< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Xiaomi Poco F5 ve F5Pro Kullananlar Buraya (54. sayfa)
-
-
Maalesef o alanda çıkmıyor belirttiğim sistem uygulamaları
-
Normal de burada görünüyor başka birşey olabilir
Bilgi yok
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
poco f5 mi x6 pro mu
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
araçlar -> birden fazla uygulamalı araçlar (tümü) -> android araçlar
-
Kamera Ek özelliklerde Çift Video (Dual Video-ayni anda on ve arka kamera ile video) özelliğini bulamıyorum. Acaba Android 14 güncellemesi ile mi gitti? Güncelleme yapmayan birisi kontrol edebilir mi?
f6 ve x6 pro ya gore f5 geride kalmiyor ,En az 2 yil gideri var...
Cihazı elden çıkardım. POCO F5 Pro
Nedenler;
Yazılım güncellemeleri geç ve düzensiz geliyor.
Arayüz donanıma rağmen seri değil. Kekemeler ve animasyon sorunları var. Poco launcher hantal.
Reklamları vb. kapatsam da cihaz sanki her saniye her hareketimi logluyor gibi hissediyorum. Basit hissiyatı yaratıyor.
Arayüz, simgeler ve fontlar vb. üstün körü dizayn edilmiş gibi bir uyumsuzluk var.
Titreşimi zayıf. Özellikle klavyede yazarken ufaktan dokunup bırakıyor. F3 Pro'da öyle idi.
Bootloader unlock iyice ızdırap olmuş bir türlü açamadım gün öteleyip durdu.
Batarya beklemede vb. hızlı bitiyor.
Bunların dışında fiyatına göre ;
Kamerası, hızlı şarjı, ekran pwm oranı iyiydi.
Telefon bakmaya başladım. Antutu puanı çok iyi, nfc , wireless şarj destekleyen en uygun telefon f5pro gibi gözüküyor. Memnun değilmisiniz ?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ben 1 senedir f5 pro kullanıyorum çok memnunum. Herhangi bir hantallığını hissetmedim. Tabii telefondan beklentinize göre değişebilir.
Arkadaşlar merhaba,
Bildirim simgeleri telefonun üst kısmında gözükmesine rağmen, bildirim barını aşağıya indirince bildirimler gözükmüyor. Problemi yaşayan veya çözümünü bilen var mı?
-
F5 modeli 15 ay önce piyasaya çıktı. Fakat fiyatı hala 345 - 360 dolar bandında ;
Xiaomi POCO F5 12+256GB 5G Siyah (Global) - 345 Dolar
-
Aynen hocam hala guncel bir telefon, f7 cikana kadar gideri var...
Düşünenler için yurtiçi düz F5 bakıyorum.
Bursa da olsaydın ayarlardım
-
F5 modeli, altın gibi değerini koruyor mübarek.
-
Arkadaşlar bu POCO' nun daire şeklindeki ekran simgeleri hiç hoşuma gitmiyor. 🤮 Değiştirmek istiyorum, ama Tema mağazasında bir türlü aradığım gibi bir tema bulamıyorum. 🤷♂️ Acaba Tema mağazasından, klasik Xiaomi ve Redmi telefonlardaki gibi yumuşak kenarlı kare şeklinde simgelere sahip güzel bir tema önerir misiniz?.. 🙏 (Ücretli de olabilir, yeter ki güzel olsun)
arama kısmından çıkmıyor isim ile bulunmuyor
V1 Diye arattır çıkan temalardan bakın
-
Maalesef
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X