Şimdi Ara

Xiaomi Mi11 serisi ve Redmi note 10 serisi alanlar, geçmiş olsun imei repair olmuyor artık.. (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.187
Cevap
48
Favori
458.955
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
26 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Cekingenn

    Atılıyor diyorsun kanıt göstersene atılıyorsa koyunun biri bir yalan uydurur herkes inanıyor 3 yıldır çözülmeyen RSA 1 ayda mı çözüldü herkesin elinde patladı note 10 note 10 pro poco x3 pro poco f3 mi 11 vs . yeni çıkanlara güvenlik koymuşlar fiyatı yüksek olsun diye. Oluyor diyorsan kanıt at milletin aklıyla oynama.

    Terbiyeli olmanızı istirham ediyorum.


    Yabancı ve yerel forumlarda takip ettiğim bilgileri paylaşıyorum. Niye bu kadar zorlandığınızı anlamış değilim. Xiaomi sizin üzerinize mi zimmetli? Teknolojide imkansız olmaz hadi ordan öyle şey mi olur gibi şeyler yoktur. Sadece zaman vardır.


    Çıkarsa işime yarar çıkmazsa olan bana olur.


    Sinirlenmeye gerek yok.


    Ayrıca redmi note 10 pro sanıyordum ancak değilmiş NOTE 10 için imei repair yapılıyormuş. Yorumu sildim.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lextor -- 8 Haziran 2021; 16:29:36 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • konuya haftada bir birileri uğramış kayıt çıktı yihuu yazmış ama ortada birşey yok. cidden oluyorsa link bırakın bizde bakalım. cihaz alıcaz bekliyoruz

  • quote:

    Orijinalden alıntı: hareketliperde

    konuya haftada bir birileri uğramış kayıt çıktı yihuu yazmış ama ortada birşey yok. cidden oluyorsa link bırakın bizde bakalım. cihaz alıcaz bekliyoruz

    Ufak çocuklar yada yeğenler varsa affetme yapıştır 2 tane biri kapanınca ötekine geç değişe değişe kullan nede olsa yurtdışı iki cihaz tek türk cihazla aynı para. Benim ufak oğlana verdim poco x3 pronun bir tanesini birini ben kullanıyorum. Kapanınca değiş tokuş yapacaz çocukla   Hem çocuğa performanslı telefon almış olduk hemde kayıt derdi kalmadı. Cılkı çıkıncaya kadar kullanmaya devam 





  • pek yürütebilir bir plana benzemiyor benim açımdan. boşa gidecek bir dünya para . ufaklıklara telefon yok bizde zaten hocam. aşırı zararlı gelişimleri açısından.


    x3 pro kaç tl bilmiyorum ama 2 tane alıncaya kadar bir iphone se alınır herhalde. 3-4 sene rahat kullanılır

  • quote:

    Orijinalden alıntı: hareketliperde

    pek yürütebilir bir plana benzemiyor benim açımdan. boşa gidecek bir dünya para . ufaklıklara telefon yok bizde zaten hocam. aşırı zararlı gelişimleri açısından.


    x3 pro kaç tl bilmiyorum ama 2 tane alıncaya kadar bir iphone se alınır herhalde. 3-4 sene rahat kullanılır

    Mi 5i 6 sene kullandım, bunlarıda en az bir o kadar kullanırım. 3600 TL ye iki tane telefon aldım. Ben gelişimsel etkisine zararının olduğunu falan düşünmüyorum tam aksine çocuk kod yazmaya merak saldı youtube açıp java derslerini dinliyor. Bizim zamanımızda evine bilgisayar alınan çocuklarda şimdilerin mühendisleri oldu çoğu. Telefon olarak bakmamak lazım olaya, cep bilgisayarı denmesi lazım artık bu aletlere.

