Şimdi Ara

Xiaomi Poco X3 NFC [Ana Konu ve Kullanıcı Deneyimleri] (140. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
7.470
Cevap
135
Favori
617.649
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
57 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 138139140141142
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Vallaha ne ara yazdiniz bu kadar yazıyı maşallah 11 parmak kullanıyorsunuz sanırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BlacK SeA StorM 61

Vallaha ne ara yazdiniz bu kadar yazıyı maşallah 11 parmak kullanıyorsunuz sanırım.

20 parmağım var reptilianım ben  

• Fortune 4 kullanıcısına yanıt

Yorum yapanlar fanboylar değil bizzat telefonu kullanıp deneyimleyip memnun kalanlar. Millete fanboy diyorsun ama en büyük fanboy sensin.

Çin telefonlarina laf ediyorsunuz realmi'den örnek veriyorsunuz burda bir karmaşa var ..
  • alex59 kullanıcısına yanıt
    Vallaha kullandığım telefonun farkindaysan sayfasından yazıyorum siz gelip karmaşa yaratıyorsunuz anormal bir durumunu görsem cep telefonun zaten yazarım herkes eksisini artısini görsün. ben burda bu telefon veya markanın en iyisi olduğun iddaa etmedim. siz tüm çin malı markaların kalitesiz olduğunu iddaa ediyorsunuz üstüne bir diğer çin malı olan realmi öneriyorsunuz kusura bakmayın da birşeyden anladığınızı sanmıyorum sürekli çelişkili yorumlar yapıyorsunuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlacK SeA StorM 61 -- 19 Ocak 2021; 23:58:52 >

Öncelikle don't feed the troll diyorum ve bu sana ilk ve son cevabım olacak.

Dostum sanırım sen m51 alarak 600 lira fazla para verdiğinden şu an için yanıyor ya da küçükken kafa üstü asfalta çakılmışsın. Yoksa bu yazdıklarının hiçbir mantıklı tarafı yok.

Ben kullandığım telefondan gayet memnunun, çoğu kişi de memnun. Yani senin fikirlerine mi inanayım yoksa kullandığım telefona mı inanayım ahaha.

M51'inden memnunsan burada işin ne ki çok komiksin. Alan memnun veren memnun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Vallaha kullandığım telefonun farkindaysan sayfasından yazıyorum siz gelip karmaşa yaratıyorsunuz anormal bir durumunu görsem cep telefonun zaten yazarım herkes eksisini artısini görsün. ben burda bu telefon veya markanın en iyisi olduğun iddaa etmedim. siz tüm çin malı markaların kalitesiz olduğunu iddaa ediyorsunuz üstüne bir diğer çin malı olan realmi öneriyorsunuz kusura bakmayın da birşeyden anladığınızı sanmıyorum sürekli çelişkili yorumlar yapıyorsunuz.

Hocam benim öyle bir iddaam yok. Kendim P40 pro kullanıyorum şimdi oğluma bu telefonu alacağım için burda yorumlara bakıyorum.

• benim telefon hobim var.. bircok farklı markayı kullandım ve kullanıyorum hepsini biliyorum.. xiaomi cihazım da var, m51 samsung cihazım da var.. su an elimde 4 farklı telefon var mesela.. bu konularda yorum yaparım yani..

vallaha beynimi yaktın şimdi hocam.
  • quote:

Çin telefonlarina laf ediyorsunuz realmi'den örnek veriyorsunuz burda bir karmaşa var ..

Her çin telefonu aynı değil hepsine cöp demedim yazıdan cıkan o sonucsa yanlıs anlamıssınızdır cin markalarının marka değeri düsük dedim sadece.. Mesela Huawei, Rom konusunda temiz ve malzeme kalitesinde de özellikle üst modellerinde gayet kaliteli bir marka.. Oppo ve Realme'de Rom konusunda temiz.. Fakat piyasada da fazla alternatif yok alınacak.. Mecburen cin cihazı da alınabilir belki xiaomi ve yan markaları gibi cöp olmayan cin cihazları var.. Samsung bazıları almak istemez, belki markayla kötü deneyimi olabilir, ne bileyim belki de hep samsung kullanmıstır, farklı marka denemek istiyordur.. O yüzden realme'de alınabilir.. Rom'u spyware çöplüğü değil ve xiaomi gibi aldatıcı bir firma da değil..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fortune 4 -- 20 Ocak 2021; 0:27:5 >

• Merhabalar,

Telefon arayışındayım nfc x3 almaya karar verdim fakat tr garantilimi alsam yoksa yurt dışı imeili telefon mu alsam karar veremedim. 800 TL fark var garanti için bu farkı vermeye değer mi?

