Şimdi Ara

XIAOMI MIJIA M365 PRO Elektrikli Scooter (34. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.264
Cevap
59
Favori
165.813
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

sırıtırsak sırıtalım, koyver gitsin... ben 37 yaşında kasksız çıkmıyorum... kargoya-markete giderken, ne fırsat bulursam orada kullanıyorum... sırıtacaksak tam olsun yani...

• Beyler bunun yerli çakması çıkmış Lg bataryalı Kuba G48 diye. 2300 - 2500 bandında. Sizce alınır mı? Üstelik istediğiniz renge boyuyorlarmış..

XIAOMI MIJIA M365 PRO Elektrikli Scooter

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mrth87 -- 27 Haziran 2020; 0:22:11 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Rks g48 kullanıyorum çok memnunum fazla para vermenize gerek uoky

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • mrth87 kullanıcısına yanıt
    Rks kullaniyorum aynı ürün markasi değişik ben çok memnun bana göre arabadan sonraki en iyi icat

• quote:

Orijinalden alıntı: pctamircisivolkan

Rks g48 kullanıyorum çok memnunum fazla para vermenize gerek uoky

Yokuş performansı ve malzeme kalitesi nasıl acaba?

Kalite mükemmel arkadaşımda prosu var aynı yani. Yokuşta şarj bire falan düşmüşse sürekli takviye istio 5 yani fullken ciddi tirmanio

• İzmirde çok görmeye başladım, 6 aydır kullanıyordum, salgın insanları buna yöneltti, vergi gelir yakında hallice.

• quote:

Orijinalden alıntı: pctamircisivolkan

Rks g48 kullanıyorum çok memnunum fazla para vermenize gerek uoky

Custom FW atılabiliyormu? sanmam ama...

• JeFFreY.JeY kullanıcısına yanıt
    Yakında çıkacak

• Teşekkür ederim o sorunu çözdüm herşey sorunsuz du ancak şimdi de Frene bastığım zaman arka tekerden ona benzer sürtünme sesi yapmaya başladı ne yapsam bilemedim ilk günden

• Arkadaşlar selam. Bu model scooter lar hep 25km/h mı yapıyor? Lastikleri patlamayan model var mı? 4000₺ fiyat bandında en iyi model sizce hangisi? Martı kullandım hiç beğenmedim hem hız limiti vardı hemde yavaş gidiyordu. Sonra gecen gün yolda yürürken mavi renk scooter gördüm baktım BinBin firması imiş. Hemen app’i indirip kullanmaya başladım ve Martı dan çok daha iyidi. Yokuş aşağa giderken Martı daki gibi hız limiti koymadı ve ondan daha seri gidiyordu çok beğendim.

• Mi storelarda normal ve pro olanin fiyatlari nedir bilen var mi?

• hasaniserii H kullanıcısına yanıt
    Arka tekerleklerin vidaları gevşemiş olabilir çünkü frene basarken tek taraftan tekerlek yavaşlatılmaya çalışıldığı için tekerlek sola doğru dönmeye çalışıyor veya çamurluğa sürtüyor olabilir bence arka tekerleği ve çamurluğun arasını bi kontrol edin frene basın tekerlek dönmeye çalışıyor mu diye en son olabilecek sebepte lastiğin janta yamuk yani düzgün geçirilmemesi tekerleği havada çevirin dönerken yamuksa belli olacaktır eğer yamuksa tekerleğin havasını alıp elinizle düzeltin

• Philipp_Plein kullanıcısına yanıt
    Genel olarak tüm dünyada elektrikli scooterların hız limiti 25 dir scooter kiralama firmaları genelde daha güvenli olması için bundan daha düşük sınırlar koyarlar.ama tabiki çoğu scooterda 25 km den daha fazla potansiyel var mesela xiaomilerin hız sınırını kaldırınca 30-35 arası hıza çıkabiliyor veya akü voltajı arttırılarak 50 km hıza ulaşanlar var hatta dualtron marka scootlar 85-90 km arası hıza çıkabiliyor.

Lastik olayında ise delikli dolma lastikli hoverway scooter var veya citymate var. Hoverway nasıl bilmiyorum ama citymate normal m365in yanında baya yavaş kalıyor. Birde xiaomiler için delikli dolma veya tam dolma lastikler var ama kullananlar çok rahatsız diyor birde lastiğin patlamaması için slime veya formula x kullananlar var bunlar lastiğe bişey girip çıktığı zaman hemen deliği tıkıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: EfeU220

Genel olarak tüm dünyada elektrikli scooterların hız limiti 25 dir scooter kiralama firmaları genelde daha güvenli olması için bundan daha düşük sınırlar koyarlar.ama tabiki çoğu scooterda 25 km den daha fazla potansiyel var mesela xiaomilerin hız sınırını kaldırınca 30-35 arası hıza çıkabiliyor veya akü voltajı arttırılarak 50 km hıza ulaşanlar var hatta dualtron marka scootlar 85-90 km arası hıza çıkabiliyor.

Lastik olayında ise delikli dolma lastikli hoverway scooter var veya citymate var. Hoverway nasıl bilmiyorum ama citymate normal m365in yanında baya yavaş kalıyor. Birde xiaomiler için delikli dolma veya tam dolma lastikler var ama kullananlar çok rahatsız diyor birde lastiğin patlamaması için slime veya formula x kullananlar var bunlar lastiğe bişey girip çıktığı zaman hemen deliği tıkıyor
    Bende hoverway scooter var yakınımda hiç başka scooter kullanan olmadığı için bir karşılaştırma yapamadım. Kıyaslama konusunda Satıcıya sorduğumda normal 365 ile pro arasında kalan bir gücü olduğunu söylemişti. Yani söylediği normal 365'den bir tık güçlü olduğu yönünde. Bende ekstradan ninebot'un selesi de var oturarak kullanıyorum gayet memnunum. Kilom 94 civarı, kullandığım bölge hafif yokuşları olan bir semt, tam şarjla ortalama 25-30 km yapıyor. Kalan şarjıda %25-30 civarı şarja takıyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• hasaniserii H kullanıcısına yanıt

Disk çok az yamuk olabilir. Yanuk olan yeri bulup çekerek düzeltebilirsin

yada vidaları hafif gevşetip fren mekanizmasını milim oynatsanda yeterli olur 👍

• redloves kullanıcısına yanıt
    Hocam ninebotun selesini nereden aldınız ben sadece aliexpressde satan gördüm

• quote:

Orijinalden alıntı: EfeU220

Hocam ninebotun selesini nereden aldınız ben sadece aliexpressde satan gördüm
    Ben n11'den almıştım ama şuan satışı görünmüyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

250w motor demişler, yani düz m365 rakibi ve m365ten 400tl daha ucuz... 400tl için o topa girilir mi bilemedim... Bu arada daha sık kullandıkça ekranın da, telefon bağlantısının da gerekmediğini anlıyor insan... Olay binip gitmek sadece :D

• Beyler bir sorunum var.

Aliexpress'ten resimdeki görseli satın aldım. Ürün geldi ama kapanma yerindeki bölümü her şekilde ayarlamama rağmen alet kapanmıyor yardımcı olabilirsiniz sevinirim.

XIAOMI MIJIA M365 PRO Elektrikli Scooter
  • 
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.