  • Merabalar, geçen malum ikinci el satış platformlarından yazıştığım bir telefoncu arkadaş Redmi Note 10 S 'e ımei repair işlemi yapilabildiginden dosyaların çıktığından bahsetti ama sadece 10S modeli için , aslı astarı var mıdır , herhangi bir duyum alan ?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mstfatmca24 M kullanıcısına yanıt

    10s mediatek işlemcili ve kayıt yapılabiliyor.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: hareketliperde

    konuya haftada bir birileri uğramış kayıt çıktı yihuu yazmış ama ortada birşey yok. cidden oluyorsa link bırakın bizde bakalım. cihaz alıcaz bekliyoruz

    Alma

  • Espa kullanıcısına yanıt

    Teşekkür ederim üstat


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mi 11 lite almayı düşünüyorum süresi dolunca ya kadar kullanıcam 4ay+4ay
    Yurtdışındaki arkadaşıma göndericem polonyada
    Ordaki operatörün hattını takıp kullanabilirler mi?
    Bu imei işi sadece Türkiye için mi?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ContEmpor4ry -- 16 Haziran 2021; 20:14:33 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ContEmpor4ry kullanıcısına yanıt
    Bu vergilendirme yöntemi diğer birçok vergi gibi bizim ülkemize has bir yöntem.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Vay be,ne kadar deli saçması yorumlar varhayır madem bilmiyorsun ne diye sallarsınız anlamadım ki..dünya da xiaomi,oppo ve oneplusun da başka işi kalmamış Türkiye de imei yasaklama işinin peşine düşmüşler ve korkudan burda fabrika açmışlar..işte bu kafalar bitirdi zaten ülkeyidünya da özgürlük var,1000 liralık cihazı 3 bine dayayan başka ülke yok ki,adamlar dünya da imei işiyle uğraşsın..imei işi sadece bize mahsus..bir de Azeri de var sanırım..ancak orda kayıt işi zaten ucuz..o markaların gelip burda fabrika açmasının temel nedeni,aldıkları teşvik ve bizde ki ucuz iş gücüyle Avrupa operasyonlarını burdan yönetmektir,çünkü artık Çin de iş gücü pahalandı..ayrıca zaten takip ediyorsanız üretim işi de hikaye,1-2 tane giriş seviyesi model üretmeyle fabrika olunmuyor..Bizde devletten yata yata çift maaş alan ve milletin hayrına bir iş yaptığı pek görülmemiş Btk gibi bir kurumun,burda imei işi için markalarla görüştüğü,baskı yaptığı duyumları doğrudur..çünkü başka işleri yoktur..ancak bu orta ve uzun vadede markalara zarar olarak yansıyacaktır,ki Xiaomi de bu durum çoktan belli oldu bile..Rsa yıllardır varolan bir sistemdi zaten sim 1 de..ve bu yöntemi kimse uğraşmadı belki diye yazanlar olmuş..uğraşmadı olur mu, eski xiaomiler çift hat kayıt olurken, teke bu yüzden düştü zaten ,uğraştılar ancak bir çözüm bulamadılar..şimdi anakarta müdahaleyle çözüm bulduk diyenler kendileri bile inanmıyor aslında buna..şurda kaç kişi,kesin olsa dahi (ki yok öyle bişey)sıfır telefonun anakartına müdahale ettirir yahu,biraz gerçekçi olun..Bu ülke de hiçbir güç bana yurtdışı fiyatı 2000 lira olan bir telefonu 3-4 bine aldıramaz,almam..almadığım için de redmi 5 plus kullanıyorum hala..peki BTK zoruyla yarın bu imei işi komple biterse nolur,olacağı tek şey, piyasa durur..dümdüz olur o zaman da BTK naptığını görür,yine de görmezse kimse de koşa koşa gidip sözde yerli markaları almaz yine de,merak etmesinler..Paranın olmadığı bir piyasa da yabancı yatırımcı ne kadar durur, bunları da düşünmek lazım tabi..