Bu telefonun en iyisi olduğunu zaten iddaa etmedim hocam. telefonu kullanan birisi olarak zaten zayıf eksi yönleri neyse zamanla dile getireceğim şuana kadar memnunum alalı zaten 3 ay kadar oldu ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ZETEC SE

2 aydır kullanıyorum orta segment gayet güzel benim için telefon her parametrede bütün tıkları işaretliyor ve şuan segmentinin en iyisi
    732 var rakiplerinin hepsinden iyi ufak fark bilmem hissetmezsin edebiyatı yapmaya gerek yok iyi mi iyi
    33w var 30 değil 33 az veya çok daha iyi mi iyi
    5160 pil var 5000 değil 5160
    64 kamera var ki note 9 pronunkinden iyi
    120 hz var yine hiçbir rakibinde olmayan bir özellik hissetme mevzusu değil var sonuçta ve şahsen ben görüyorum farkını
    Sıvı soğutma yine sadece bunda var
    Ip68 sertifikası yine bunda var
    Stereo hoparlör keza var ve güzel ses veriyor
    Antibakteriyel kılıf var mesela normal değil antibakteriyel

Her kalemde bi artı koyuyor telefon ve bunu aynı veya daha düşük fiyatta sunuyor şahsen ben gayet memnunum kullanıyorum
    Bu fanboyluk veya nefretçilik değil fiyatı iyi sundukları iyi artısı var kullanıyorum memnunum olay sadece bu.

ip68 yok yalnız bunda hocam. ip53 var, sadece su ve toz sıçramalarına karşı korumalı. ve sıvı soğutma her ne kadar artı gibi görünse de aslında o kadar da iyi bir soğutma sistemi değildir. içinde kullanılan malzemeye bakar. sıvı soğutmalı deyip kötü bir malzeme kullanırsan o sıvı soğutma hava soğutmasından daha beter hâle gelebilir. bunları unutmamak lazım. şu anda bu telefonu satın almayı düşünüyorum bu mesajım da yanlış anlaşılmasın sadece doğrusunu söylemek istedim size karşıt değil yani.

Yav hocam baştan anlatsana şöyle diyende çin malına alerjin var diyecek . Yalnız şöyle bir durum var Xiaomi spyware çöplüğü olduğuna dair elinizde kesin herhangi bir yabancı kaynak varmı? Özellikle bu marka için neden bu sekilde hüküm veriyorsunuz? Bu yorumlarınız kendi tecrubelerinizemi dayalimi yoksa farklı kaynaklara bakarakmi bu önerilerde bulunuyorsunuz ? Sonuçta bu telefon elinizde yok sanırim ve test etmediginizi düşünüyorum. Peşin bir marka için olumsuz hüküm vermek acimasizca oluyor kanaatimce.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlacK SeA StorM 61 -- 20 Ocak 2021; 7:59:39 >
  • black-man B kullanıcısına yanıt
    Değer ustune kasko bile yaptırdım.
  • quote:

vallaha beynimi yaktın şimdi hocam.

Ben yorumda Çin mallarının kalitesiz olduğundan hiç bahsetmedim dahası Realmi hiç önermedim. Anlayıp anlamama konusuna hiç girmiyorum.

Beyin yakacak bir durum yok. Siz başkası yerine beni alıntıladınız bu kadar basit.

• Evet arkadaşlar Poco X3 Nfc 128 gb 4,999 tl'lik fiyatı ile teknosa'da bulunmaktadır.

Yakınızdaki şubelerde stokta varsa gidip inceleyebilirsiniz.

Acaba 4,999 tl'ye teknosadan bu cihazı alan var mıdır

https://www.teknosa.com/xiaomi-pocox3-128-gb-gri-akilli-telefon-p-125077963?recommended_by=instant_search

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Marcus Glory -- 20 Ocak 2021; 0:55:7 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Yav hocam baştan anlatsana şöyle diyende çin malına alerjin var diyecek . Yalnız şöyle bir durum var Xiaomi spyware çöplüğü olduğuna dair elinizde kesin herhangi bir yabancı kaynak varmı? Özellikle bu marka için neden bu sekilde hüküm veriyorsunuz? Bu yorumlarınız kendi tecrubelerinizemi dayalimi yoksa farklı kaynaklara bakarakmi bu önerilerde bulunuyorsunuz ? Sonuçta bu telefon elinizde yok sanırim ve test etmediginizi düşünüyorum. Peşin bir marka için olumsuz hüküm vermek acimasizca oluyor kanaatimce.

hocam xiaomi zaten spy coplugu olmasiyla meshur.. kaynaga bile gerek kalmayacak kadar acik bir durum.. telefonda spyware bloatware, adware yani reklam da var.. reklamlar iptal edilebiliyor ama spy ve bloatwareler icin root gerekiyor rom agir ve optimizasyonu da kotu..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Sizi yanlışlıkla alintiladim kusura kalmayın ..
    Ama şuan bir iddaa atiyorsunuz ortaya önemli olan bu durumu kanıtlanmanız sizin bu dediğinizi başka birisi çıkıp hayır bu dediklerinizi hiç yaşamıyorum derse kime inanacağız ortada somut bir şey olmasi lazım degilmi simdi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlacK SeA StorM 61 -- 20 Ocak 2021; 1:1:23 >
  • 
Sayfa: önceki 138139140141142
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.