Lcd kaynaklı. Aşağıdaki bahsedilen sorunu söylüyorsunuz değil mi? Çentikli, delikli kamera etrafında da gölge oluyor mesela. Kimisi efekt olarak görüyor bunları, bence bütünlüğü bozuyor ekranda ama herkesin görüşü farklı. Not: Bu arada videodaki telefon farklı biliyorum ama daha pahalı bir telefonda da aynı sorun var, o yüzden attım. Kullanılan panel ile ilgili yani olay. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Black_Wolf14 -- 5 Ocak 2021; 12:49:27 > |
Xiaomi Poco X3 NFC [Ana Konu ve Kullanıcı Deneyimleri] (116. sayfa)

-
-
Aynen bunu kastediyorum.
Dün aldım bu telefonu, fiyatına göre çok iyi. Yalnız M51 indirime girip bununla hemen hemen aynı fiyat olsa, onu alırdım zira amoled + büyük pil kombinasyonu aynı telefon ağırlığında çok daha uzun pil süresi veriyor.
En gıcık olduğum şey, youtube uygulamasındaki kelimenin tam anlamıyla rezalet HDR tonlaması oldu. Siyah seviyesini sanki karanlık odada ekrana bakıyormuşcasına yükseltiyor dolayısıyla iyi aydınlatılmış bir ortamda bile rezalet bir siyah görülüyor. HDR falan zaten telefonda umrumda değil ama sıkıntı bunun kapatılamaması. Zira HDR olmayan videolarda böyle bir sorun yok. O yüzden Netflix uygulaması bu telefonda HDR desteklemiyor diye üzülen varsa üzülmesin
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Maxximum_ -- 5 Ocak 2021; 15:16:46 > -
Şurada ekran ayarlarına girip renk modunu değiştirerek manuel bir çözüm bulmuş kullanıcı:
Kalıcı bir çözüm değil ama iş görüyor, kalıcı çözüm için yazılım güncellemesini beklemek gerekiyor ama şu ana kadar bir çözüm olmamış güncellemeler anladığım kadarıyla.
Youtube Vanced kullanıyorsanız da bir ayar var hdr ile ama bir çözüm olur mu denemeniz gerek.
-
Aranıza dün katıldım daha yeniyim.
2 sorummvar
1. Konuşurken ahizeden ses hoparlördeymiş gibi dışarı çıkıyor.
2. Bir müzik veyahut herhangi bir vide sesli bişey açtığım da telefonun arkasından cızırtı titreme oluyor herkesde mi öyle ?
Diğer kullandığım cihaz felaketti ondan sonra poco X3 e geçmek çağ atlamış gibi oldum keşke şu 2 sorunum olmasa
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Sadece kılıf 28.90 n11'de, bugün teslim edildi, görseldekinin aynısı, tek kılıf almak isteyen olursa diye paylaşıyorum, en uygun burası herhalde :)
https://urun.n11.com/cep-telefonu-kiliflari/xiaomi-x3-nfc-kilif-niss-silikon-P468630416
Stereo ses cızırtı yok sesin kuvvetinden
Leptoptan fazla ses çıkıyor
Bende konuşurken sorun yok sesi biraz kisarsin -
- Evet bende de öyle yukarıda bahsetmeyi unutmuşum. Ahize 2. hoparlör olarak kullanıldığı için gereğinden kuvvetli olabilir.
- Cızırtı yok da titreme var. iPad Pro'da da vardı bu kasayı rezonans için kullanıyordu bunda da öyle olabilir. Bence hoparlör kalitesi çok iyi.
-
quote:
Orijinalden alıntı: _Maxximum_- Evet bende de öyle yukarıda bahsetmeyi unutmuşum. Ahize 2. hoparlör olarak kullanıldığı için gereğinden kuvvetli olabilir.
- Cızırtı yok da titreme var. iPad Pro'da da vardı bu kasayı rezonans için kullanıyordu bunda da öyle olabilir. Bence hoparlör kalitesi çok iyi.
Sesi kesinlik kötü demiyorum. Sadece arkada kamera altında sanki hoparlör unutulmuş dediğiniz gibi titreme oluyor misal YouTube'dan video izlerden elim tittriyor o kötü yoksa telefondan 2 günlük duruma göre memnunum akıcı gayet iyi akşam şarjdan çıkarttım şuanda %77 de memnunum aslında 120hz de kullanıyorum.
Güncellemedim cihazi şuan 12.0.3 güncellim mi 12.0.4 nasıldır ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bigOver55 -- 5 Ocak 2021; 18:17:54 >
Bende kaçla geldi hatırlamıyorum ama 12.0.5'e geçirdi beni. Değişiklik açıklaması çok klasik açıklamalar (stabilite vs.) olduğundan tam neler değişti bilmek zor.
-
Gerçekten pahalıya aldığını mı düşünüyorsun dostum? Ben bu telefonu 3590 TL'ye aldım ve işin daha kötü tarafı bunu alabilmek için BTC bozmak zorunda kalmıştım. Bundan daha fenası ne mi? BTC'yi bozarkenki fiyatı 114.000'lerdeyken, bugünün BTC değeri 230.000'lerde. Şükür denilen şey bu yüzden var ve etmeni bekliyorum :)
-
Ayrıntılı bilgilendirmen için teşekkür ediyorum hocam :)
Tamperli koruyucunun üzerine mi yapıştırdın mat olanı, yoksa sadece mat olanı mı kullanıyorsun da tamperliyi yedeğinde tutuyorsun?
