C

Onbaşı
23 Ağustos 2015
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme
Toplam: 21 (Bu ay: 0)
Gönderileri

Merhaba arkadaşlar, mutfakta kötü bir yanık plastik kokusu vardı mutfakta, aradım tüm prizleri kontrol ettim derken bi baktım, ampul duyundan kopmak üzere, ampulü tutmam ile elimde kaldı, tamamen eritmiş duyunu! Elektrik konusunda bilgili arkadaşlar sizce ne yapmalı? Yangın riski var mıdır? Şimdiden teşekkürler...

İşte fotoğraflar:

Merhaba arkadaşlar, başlıkta da belirttiğim gibi taşındığım yerde fiber altyapısı olmadığı için ÜCRETSİZ taahüt iptali yapabilir miyim? (12 aylık taahüdümün birinci ayındayım)
İnternette araştırıp doğru düzgün sonuç elde edemeyince konusunu açmayı karar verdim, eminim benim gibi birçok arkadaş bu muazzam eksikliğin cefasını çekmekte. Telefonun kendi ses kayıt edici programı yok(onenote demeyin lütfen) peki marketinde düzgün bir uygulama var mı?

Kaliteli, sınırsız süreli ve dosyaları telefonun derinliklerine saklamayacak(pcye atmak istediğimde ulaşabileceğim) kayıt uygulaması?????

Mini Recorder Free tarifime en yakın program lakin ses kalitesi kötü ve cızırtı yapıyor.
Perfect Recorder kimi zaman kayıtları hiç ediyor ve nereye kayıt ettiği belli değil ve kalite anlamında yüz güldürmüyor.
Kaydedici Pro, denemedim, kullanan arkadaşlar yorumlarını bekliyorum.

İyi forumlar
Hakkında
Sistem ve Tercihleri
Bilgisayar
Intel
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 3 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 3 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 49
İkinci El Bölümü Mesajları: 11
Konularının görüntülenme sayısı: 1.515 (Bu ay: 101)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 37 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.