Şimdi Ara

Xiaomi Mi6 Kullanıcı Kulübü [ANA KONU] (543. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
30.933
Cevap
290
Favori
1.538.122
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
37 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 541542543544545
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar. Şu an Samsung A7 2017 kullanıyorum. 1-2 aya bunu satıp Mi6 almayı düşünüyorum. Tavsiyelerinize ihtiyacım var. Cihazın herhangi kronik bir sorunu mevcut mu? İncelemelerine baktığımda çok beğendim cihazı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar kişilerim google de kayıtlı ve rehber hep onu kullanıyorum şimdi rehberimde olan biri mesaj attı bana ama ismi görmüyor telefon neden böle bşi oldu örnek eşim yazıyor mesajı ama sadece numarası gözüküyor bununda bir ayarı varmı ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: uclerburak

    Merhabalar. Şu an Samsung A7 2017 kullanıyorum. 1-2 aya bunu satıp Mi6 almayı düşünüyorum. Tavsiyelerinize ihtiyacım var. Cihazın herhangi kronik bir sorunu mevcut mu? İncelemelerine baktığımda çok beğendim cihazı.

    Son zamanlarda çıkan bazı sorunlar;
    1-Geri tuşu kendiliğinden basılıyor/basılı kalıyor.
    2-Kasada soyulmalar olabiliyor.
    3-Yurt dışı cihazlarda Imei silinme sorunu olabiliyor. (Versiyon geçişleri, fabrika ayarlarına alma işlemlerinde...)

    Yüzdeye vurulsa çok çok az bunların olma ihtimali ama oluyor işte söylemek gerek ;)
  • mi mover ile mi5 ten mi6 ya aktarma yapıyorum bakalım nasıl olacak.

    şunu söylemek lazım mi5 kasa kendine özgü zarif bi yapıda iken mi6 ise ip 7 ile samsung karma kopyası gibi duruyor.

    kesin olan ise xiaomi ürünleri kullanıcıda bağımlılık yapıyor
  • Ali.Cevik kullanıcısına yanıt
    Bir de vodafone hatlarda bazı yerlerde 4.5G çekmemesi gibi durumlar olabiliyormuş galiba, sayfaları gezerken gördüm. Teşekkür ederim cevabınız için ayrıca
  • merhaba arkadaşlar benim telefon son güncelemede mi 6 güncellemeler tamam ancak her zaman bağlanan wifiye şimdi bağlanmıyor
    wifi açıyorum otomatik bağlanmıyor manuel olarak giriyorum ozaman bağlanıyor sizde de böylemi acaba
  • quote:

    Orijinalden alıntı: seko3455

    merhaba arkadaşlar benim telefon son güncelemede mi 6 güncellemeler tamam ancak her zaman bağlanan wifiye şimdi bağlanmıyor
    wifi açıyorum otomatik bağlanmıyor manuel olarak giriyorum ozaman bağlanıyor sizde de böylemi acaba

    WiFİ ayarlarından otomatik bağlan seçeneğini aktif hale getirin...
  • buraoca2 kullanıcısına yanıt
    Anladım hocam çok teşekkür ederim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ismeyu kullanıcısına yanıt
    Konum ayarlarında varsayılan "ülke kodu" ayarı var hocam oraya +90 girmen gerekiyor. Ayarlarda arama yaparak da bulabilirsin. En kötü numberfixer diye bir uygulama var ben bu ayarı bilmiyorken onunla düzeltmiştim. Bu arada hayırlı olsun umarım memnun kalırsınız. Migros tan kaça aldınız?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar bir çok yerde bu telefonun ön camı ve arka kapağının gorilla glass 4 olduğu yazıyor. Ama nedense o kadar dikkali kullanmama rağmen ön ve arkada kılcal çizikler oluşmaya başladı. Bana kalırsa ön ve arka gorilla glass falan değil. Şimdiye kadar bir çok gorilla glass camlı telefon kullandım ve bu cam öyle cebe koyup çıkarmayla kolay kolay kılcal çizik oluşacak bir cam değil. Önceki telefonum da Mi 5 ti ve o da çok çabuk çizilmeye başlamıştı. Benzer şikayetleri olan var mı?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leonly -- 18 Aralık 2017; 17:54:2 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Leonly

    Arkadaşlar bir çok yerde bu telefonun ön camı ve arka kapağının gorilla glass 4 olduğu yazıyor. Ama nedense o kadar dikkali kullanmama rağmen ön ve arkada kılcal çizikler oluşmaya başladı. Bana kalırsa ön ve arka gorilla glass falan değil. Şimdiye kadar bir çok gorilla glass camlı telefon kullandım ve bu cam öyle cebe koyup çıkarmayla kolay kolay kılcal çizik oluşacak bir cam değil. Önceki telefonum da Mi 5 ti ve o da çok çabuk çizilmeye başlamıştı. Benzer şikayetleri olan var mı?

    Hocam bende cihazi ekran koruyucu olmadan kullaniyorum, cihazi 2 kere yere düşürmem ile alakali kilcal cizikler oluştu ama, sonrasinda dikkat etmedim pek, ama Lg G3u o kadar düşürdüm 2 yil ekran koruyucusu takmama rağmen bir çizik olusmamisti ekranda. Kilifla kullandigim ve Seramik versiyon olduğu icinde arka tarafta bir cizik yok halen.