Bir de bu siyah çerçeve olayı normalde tam takılabilirse ekranı kapatma söz konusu değil, değil mi? Zira ben hiç koruyucu çekmedim kendi elimle, bunun için teknik serviste bile çektirebilirim hatasız olması açısından.
-
Detaylı bilgilendirmen için teşekkürler dostum :) Sayende ben de siparişi verdim az evvel.
Kendime film çekme hususunda güvenmediğimden bir telefoncuya çektireceğim ama çekene de güvenmiyorum açıkçası. Umarım olabildiğince iyi yapılır.
Mat ekran koruyucu aklımda hep A4 kağıdı kıvamında kalmış ki koruyucu özelliği olduğunu bilmiyordum. Gayet güzel
-
quote:
Orijinalden alıntı: bigOver55Sesi kesinlik kötü demiyorum. Sadece arkada kamera altında sanki hoparlör unutulmuş dediğiniz gibi titreme oluyor misal YouTube'dan video izlerden elim tittriyor o kötü yoksa telefondan 2 günlük duruma göre memnunum akıcı gayet iyi akşam şarjdan çıkarttım şuanda %77 de memnunum aslında 120hz de kullanıyorum.
Güncellemedim cihazi şuan 12.0.3 güncellim mi 12.0.4 nasıldır ?
Alıntıları Göster....
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Richard Parker -- 23 Mayıs 2021; 15:59:22 > -
quote:
Orijinalden alıntı: Richard Parker....
Alıntıları GösterKanka arka kapak fırladı arıyorum şuan sen öyle diyince araştırdım dinledim onu şimdi hoşuma gitmeye başladı 😁😁
sene 2000 başı liseye gidiyoruz, ERGENLİK var tabi:) . Mahellede ses uzmanı abiler, arkadaşlar var.
tweeter'lar , kayık hoparlörler ,kabinler havada uçuşuyor.
rezonans yaratacagız ki sıkışan ses gümlesin. annemin komidini çaldım, kapaklarını çıkardım başladım düzmeye. tabi annem haşladı. Rezonansın kralını yapmıştık , ama bizimkilerde bana "rezonans "yapmıştı hey gidi.
bizde ordan geliyor tabi.
Kısaca rezonans iyidir. zangır zangır titrerse daha iyidir:)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Richard Parker -- 5 Ocak 2021; 20:49:9 > -
Bu arada telefonun görüntüsünü televizyona verme özelliği (casting) çalışmıyor. Nette araştırdım sadece bana has bir durum değilmiş. Bu özelliğe ihtiyacı olanların haberi olsun. Yazılım hatası var belli ki. Çalıştırmayı başarabilen varsa buraya yazabilir.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Richard Parkersene 2000 başı liseye gidiyoruz, ERGENLİK var tabi:) . Mahellede ses uzmanı abiler, arkadaşlar var.
tweeter'lar , kayık hoparlörler ,kabinler havada uçuşuyor.
rezonans yaratacagız ki sıkışan ses gümlesin. annemin komidini çaldım, kapaklarını çıkardım başladım düzmeye. tabi annem haşladı. Rezonansın kralını yapmıştık , ama bizimkilerde bana "rezonans "yapmıştı hey gidi.
bizde ordan geliyor tabi.
Kısaca rezonans iyidir. zangır zangır titrerse daha iyidir:)
90-2000 arası Aciko ekolayzer , efsane Pioneer 6985 ovaller ne günlerdi ... MC hammer , Snow informer , Dr. Alban, Dr Dre still D.R.E , playlist'imde dinliyorum hala. Bu arada yeni aldığım kılıfla arkadaki titreşimin hissi azaldı .
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
Orijinalden alıntı: _Maxximum_Bu arada telefonun görüntüsünü televizyona verme özelliği (casting) çalışmıyor. Nette araştırdım sadece bana has bir durum değilmiş. Bu özelliğe ihtiyacı olanların haberi olsun. Yazılım hatası var belli ki. Çalıştırmayı başarabilen varsa buraya yazabilir.
Öncelikle geliştirici seceneklerinden kablosuz ekran sertifikalari seçeneğini aktif et , sonra ayarlar - bağlantı ve paylaşım - kablosuz ekran seçeneğini aktif et, sonra alt menusunden operating channel kanalı 1 yap tekrar dene bağlanmayı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sawash35 -- 5 Ocak 2021; 21:38:19 >
Bağlandı ama kullanılamayacak kadar yavaş. Evdeki diğer telefonlar "Yansıt (Miracast)" kısmından sorunsuz bağlanıyor ve akıcı çalışıyor. Sizin açtırdığınız WIDI sanırım. Herneyse benim için sorun teşkil etmiyor sadece çalışıyor mu diye denemek istemiştim. Ama Miracast'in çalışmaması her halukarda normal değil.
Düzeltme: Artık yansıt kısmından da kabul edilebilir bir hızda çalışıyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Maxximum_ -- 5 Ocak 2021; 23:17:51 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X