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • Bella Ciao kullanıcısına yanıt

    yazdığınız çoğu şey doğru ama eksikler var. siz almıyorsunuz ama şu an giriş modeller ekmek gibi gidiyor. redmi 9c realme c21 gibi 2000tl fiyatlı ürünler deli gibi satıyor. ülkenin yarısı asgari ücret ile çalışıyor ne yapsın insanlar mecburen taksit ile bu modellere yöneliyor. çoğu firma bankalarla anlaşmalı peşin fiyatına 12 taksit yapıyor. bakın arçelik bile xiaomi satıyor. gidiyorsunuz fibabank ile 12 takside alıyorsunuz. kur yüzünden alım gücü düştü. kaçak yada değil fark etmiyor sıradan adam gidiyor bunları alıp geçiyor.

    teknoloji forumlarını yada facebookta bu tarz yerleri takip eden çoğu kişinin yanılgısı burda. herkesi kendisi gibi sanıyor. aile geçindiren insanların hiçbiri çıkarıp bir anda 1500-2000tl vermez bu dönemde. muhtemelen 9c parasına kaçak note 8 falan alırım diyenler çıkar ama o sensin. kiran yok faturan yok çocuk yok belki . 3000tl alan adama sorun bunları


    https://www.arcelik.com.tr/cep-telefonu/xiaomi-redmi-9c-3-64gb-gri-telefon





  • Mi 10 lite 5g cihazında durum nedir arkadaşlar?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hareketliperde kullanıcısına yanıt
    Devir ağır ekonomi devri..dolar 8.7 lira olmuş,herkes bütçesini ve yapacağı harcamalarını iki üç kez düşünmeli,asgari ücretli ise defalarca düşünmeli..çünkü bugün ülkede telefon almak bile lüks oldu,3 bin liralık telefona bile,asgari ücretli 1 ay çalışacak hale bakın..ben keyfimden mi 3-4 yıldır redmi 5 plus kullanıyorum..telefon sürekli hafıza sorunu veriyor ,kaldırmıyor, sürekli uygulama silip yenisini yüklüyorum..ama bugün 3 bine alacağım telefon da elimdekinden daha kötü bunun farkındayım,zengin fakir bugün herkesin elindeki telefonda internet var artık..yani ben teknoloji cahiliyim bilmiyorum diye birşey yok,herşeyi öğrenebiliyorsun,öğrenemeyen yaşlı kesim bile, telefon alırken çocukları ya da torunlarına aldırıyorlar..ayrıca ülkede o bahsettiğin 3 bine peşin alamayan kitlenin aynı cihazı taksitle 3 bine alması da ayrı bir ironi..tamam paran yoktur peşin alamazsın anlarım,ama peşin alamadığın cihazı 3 bine taksitle almanın mantıklı bi izanı yoktur..taksit insanlarda ters psikoloji oluşturuyor..güya telefona taksit yasağı getirdiler ama milleti mağazada bankanın kucağına oturtmak serbest,taksit için daha da içeri giriyorlar bu sefer..ekmek gibi gidiyor dediğin modelleri alanlar da dümdüz gidiyor sayfalarda bu arada:)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bella Ciao -- 18 Haziran 2021; 10:46:1 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • İmei yoksa kim ne yapsın xiaomi telefonu? 2 kere aldım markadan hala kullanıyorum. Bir sürü yazılım hatası var. Hele a serisi felaket.


    Zaten telefonları iyice pahalandı bu markayı yok sayarız olur biter.

  • Xiaomi üst segment modelleri en iyi android telefon bu arada bu yıl kral mi11 ultra geçen senede mi10 ultra vardı
    bin 2binlirayada 14 15 bin liraya da model üretiyor.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Poco m3 proya imei atılıyormu arkadaşlar, 170 dolara 6/128 versiyonu satılacak, alınırmı?

  • M3 de sorun yok, konunun en başında yazdım sadece 2021 den itibaren çıkan cihazlar kayıt olmuyor

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Türbülans Havayolları A.Ş

    M3 de sorun yok, konunun en başında yazdım sadece 2021 den itibaren çıkan cihazlar kayıt olmuyor

    m3 pro çıkalı 1 ay olmadı daha. m3 değil m3 pro.

  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.