Şimdi Ara

XIAOMI MI8 LITE (SICAK FIRSATLAR) (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
426
Cevap
17
Favori
82.076
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Mi8 lite şahane telefonmuş, şahsen kişisel fikrim arkasının düz olması mi8 den daha güzel, bölge olarak azerbaycanı seçtim, yalnız pil yüzdesi gösterme yeri menülerde yok, aynı sıkıntıyı yaşayan ve çare bulan bar mı, mi 5s plus ta var mi8 lite de yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • TURUNCU MAĞAZA SEPETTE 1745 TL oluyor..

nasıl 1640 tlden aldınız ???
  • Mr.Extrem kullanıcısına yanıt
    Gittigidiyor üzerinden bakın hem 100 lira çip para veriyor hocam bilginize
  • zimilanga Z kullanıcısına yanıt
    Ayarlar>Bildirimler&durum çubuğu>Pil Göstergesi kısmına bakın hocam
  • m.teke M kullanıcısına yanıt
    Sağolasın hocam orada buldum

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar güzel bir combo yapında alalım şu telefonu..
  • quote:

Orijinalden alıntı: 9008

eşim mi8lite kullanıyor şarjı baya iyi gidiyor aynı özellikte nfcli olan var mı hocam?

Alıntıları Göster
    Bende bu özellikte ve bu fiyatlarda NFC li telf arıyorum

• kanarya_avcisi kullanıcısına yanıt
    Hepsiburada 1000 üzeri 75 world puan var. Parafta 500 üzeri 40 puan var. Paraf günüm Dr kullanırsan 20 de ordan gelir. İki kredi kartıyla ödeme yaparsan toplamda 135 indirimin olur. 1575 e geldi bu şekilde bana 4/64 siyah

• quote:

Orijinalden alıntı: wolfien

Beyler, 40 yaşında bir yazılımcıyım, telefonda eposta, whatsapp ve biraz da sosyal medya kullanımım var; oyun vs oynamam. Pil ömrü olarak da sürekli ofis ortamında olduğum için büyük bir beklentim yok.

Hali hazırda kullandığım Samsung Galaxy A5 2017'de çok fazla lag (örneğin bir dosyayı paylaş dediğimde 3-5 sn kadar bekledikten sonra paylaşım seçenekleri aktif oluyor) olduğundan, alacağım telefonda akıcılık/performans en önemli kriterlerden. Bütçe kısıtlaması net bir biçimde yok ama telefona bakış açım işlevsellik yönünde olduğundan 2.000 lira üstüne çıkmayı düşünmüyorum.

Bu bağlamda pil ömrü biraz eleştirilse de Mi A2 ile konu başlığındaki MI8 Lite arasında (her ikisi de 128 gb model) tercih yapmayı düşünüyorum; yeni gelecek Redmi Note 7'den bahsedilmiş ama ben fiyat dışında kayda değer bir fark göremedim (TR'de fiyat olarak da bariz bir avantaj olacağını sanmıyorum; 200 lira ucuza gelse de üzülmem açıkçası) Sebep :https://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=9329&idPhone2=9140&idPhone3=9513

Aslında Mi 8 Lite genel olarak A2'den daha iyi gibi ama A2'nin Android One olması bana cazip geliyor. Konuyla ilgili arkadaşların yorumları nedir? Atladığım bir nokta var mı?

Şimdi telefonda OIS olmadığını gördüm; A5'de de OIS yok ve fotoğraf çekerken ciddi olarak etki ediyor. Bu fiyat segmentinde hem performans olarak bu seviyede olan hem de OIS olan bir cihaz var mı?
    Mi note 3 var diyorlar hocam bende şkisi arasında kaldım

• Resmi note 7 çıkınca iyi bir indirim yaşar heralde

• a1 kullanıyorum saf androidden cok sıkıldım mi8 lite gecmek istiyorum note 7 yi merak etmiyor değilim ama merak ettiğim konu mi8 lite da video da yapay zeka var mı mesela videoda beni renkli arkayı siyah gibi sahne modları var mı birde keşke wireles şarj olsaymış aradığım kriterlerden
  • alonso35 kullanıcısına yanıt
    hocam öncelikle teşekkür ederim..bu parçalı ödemeyi nasıl yapıyoruz onu bir çözemedim..
  • quote:

Orijinalden alıntı: ultrAslan-BH

Mi note 3 var diyorlar hocam bende şkisi arasında kaldım

Alıntıları Göster
    2000 liraya LG G6 var; şimdi de onu düşünüyorum. Eski model ama amiral gemisi olduğu için hiç bir eksiği yok (Mid-range telefonların hiç birinde 4K video, SD kart yuvası, NFC, OIS, IP68 gibi özellikler bir arada yok), kamerası mükemmel, benchmark skorları bahsi geçen telefonlardan yüksek.
  • wolfien W kullanıcısına yanıt
    Pili ne durumda hocam bende 2000 +-200tl telefon arayışı içindeyim mi8 lite begendim anca ois ve nfc olmaması beni etkiliyor mi note3 te bunlar var bir yandada mate 20 lite var G6 yı incelemem lazım. aslında elimde note fe vardı ama pil performansı nedeniyle elimden çıkardım yoksa cihazda herşey vardı. Birde lg diyince klasik kronik sorunlar akla geliyor bu cihazda ne var acaba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ultrAslan-BH -- 24 Ocak 2019; 10:32:39 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ultrAslan-BH

