Şimdi Ara

===> \\\ Xiaomi Mi2 ve Mi3 4 Çekirdekli 2GB Ramli Canavar (63. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.707
Cevap
65
Favori
262.673
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6162636465
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • newman eline geçtiğinde unboxing ve detaylı inceleme bekliyoruz hocam :D

Orijinalden alıntı: neoAyhan

newman eline geçtiğinde unboxing ve detaylı inceleme bekliyoruz hocam :D

14-21 içinde elime geçeceği söylendi gelir gelmez yaparız bir şeyler hele bir gelsinde :D
  • quote:

telefonu meriden mi sipariş ettin.gift mi yazdırdın faturayı düşük mü tuttun biraz bilgi verir misin hocam.

Hocam Gift yazdırdım 50$ lık fatura gösterin dedim Touch Game Console yazdırdım biraz araştırdım tele benzeyen çok dokunmatik oyun konsolları çıkmış şimdi

diğerleri bir şekil TRT Fm banrol falan olur dediler caydırdılar navgasyon yazdırcaktım onlarda da radyo falan var sıkıntı çıkarmı diye düşündüm bunu yazdırdım

Merimobiles ten aldım

Tel + 1 adet ekstra batarya aldım 1700 mAh düşük geldi yanında hediye olarak silikon koruma bide ekran koruyucu gönderiyorlar toplamda 198,5$ a aldım

postalandı görünüyo takip numaramı verdiler ama daha takibe düşmedi china post bataryayı kabul etmedi singapur post ile gönderdik dedi bazı arkadaşlar singapur post daha hızlı diyorlar bakalım görücez sitesinde takip numara sorgulattırdığımda sadece takip bilgisi elimize ulaştı gibi bir yazı çıkıyor dur bakalım 14-21 güne elinizde olur diyodu

takip durumuna düşsün dk dk paylaşıcam burda hem Xiaomi getirtmek istiyenler içinde ön bir deneyim olmuş olucak ;)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baran86 -- 27 Ekim 2012; 21:34:09 >
    Nokia 3110 -&gt; Nokia 3310 -&gt; Sony Ericsson T610 -&gt; LG KF700 -&gt; Samsung Monte -&gt; Newman N1 -&gt; Meizu MX 4 -&gt; Galaxy S8 -&gt; Galaxy S9+ -&gt; Galaxy S20 FE -&gt; Galaxy S22 Ultra -&gt; Iphone 13 Pro Max

• aynen kardeş. bu arada newman da fena diilmiş idarelik alabilirim sonra kardeşime verip xiaomi alma niyetim var :D umarım eline ulaşır.

aynen kardeş. bu arada newman da fena diilmiş idarelik alabilirim sonra kardeşime verip xiaomi alma niyetim var :D umarım eline ulaşır.

baya sağlam bir tel 2.5 mtden aşağıya atılma ekranıyla ceviz kırma ekran üzerinde karpuz doğrama videoları var ve ekranına hiç birşey olmuyor

bende idareti aldım Xiaomi alınca bunu nişanlıma vericem ;)
    Nokia 3110 -&gt; Nokia 3310 -&gt; Sony Ericsson T610 -&gt; LG KF700 -&gt; Samsung Monte -&gt; Newman N1 -&gt; Meizu MX 4 -&gt; Galaxy S8 -&gt; Galaxy S9+ -&gt; Galaxy S20 FE -&gt; Galaxy S22 Ultra -&gt; Iphone 13 Pro Max
  • ARKADASLAR yakın zamanda bir paketim gönderilemedi. para iadesi istedim. 17 eylül siparişim satıcıya geri dönmüş. çin postası açıklama yapmış. aşağıdaki satıcı bana batarya içeren ürünlerin artık çin postasından geçemediğini ve paketlerin göndericilere geri gönderildiğini açıkladı. bunun yerine singapur mail ile gönderebileceğini belirtiyor.

Hansen Tam27 Oct 2012 22:28 (GMT -7)
    sir, it is bad news china post don't accept any product with battery in recent.
    i got the parcel back today from the post.
    pls cancel the dispute. we will send them out by SG POST instead of china post.
    thanks and best regards

Orijinalden alıntı: drfettah

ARKADASLAR yakın zamanda bir paketim gönderilemedi. para iadesi istedim. 17 eylül siparişim satıcıya geri dönmüş. çin postası açıklama yapmış. aşağıdaki satıcı bana batarya içeren ürünlerin artık çin postasından geçemediğini ve paketlerin göndericilere geri gönderildiğini açıkladı. bunun yerine singapur mail ile gönderebileceğini belirtiyor.

