Bildirim
XIAOMI'NİN EKRANI YANIYOR

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Dostum sen telefon kullanmayi beceremiyorum desene şuna. Amoled ekranların piyasaya cikisi 10 seneyi geçmiştir. %100 parlaklikta uzun süre kullanirsan birak 9t yi s21 de bile ayni sorunu yaşarsın.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tekin-71 -- 5 Mart 2021; 10:43:34 > -
Geçmiş olsun, hangi marka olursa olsun uzak durduğum tek özellik AMOLED ekrandır.
-
Xioami ile alakası yok. Amoled candır diyenleri konuya bekleriz.
Biz boşuna mı ips diye sayıklıyoruz geçmiş olsun
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Xiaomi çöp bir marka.. Zaten de akıllı çöp tenekesi üretiyorlar.. Telefon üretmeyip bırakıp, sadece akıllı çöp tenekesine yönelmeleri halinde, firma daha cok kazanacaktır..
Senin cihaza gelince, amoled ekranın fiyatı zaten o telefonun ikinci elde kendisi kadar ya da yaklasıktır..
ilk buldugun çöp tenekesine at gitsin.. başka bir marka alırsın..
-
Çöpe atacak durumum olsa iphone alırdım... -
Telefonu çöpte görse koşup atlayıp alacak adamın laflara bak
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Novagate
Telefonu çöpte görse koşup atlayıp alacak adamın laflara bakki$i kendinden bilirmis
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fortune 4 -- 6 Mart 2021; 6:24:26 >
En Beğenilen Yanıtlar

Geçmiş olsun, hangi marka olursa olsun uzak durduğum tek özellik AMOLED ekrandır. |
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X