Pili ne durumda hocam bende 2000 +-200tl telefon arayışı içindeyim mi8 lite begendim anca ois ve nfc olmaması beni etkiliyor mi note3 te bunlar var bir yandada mate 20 lite var G6 yı incelemem lazım. aslında elimde note fe vardı ama pil performansı nedeniyle elimden çıkardım yoksa cihazda herşey vardı. Birde lg diyince klasik kronik sorunlar akla geliyor bu cihazda ne var acaba
    Pil için :
    www.gsmarena.com
    Compare Xiaomi Mi 8 Lite vs. LG G6 vs. Xiaomi Redmi Note 6 Pro - GSMArena.com
    https://www.gsmarena.com/compare.php3?&idPhone2=8466&idPhone3=9333&idPhone1=9329

G6'da bootloop olmadığı söyleniyor; ghost screen de yok demişler ama var diyen de var. Biraz da "adı çıkmış" durumu var.

Mate 20 Lite'ın büyük olması; 4K video, NFC ve OIS olmaması, G6'ya göre vasat performansı gibi handikapları nedeniyle şu an G6'dan sonraki seçenek olarak düşünüyorum. En büyük cazibesi bataryası.
    Şu linkte kamera performansının da G6 ve Xiaomi'den belirgin biçimde düşük olduğu görülüyor :
    www.gsmarena.com
    Photo compare Xiaomi Mi 8 Lite vs. LG G6 vs. Huawei Mate 20 lite - GSMArena.com
    https://www.gsmarena.com/piccmp.php3?idType=5&idPhone1=9329&idPhone2=8466&idPhone3=9284

Xiaomi Mi 8 SE

Bu cihazı da çok beğendim, hem boyutlarının küçük olması hem de Amoled ekranı nedeniyle direk tercihim olacak ancak maalesef sd kart yuvası yok, böyle olunca 128 GB'lık modeli almak gerekiyor. Ancak cihaz sadece sahibinden.com'da garantisiz olarak satılıyor; fiyatı uygun; 1900 liraya satan yerler var ama güvenilir midir bilemiyorum :

Bu cihazlar güvenilir mi? Sorun yaşar mıyım?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wolfien -- 24 Ocak 2019; 11:13:36 >

• trendyoldan alan var mı kvk garantili 128gb 1905 lira. ben sipariş verdim ama verdikten sonra sıkıntıya düştüm. cepexpress yolluyormuş cihazı. cepexpress’in n11 ve gittigidiyor mağazalarına baktım mi8 lite yoktu. yollarlar mı acaba?

m.trendyol.com
    Online Alışveriş Sitesi, Türkiye’nin Trend Yolu | Trendyol
    https://m.trendyol.com/xiaomi/xiaomi-mi-8-lite-128gb-dualsim-black-6gb-ram-kvk-garantili-p-4045029

• wolfien W kullanıcısına yanıt
    Hocam genel olarak Xiaomi ye aslında pek güvenim yok belkide(kesin) ön yargı ama işte insanı düşündürüyor birde bunun yanında garantisi olmadan yada kötü bir firma garantisi altında almayı tercih etmem açıkçası. Bu nedenle SE biraz geri plana düşüyor. Mate 20de dediğiniz gibi cok fazla dez avantaj var ve huawei nin bu aralar çok ön plana çıkması kaynaklı fiyatı şişirildi aslında su an önümüzdeki secenekler içinde en mantıklısı G6 sonrasındada mi not3 gibi duruyor mi note 3 tre ois nfc var ama ip68 yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ultrAslan-BH -- 24 Ocak 2019; 11:22:32 >
  • kanarya_avcisi kullanıcısına yanıt
    Ödeme kısmında iki Kart ile ödemeyi seçiyorsunuz. Sonra orda iki Kart bilgileri için ayrı yerler çıkıyor hangi karttan kaç para ödeyeceğinzi oraya yazıyorsunuz. O şekilde

• quote:

Orijinalden alıntı: wolfien

Pil için :https://www.gsmarena.com/compare.php3?&idPhone2=8466&idPhone3=9333&idPhone1=9329

G6'da bootloop olmadığı söyleniyor; ghost screen de yok demişler ama var diyen de var. Biraz da "adı çıkmış" durumu var.

Mate 20 Lite'ın büyük olması; 4K video, NFC ve OIS olmaması, G6'ya göre vasat performansı gibi handikapları nedeniyle şu an G6'dan sonraki seçenek olarak düşünüyorum. En büyük cazibesi bataryası.
    Şu linkte kamera performansının da G6 ve Xiaomi'den belirgin biçimde düşük olduğu görülüyor :
    https://www.gsmarena.com/piccmp.php3?idType=5&idPhone1=9329&idPhone2=8466&idPhone3=9284

Xiaomi Mi 8 SE

Bu cihazı da çok beğendim, hem boyutlarının küçük olması hem de Amoled ekranı nedeniyle direk tercihim olacak ancak maalesef sd kart yuvası yok, böyle olunca 128 GB'lık modeli almak gerekiyor. Ancak cihaz sadece sahibinden.com'da garantisiz olarak satılıyor; fiyatı uygun; 1900 liraya satan yerler var ama güvenilir midir bilemiyorum :
    https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-cep-telefonu-modeller-128-gb-6-ram-sifir-mi-8se-en-uygun-fiyata-semers-iletismde-651093042/detay

Bu cihazlar güvenilir mi? Sorun yaşar mıyım?

Alıntıları Göster
    SE bütün dengemi bozdu şimdi

• 2.060 Lira görünüyor şuan...

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.