Hansen Tam27 Oct 2012 22:28 (GMT -7)
    sir, it is bad news china post don't accept any product with battery in recent.
    i got the parcel back today from the post.
    pls cancel the dispute. we will send them out by SG POST instead of china post.
    thanks and best regards

merimobiles te singapur post ile gönderdiğini çünkü china post un ekstra batarya kabul etmediğini söylediler banada
    iyi bari en azından adamlara china post ile gönderin diyip duruyodum geri dönme olayını bir nebze atlattık gibi hala beklemedeyiz hadi hayırlıs bakalım

• bende almak istiyorum bu telefondan ama keşke sd kartta takılabilseydi

alabilme durumu olduğunda bilgilendirici konu açabilir misinz nasıl alacabileceğimiz konusunda ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi waltran -- 28 Ekim 2012; 15:48:56 >
  • 85. waltran -> listeye eklendi

dostlarım Xiaomi firması şuanda yurt dışına açılmıyor açılsa bile Türkiye ye gelmeyi planlamıyor

huawei servisi var garantisi var ama Mi-2 yarısı kadar etmiyen ama 2 katı fiyatla satılan bir telede sırf bunlar için yanaşmam

karşınızda şuan için dünyanın en iyi telefonu lansmanıyla satılan bir tel var alma imkanınız olduğu an 2.sefer düşünmeyin elinizi uzatın kapın derim
  • quote:

Orijinalden alıntı: baran86

85. waltran -> listeye eklendi

dostlarım Xiaomi firması şuanda yurt dışına açılmıyor açılsa bile Türkiye ye gelmeyi planlamıyor

huawei servisi var garantisi var ama Mi-2 yarısı kadar etmiyen ama 2 katı fiyatla satılan bir telede sırf bunlar için yanaşmam

karşınızda şuan için dünyanın en iyi telefonu lansmanıyla satılan bir tel var alma imkanınız olduğu an 2.sefer düşünmeyin elinizi uzatın kapın derim

beni listeden çıkarır mısın ?

ramos w30 tablet düşünüyorum

• bende düşünüyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi keskin53 -- 28 Ekim 2012; 22:21:16 >

Orijinalden alıntı: ot

quote:

Anladım dostum listeden çıkardım

Xiaomi düşünürsen biz buralardayız ;)

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Shéwky

quote:

bir telefoncu yazılım yolu ile çözebiliyorsa durum brick degildir. eğer hiçbir yolu yoksa ve cihazın anakartı degisecekse o durum bricktir. mesela ben optimus 2x model telefon kullanıorum çok türlü y olu var cihazımın ses açma kapama tuşu bozulursa ancak brick edebilirim onun dışında asla brick olmaz hepsinin üstesinden gelebilirim. cihazları iyi tanımak lazım birçok arkadas oldu 2x i bozulduğu için telefonculara gittiler adamlar anakart falan degiştirmişler oysa hepsi çözülebilir durumlardı.

benim hiç android cihazım olmadı. bir sorun olursa sorabilir miyim sana ?

ELİMDEN GELDİĞİNCE YARDIMI OLMAYA ÇALŞIRIM.

Bende ekledm dostum :D
    Bu arada bu telefon xiaomi Mi2 nezaman stokta olacak

• quote:

Orijinalden alıntı: tobetube

quote:

Orijinalden alıntı: galata80

bu kadar iştiareye falan yatmaya gerek yok arkadaşlar gereksiz heyecana da birşeyi beklemek çok kötü bişey yerinizde olsam bu kadar bekleme psikolojisine girmezdim birde bazı arkadaşlar gelip burda milleti gaza getiriyor ondan sonra burdaki arkadaşın gözü ne gümrük görüyor ne takılma bu telefon için çalışıyorum hayatımı bu telefona adadım v.s. yorumlar ortaya çıkıyor xinaomi sinir bozucu şekilde ne bir bilgi nede çıkış tarihi belirtiyor milletin ağzına bir parmak bal çaldı telefona olan ilgiyi her geçen gün artırıp çinde ve (Türkiyede) tarihi izdiham v.s. peşinde bu şekilde ses üstüne ses getirmenin peşinde