    Fakat, bu dediginizin benzeri Iphone 8 Plus içinde soyleniyor Shiftdelete.net de, Hakki bey Note 8de bir cixik olmamasina rağmen, Iphone 8 Plus in on caminin hemen cizildigini söyledi. Bu yüzden, Gorilla Glass haricinde de bu isin içinde baska birsey olduğunu düşünüyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Bugün aldım telefonu. Swiftkey oto tahmini kapatmadığı için flesky klavyeye geçtim. Memnunum. Ama telefon boştaylen 3.6gb ram kullanıyor gözüküyor uugulama açınca 3.4e falan düşüyor bug falan mı acaba bu kadar kullanması mümkün değil bence.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu telefonun bluetooth bağlantısında sıkıntı yaşıyorum. Sony nw ws628 kulaklık aldım görüşmelerde cızırtı yapıyordu. Şimdi qcy29 diye bir earpod aldım ve bunda da kopmalar oluyor, telefon yarım metreden ötede bağlantıyı sıkıntılı yapıyor ve bağlı iken de yine kopmalar oluyor. Biraz ızdırap olmaya başladı bu durum daha önce de paylaşmıştım. Sanırım bunu satıp yine pil odaklı bir telefona yöneleceğim. Bluetooth ile ilgili donanımsal bir sorun olabilir mi? Ya da bunun bir testi var mı kontrol edebileceğim?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: sencerd

    Bu telefonun bluetooth bağlantısında sıkıntı yaşıyorum. Sony nw ws628 kulaklık aldım görüşmelerde cızırtı yapıyordu. Şimdi qcy29 diye bir earpod aldım ve bunda da kopmalar oluyor, telefon yarım metreden ötede bağlantıyı sıkıntılı yapıyor ve bağlı iken de yine kopmalar oluyor. Biraz ızdırap olmaya başladı bu durum daha önce de paylaşmıştım. Sanırım bunu satıp yine pil odaklı bir telefona yöneleceğim. Bluetooth ile ilgili donanımsal bir sorun olabilir mi? Ya da bunun bir testi var mı kontrol edebileceğim?

    Cihazi ben Meizu Ep-51 bluetooth kulaklik ile kullaniyorum, ne kopma nede cizirti sorunu yaşadım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • darkRider kullanıcısına yanıt
    Tesekkur ederim hocam ilginiz icin migrostan 1970 tl aldim cihazi bu sabah

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • schlesserangel S kullanıcısına yanıt
    Selam

    Kısaca cevap yazmak gerekirse;

    1_Elektronik işi şans kardeşim benimki delta garantili şuana kadar bişey yok çok şükür.Dakika bir gol bir olanda mevcut.

    2_Hangi satıcı değil en uygununu al ithalatçı garantisi olsun yeter hepsiburada fiyatlar gayet makul.

    3_Evet sıkıntı bluetooth kulaklıkla aştım sorunu şimdilik type c kulaklık siparişi verdim gearbesten yakında gelir sorun falan kalmaz.

    4_mi7 nin çıkacak olması alınabilir cihaz olacağı anlamına gelmez yada donanım olarak çok artısı olmayabilir bu seferde 8 çıksın dersin bence hemen al.Şahsi fikrim mi7 bu cihazdan aman aman fazlası olmaz bence.

    5_seramik kasayla diğerleri arasında sadece kasanın parlaklığı ve biraz daha ağır olması dışında birde camera çıtası ve mi yazısı sarı olması dışında donanımsal bir fark yok.

    6_Benim bildiğim tek kronik sıkıntı hotspot olayı onu da şebekeyi 3g ye alınca bende aştım diğerleri kullanıcıya ve kullandıkları roma göre değişkenlik gösteriyor.Yani öyle olmazsa olmaz denilebilecek bir sıkıntı yok.

    7_ Sormadığın ama bilmek istediğin şeyler bana göre şunlar.

    Çift işletim sistemi gibi ikincil bir alan yaratıp uygulamaları her iki alanda da birbirinde bağımsız farklı hesaplarla kullanabiliyorsunuz.

    Ekran bölme yaparak iki uygulamayı aynı anda kullanabiliyoraunuz

    Parmak okuma hızı ve RAM işlemci gibi detaylara girmeyecem zaten üstü yok.

    Miui arayüzünde o kadar çok detay var ki ekstra rom atıp birtakım özellikler peşinde koşmanıza gerek bile kalmıyor.

    Aklıma gelenler bunlar.

    Velhasıl fiyat performans babında parasını kuruşuna kadar hak ediyor.Gerisi teferruat kardeşim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • saat telefona bağlıyken arama geldiğinde açıyorum, ses gitmiyor da gelmiyor da, en alt solda 3 seçenek var ya onlara tıklayıp kulak işareti olanda ama tekrar diğerlerini tıklayıp tekrar kulak işaretini tıklayıp öyle konuşabiliyorum 2-3sn karşıdan arayan bekliyor beni :D ,siz nasıl yapıyorsunuz
  • Hangi saati kullanıyorsunuz?
  • arkadaslar integramda snapleri izlerken donuyo saka gibi cozumu nedir baska yasayan varmi bu sorunu

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar telefonu alalı 1 ay oldu olmadı çift tık yapmatığımda ekran gelmiyor kapatıp açarsam telefonu anca öyle insanın sinirini bozuyor ister istemez napmam gerek yardımcı olur musunuz??

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 541542543544545
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.