Şimdi Ara

Xiaomi Poco F5 ve F5Pro Kullananlar Buraya (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.162
Cevap
41
Favori
100.313
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

miflash unlock programının son sürümünü denedim ve sms geldi.

Bu seferde kilidi açmadı ve 94 saat sonra tekrar deneyin dedi.

Hesap ile kilit başvurusu bulunduğumda başka xiaomi telefonda hesap açıktı.

Bu durumu 3-4 gün sonra fark ettim ve hesabı diğer telefonda kapattım.

Sizce bundan dolayımı daha fazla bekletiyor.

• Hepsiburadadan f5 proya 25.999la 12/512lik sipariş vererek aranızda katıldım. Haftaya cuma teslim yazıyo ama belki erkenden gelebilir diye umutluyum. A73ten ne kadar daha iyi f5 pro?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • viperc V kullanıcısına yanıt

Hayır 94 saat yine iyi süre .4 gün vermiş. Bazen 1 hafta bazen 2 hafta bazen 1 ay değişiyor. Hiçbirşey yapma ve süre sonunda tekrar dene

• Xiaomi Poco F5 ve F5Pro Kullananlar Buraya

Sabah 07:30 da çektim şarjdan.

Xiaomi Poco F5 ve F5Pro Kullananlar Buraya

• Merhaba arkadaşlar. Kullanıcı arkadaşların tavsiyelerine ihtiyacım var.

Telefon ihtiyacım var ve 3 model arasında kaldım.

1. POCO X5 5G (Ort. 11.200-12.000 arası)
    2. POCO X5 PRO 5G (Ort. 14.400-15.00 arası)
    3. Redmi Note 12 Pro (Ort. 12.200-13.000 arası) sanırım piyasadakiler 4G'li modeller.

F/P olarak tavsiye edeceğiniz ürün hangisidir. Daha önce Xiaomi dolayısı ile Poco grubu telefonları kullanmadım. Android olarak Huawei, Lenova ve Sony kullanmıştım. Poco X5 ile PRO'su arasında fark kullanımda nedir?

Xiaomi grubunda bildiğim kadarı ile kullanımı diğer android telefonlara göre daha rahat olan İKİNCİ EKRAN özelliği var. Yukarıdaki telefonların hepsinde bu özellik aynı şekilde var mı?

Bunlar dışında bu F/P aralığına girecek tavsiye edebiliceğiniz daha iyi bir model var mı?

• Arkadaşlar merhaba, poco f5 in hangi renklerini öneriyorsunuz? Ben mavi tercih ettim. Yani babam için alıyoruz. Kendim olsam beyaz buzlu bir görüntü var. Ama babam için alacağımızdan mavi de hoş gözüktü. Maviyi aldık. Sizde hangi renk var ve sizce poco f5 için hangi renk daha iyi?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • cem_23 C kullanıcısına yanıt

Hocam rengin iyisi kötüsü mu olur, zevk meselesi. Bende siyah var klasik bir goruntusu var seviyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C06B91F1F -- 1 Eylül 2023; 22:10:38 >
    Ben en ucuzu olduğu için siyah aldım. Zaten kılıfla kullanıyorum.

• Tabi ki zevk meselesi, herkesin kendi tercihi. Ama internette özellikle poco f5 için buz beyazı alın diğer renkler ile arasında çok fark var. Ben burdayım diyor. Diğer renkler iyi değil gibisinden yorumlar gördüm. Mavi alınca bu sefer hata mı ettim gibi düşünmeye başladım.

• Benim sıralamam siyah, beyaz, mavi şeklinde.

En çok hangisi tercih ediliyor diye soruyorsanız beyaz ve siyah rengi satılıyor.

Sonuca gelecek olursak babanızın sevdiği, istediği rengi alın mutlu olsun :)

Mavi var bende bundan önceki f1 imde maviydi.. beyaz sanki biraz feminen geldi bana da ama kılıf olduğu için çok da önemli deil.

• Arkadaşlar cihaz geldi. İlk izlenim olarak çok beğendim. Yapmam gereken ayarlar varsa bahsederseniz çok makbule geçer. Kurulum esnasında ısınma oluştu. Birden çok fazla uygulama indirdiğinden kaynaklı herhalde. Sonradan gitti. Sadece çift tıklama ile ekranı kapatıp açmayı bulamadım. Böyle bir özellik mevcut mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cem_23 -- 2 Eylül 2023; 12:40:7 >
  • draqpit42 kullanıcısına yanıt
    Sizi S23 konusundan hatırlıyorum. Poco F5 e mi geçtiniz. Ben kendim S23+ kullanıyorum. Babam için aldım.

Ek ayarlar-Hareker kısayollarına bakın varsa orda vardır

Diğer konuda cevapladım sorunuzu.

• Çift hat kullanıyorum telefonda Çağrı gelince internet kesiliyor çözümü nedir bilen varmı? Turkcell de böyle oluyor Telekom diğer hatta sorun yok

ÇÖZDÜM

Oğuzhan KÖŞyoutube
    Xiaomi TELEFONLARDA şebeke sorunu volte kodu!? #xiaomi #miui #miui12 #miui13 #miui13 #miumiu #şebeke
    https://www.youtube.com/shorts/AgY_1nlm6IA?si=wFjNomrIzZnnP8IH

Şu video ile

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BèRuTTì -- 7 Eylül 2023; 11:23:28 >

• Arkadaşlar telefondan çok memnunum ama pili çok hızlı bitiyor. Ne yapabiliriz bu konuda?

Xiaomi Poco F5 ve F5Pro Kullananlar Buraya

• Kullanmadığın ne kadar uygulama varsa sil. Pil dayanımı artacaktır.

• poco f5 geldi üzerinde 14.0.6 global rom yüklü. Bu sürümde AOD deki şu kenar ışıkları bildirim geldiğinde yanmıyor.Sizde nasıl? yada hangi sürümde düzgün çalışıyor?

bildirim ışığı bile koymamışlar cihaza

• 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.