Hocam istiareye yatan da yok , yatıran da . Buradaki amacımızı herkes unutmus olabilir ama tekrardan hatırlatmakta fayda görüorum . Buradaki amacımızı telefon hakkında bilgi edinmek , paylaşmak , telefonu sorunsuz getirtme konusunda fikir alısverisinde bulunmak ve telefona kısa sürede sahip olmak icin güncel haberlerin paylasılmasıdır . Konunun güncel tutulması da bu amaca uygun oldugundan , konuyla ilgili ya da yarı konu dışı konuşmalar abes görülmemeli . Cunku ben baktıgımda buraya en son iki gun yazıllmıs oluyorsa bu konuya bende birsey yazmam . Paylasım da olmaz .
    Burada Xiaomi firması bizim babamızın firması degil . ( Olsa hepinize bedava telefon sözü veriyorum )Bi yamugu cıktıgını gordugumuzde almayız olur biter .Ben cıkıs tarihi belirsizligini cok buyuk bir sorun olarak gormuyorum ( sinir bozucu olmasına ragmen )Ama telefonda bir yamuk olursa bi,z de vazgeceriz olur biter .Burada telefon kullandıgı teknoloji ile mukemmel seviyede . Buna hayır diyebilecek babayigit yok sanırım . Buna telefonun fiyatını da eklediginizde ( 700 TL ) alınabilecek daha iyi bir telefon gorunuyor . Buunun icin beklemek pek mantık dışı gorunmuyor . ( Ben de bekleyenler arasındayım ) Forumda gaza getirmekle sucladıgınız kişiler kimler ise o arkadasları paylasın da biz de bilelim .

tobetube bu telefon kaçmaz kardeş benide eklersen sevinrm +++++

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi the_cats -- 29 Ekim 2012; 3:47:48 >

• quote:

Doğru çok büyük gaza geldik belki bunu tam getirtecekken xiaomi den daha güçlü tel çıkacak bu fiyata ona acaba diyecez ama boyutsal özelliksel ve fiyatsal olarak en iyi tel

ama dediğim gibi hiç ekimde çıkar kasımda bizde olur düşünmeyin meride bile ispanyalısı italyalısı yunanlısı 10 tane 20 tane alırsak ne olur fln diyo sadece orası türkiye yok bide 1s in 300.000 lik siparişini saatler içinde hiç eden çinliler var

evet bu ürünü alıcaz ama zaman konusunda pek psikopata bağlamayın

ben dediğim gibi idareti olarak newman n1 siparişi verdim ve bu telin alınabilecek duruma düşüpte sorunsuz geleceğine inandığım zaman (düzgün satıcıyı bulduğumuz zaman) hemen siparişimi vericem ama daha firmadan resmi bir satış günü yokken biraz temkinli davranalım ve en büyük uyarı

Dikkat : Satışa çıkar çıkmaz bende var diyene balıklama atlamayın çıktı adını kullanarak olmayan telefonu satan çok olacaktır iptal edeceğim dediğinizde belli bir kesinti ile ücreti geri gönderenler var adam herkesten 10$ yese yine köşe

N1 i kaça aldın ve nerden aldım cevplarsan sevnrm kardes

• quote:

Orijinalden alıntı: the_cats

quote:

Doğru çok büyük gaza geldik belki bunu tam getirtecekken xiaomi den daha güçlü tel çıkacak bu fiyata ona acaba diyecez ama boyutsal özelliksel ve fiyatsal olarak en iyi tel

ama dediğim gibi hiç ekimde çıkar kasımda bizde olur düşünmeyin meride bile ispanyalısı italyalısı yunanlısı 10 tane 20 tane alırsak ne olur fln diyo sadece orası türkiye yok bide 1s in 300.000 lik siparişini saatler içinde hiç eden çinliler var

evet bu ürünü alıcaz ama zaman konusunda pek psikopata bağlamayın

ben dediğim gibi idareti olarak newman n1 siparişi verdim ve bu telin alınabilecek duruma düşüpte sorunsuz geleceğine inandığım zaman (düzgün satıcıyı bulduğumuz zaman) hemen siparişimi vericem ama daha firmadan resmi bir satış günü yokken biraz temkinli davranalım ve en büyük uyarı

Dikkat : Satışa çıkar çıkmaz bende var diyene balıklama atlamayın çıktı adını kullanarak olmayan telefonu satan çok olacaktır iptal edeceğim dediğinizde belli bir kesinti ile ücreti geri gönderenler var adam herkesten 10$ yese yine köşe

N1 i kaça aldın ve nerden aldım cevplarsan sevnrm kardes

dostum
    merimobiles.com
    newman n1+1 adet extra batarya =%5 indirim kuponu ile 198.53$
    yaninda silikon kap ve ekran koruması hediye ile aldım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Xiaomi firması daha önceden açıkladığı 3000 mAh gücündeki bataryayı şimsilik satışa sunmuyor. Bu aşamda satışa sunulan M-2 aksesuarlarına aşağıdaki linkten bakabilirsiniz.
    http://www.xiaomi.com/accessories/all?adapt=MI2

Orijinalden alıntı: ot

quote:

üstad ben aldım 10-15 gün sonra gelir cok cuzi bir karla satabilirim geldiği zaman videolu anlatım yapıcam

• 
Sayfa: önceki 6162636465
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.