeğenim çıkarttı ve tertemiz ekran ortaya çıktı.
Teşekkürler bilgi verdiğiniz için.
Telefonu aldığıma artık pişman değilim.
Fakat, bu çıkardığım ekran koruyucunun orijinalinden tekrar almak istiyorum.
Nerde bulabilirim?
Alıntıları GösterRica ederim.
Orjinal malzemenin tamamını yetkili servislerden temin edebilirsiniz...
Ekran koruyucusuz kullanmamanız tavsiye olunur.Kolay gelsin...
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X