Şimdi Ara

XIAOMI MI8 LITE (SICAK FIRSATLAR) (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
426
Cevap
17
Favori
82.076
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    1905 TL’den sipariş geçtim sabah :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: anakata

SE bütün dengemi bozdu şimdi

Alıntıları Göster
    Garanti önemli değilse en güzel cihazlarda biri, ama 2 yıl garanti de azımsanacak bir durum değil. Az önce bu sebeple G6 alıp alım sürecini sonlandırdım.
  • arkadaşlar telefonum arızalandı acil telefon lazım.Bunlardan hangisini alayım?
    mi8 lite,mate20 lite,pocophone 64 gb, honor play .2000+-300

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi univer66 -- 24 Ocak 2019; 20:14:36 >
  • SE'ye o paraları vermeyin yazık günah. SE çin pazarına özel çıktı ve sadece çince, İngilizce rom desteği var. Global rom hiç bir zaman çıkmayacak.

SE almak isteyen 1500-1600e Facebook gruplarından kayıtlı alsın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TacoNikky -- 24 Ocak 2019; 21:23:11 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: wolfien

2000 liraya LG G6 var; şimdi de onu düşünüyorum. Eski model ama amiral gemisi olduğu için hiç bir eksiği yok (Mid-range telefonların hiç birinde 4K video, SD kart yuvası, NFC, OIS, IP68 gibi özellikler bir arada yok), kamerası mükemmel, benchmark skorları bahsi geçen telefonlardan yüksek.

Alıntıları Göster
    2.000 TL civarı para verecek olan G6'dan başka telefona bakmasın.
  • alonso35 kullanıcısına yanıt
    Eyvallah çok makbule geçti bu bilgi.

• Bu fiyata 128 / KVK gelir ise süper...

• quote:

Orijinalden alıntı: DinDjarin

1905 TL’den sipariş geçtim sabah :)
    Hocam trendyoldaki linkte fiyat hem 2060 olmus hem ithalatci garantı yazmislar kvk gelirse aldıgınız fiyata çok iyi gerçekten

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ananas32 -- 25 Ocak 2019; 0:0:0 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • kargoya verdiler bakalım 128 kvk mı çıkacak yoksa salata mı? cepexpress fiyatlandırmada hata yapmışız o fiyat ithalatçı garantili fiyat dedi iptal olabilir siparişiniz anlayış karşılarsanız iptal edelim 2060 tan yollayalım dediler kabul etmedim

• ultrAslan-BH U kullanıcısına yanıt
    Ois in etkisi fotoğraf çekerken fazla hissedilmese de videoda çok fark ediyor. Videoda netleme yapamıyor xiaomi ler.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: neronidas

2.000 TL civarı para verecek olan G6'dan başka telefona bakmasın.

Alıntıları Göster
    Dün aldım bakalım, sorun çıkarmazsa güzel telefon...
  • Gittigidiyirda sadece axess kampanyası var degilmi? çek filan bulabilen varmı acaba? Yada 1680-100=1580 en uygun mu şuan??? Teşekkürler.

• mavi olanı 1680-45 çek ile aldım.İnş güle güle kullanırım:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: univer66

mavi olanı 1680-45 çek ile aldım.İnş güle güle kullanırım:)
    45 tl çeki nasıl buldunuz?

• obyilmaz O kullanıcısına yanıt
    ben arkadaştan aldım amahttps://forum.donanimhaber.com/ucretsiz-n11-indirim-kuponlari--129409584#129409584
    bu arkadaşta ücretsiz kupon verebileceğini söyledi. kendisiyle görüşebilirsiniz.
  • Herkese mi yatırdı bilmiyorum ama n11 bugün benim hesaba 4 kupon yatırmış 5,15,25 ve 45 olarak. Arkadaş muhtemelen o 45'ten bahsediyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: univer66

ben arkadaştan aldım amahttps://forum.donanimhaber.com/ucretsiz-n11-indirim-kuponlari--129409584#129409584
    bu arkadaşta ücretsiz kupon verebileceğini söyledi. kendisiyle görüşebilirsiniz.
    Ben gittigidiyor sanmistim. Pardon.

• Gençler okul3 kuponu ile %3 indirimli kendi hesabınızdan alın n11 den
    Bende başkasından ücretsiz kupon diye aldım ama kendi hesabınızla da alabiliyormuşuz
    Mavi renk 64/4 GB ithalatçı garantili 1621 e geldi.

• Dolar bu şekilde devam ederse 7-10 güne kadar bir indirim daha olabilir fiyatlarda. 1600'ün altını görecek diye düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-BD34D4651

Dolar bu şekilde devam ederse 7-10 güne kadar bir indirim daha olabilir fiyatlarda. 1600'ün altını görecek diye düşünüyorum.
    Dolardan değilde yeni modellerden dolayı fiyat düşüyor bence. Stok eritme vs vs. Oda max 50 tl daha düşer gibi. Ytd

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.