Şimdi Ara

XIAOMI MIJIA M365 PRO Elektrikli Scooter (36. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.264
Cevap
59
Favori
165.813
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Motor gücünü hızı yükseltmeden yükseltebiliyorsunuz

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • az önce Maserati İtalya ya mesaj attım. görseli de ekledim. bakalım ne cevap gelecek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sioux -- 29 Haziran 2020; 0:59:26 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • motor fuarında görmüştüm diye hatırlıyorum :)

• sioux kullanıcısına yanıt
  • Amazonda satılanlar Xiaomi Türkiye garantili midir acaba?

www.amazon.com.tr
    Xiaomi M365 Elektrikli Scooter Unisex, Beyaz, Tek Beden: Amazon.com.tr
    https://www.amazon.com.tr/dp/B077QQ1DMT/ref=cm_sw_r_cp_api_i_.7y-Eb6CAG1X0

• Arkadaşlar mesela ben işten spora gidiyorum. Orada koyabileceğim bi yer yok. Mecbur dışarı bırakacağım. Var mıdır bunlar için bi kilit falan? Aynı martı cihazındaki gibi.

• noche34 kullanıcısına yanıt

Decathlon'da var. Jant içinden geçirip kilitleniyor. Fiyatı 120 lira civarıydı sanırım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Reliq

Bildiğim kadarı ile xiaomi de hazır kasayı özelleştirip marka basıyor. Önemli olan teknik destek.

Hocam xiomi hazır kasa yapmıyor. Havacılık teknolojisinde kullanılan bir çeşit alüminyum malzeme ile tamamen kendi tasarımını kullanıyor.

Red Dot tasarım ödüllü 365 Pro. Hepsinin birbirine benzeme sebebi xiomi nin aldığı tasarım ödülü. Diğerleri biraz xiaomi tasarımından etkilendi.

• noche34 kullanıcısına yanıt

Kilit konusunda ben çok sayfalar önce tercihimi atmıştım... Yale'nin sold secure gold sertifikalı u-kilidini kullanıyorum... 1,5kg olduğu için çok rahat diyemem ama güvenli :) sırt çantamda pompa ile birlikte taşıyorum genelde... kilidi kullanırken de çantaya kaskı atıyorum :) 150tl'den almıştım...

• Selam arkadaşlar, Pro almayı düşündüm ancak izlediğim bir videoda temmuzda yeni modellerin geleceğini pronun da 2. versiyonu olacağını söylediler. Biraz araştırınca galiba doğruluk payı var bu konuda bilginiz var mı hemen Türkiye'ye gelir mi ? Ona göre bekleyeceğim ya da Proyu alacağım. Bir de bulunduğum şehirde Xiaomi satıcısı ya da teknik servisi yok.Teknik destek ya da batarya değişimi gerektiğinde bu işlemler nasıl yapılacak bunlar kafamı kurcalıyor. Daha önce bu sorularım cevaplandıysa da kusura bakmayın göremedim  

• ÖzÖmÖz kullanıcısına yanıt
    Yasadiginiz il?

• quote:

Orijinalden alıntı: Pipo18

Yasadiginiz il?

Adana, Kvk falan Xiaomi yetkili servisi olarak görünüyor ama Scooter için de destek var mı acaba varsa güzel :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ÖzÖmÖz -- 30 Haziran 2020; 9:31:23 >
  • ÖzÖmÖz kullanıcısına yanıt
    Benim bildiğim kadarıyla 2021 de xiaomi pro2 diye bir scooter tanıtacakmış büyük ihtimalle çift amortisörlü ve lastikleri 10 inç yapacaklarmış

• sabiraizlikla bekliyoruz

• https://www.elproducente.com/travel/new-xiaomi-electric-scooter-1s-30km-range-display-m365-successor-review-manual-comparison/
    Bu linkde makalesi var birde lastikler tubeless olacakmış ve motoru 500w yapacaklarmış

• Evet işte farklı kaynaklarda da hep Temmuz diyorlar sanırım beklemek en iyisi değil mi? Mesela burda da https://en.xiaomitoday.it/xiaomi-mi-electric-scooter-1s-and-mi-electric-scooter-pro-2-arriving-in-europe.html

• Sitedeki karşılaştırmalar da ben bir fark göremedim şuanki pro ile pro2 kıyaslamasında. Bütün ölçüler aynı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • redloves kullanıcısına yanıt
    Pro2 derken sarı refleftörlü olanı kastetmiş sanırım yani sarı rekleftörlü ile kırmızı arasında bir fark yok gibi

• redloves kullanıcısına yanıt

Aynen her şey aynı duruyor. Belki kronik birkaç sorun düzeltilmiştir diye düşündüm ama beklemeye değer mi değmez mi Türkiye'de ne zaman satışa çıkar ne kadar olur onu bilemiyorum. Almak için tam heveslenip sepete de eklemişken böyle bir haberi görmek sizce ne yapmak lazım beklemek mi?  

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ÖzÖmÖz -- 30 Haziran 2020; 10:4:50 >
  • 
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.