Şimdi Ara

Xiaomi Mi11 serisi ve Redmi note 10 serisi alanlar, geçmiş olsun imei repair olmuyor artık.. (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.203
Cevap
41
Favori
487.287
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
26 oy
Giriş

Atılır, sorun olmaz. Veya atılmış bir cihaza güncelleme alırsanız modem flashlanarak tekrar çalıştırılır. Miui 13’de çalışır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

0216-390-41-11
    0533-361-46-11

yazılım ve donanım konularında yaklaşık 25 yıldır hizmet vermekteyim.
  • mahmut_emmi kullanıcısına yanıt

Hiç öyle bir şikayet almadık bugüne kadar..

0216-390-41-11
    0533-361-46-11

• Mediatek işlemci zor ama imkansız değil. K40 mediatek dimensity (5g entegre çip) yeni bir işlemci kullanıyor. Mesela artık bir çok cihaza çift imei repair atılıyor veya format ile gitmeyecek şekilde olan yonca setleride mevcut. Ama k40 henüz yeni eminim kalıcı bir çözüm çıkacaktır.

0216-390-41-11
    0533-361-46-11

• Bir yıl oldu piyasaya çıkalı hocam ne yenisi :)

İnşallah şöyle çakılı imei gelirde rahat rahat rom denerim

• Abi olaya öyle bakmayalım. Samsung s5 veya note 4 hala repair yapılamıyor. Huawei bir çok modele repair desteklemiyor. P20 pro’ya repair işi 1 yıl önce çıktı neredeyse tek bir alet yapıyor. Evet 1 yıl iyi bir süre ama mühendisler içeriden kod satmazsa veya destek vermezse direnç değiştirerek repair yapılacağınıda birileri çözmedi yani. Elbette çalışıyorlar bu işler ile alakalı. Umarım sende kafsna göre rom atacağın günleri görürsün hocam. :))

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

0216-390-41-11
    0533-361-46-11

• Merhaba iyi akşamlar herkese arkadaşlar. Hafta sonu redmi note 10 pro aldım global sürüm.Fazla araştırmadım alırken sonradan öğrendim ki. İmei atıldıkdan sonra güncelleme yapamıyormusum. Aldığım magaza bootloader kilidi açılınca getir abi imei atalım dedi. Napıcam bilmiyorum imei atıldıkdan sonra performans kaybı veya Herhangi bir sorun olurmu.yardımcı olursanız çok mutlu olurum.

Yurt dışı , imei atılmış ve tahmini 4500 TL olan bir cihazi dh de üyeliginizde varken ! hiç araştırmadan mı aldınız ?

Xiaomi cihazlarda imei sorunu ( tek sim imei kaydı yada hiç yazılamaması ) 3,5 yıldır var diye biliyorum.

Ana konuyu okuyup , orada imei atılma konusunda yeni bilgiler paylaşan üye arkadaşa pm atmanızda ayrıca fayda var.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bilgim yokdu bu modelin kıralamamış olmasından. Daha önce yurt dışı note 9 pro ve note 8 kullandım sorun yaşamadım.İmei atılıyor cihaza sadece sistem güncellemesi yapılmaması kaydıyla. Bilgi almak için yardım istedim neden eleştirdin anlamadım? Herkesin 8 bin lira verip alacak kadar. Maddi gücü olmuyor ülkenin şartları ortada. Benimde hoşuma gitmiyor telefon alıp peşinde koşturmak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi anıl.ender -- 6 Nisan 2022; 23:13:59 >
    Baştan da dedigim gibi :) , yanlış anlaman normal. Ancak note8/ ve note9 da tek imei atılan cihazlar ( note6 pro ile bitti ) ve her yeni cıkan cihazın hem işlemcileri hem de xiaominin kısıtlamaları bu 3 yıl içinde giderek zorlaşmaya başladı.

Aklın yolu bir , özellikle dh den ana konusuna bakmadan , acelen yoksa 6 ay geçmeden cihaz alıyorsan bunu yaşaman birazda normal olmuş.

Konu da 2 haftadır imei ve güncelleme konusunda yeni bilgiler paylaşan üye arkadaşa pm atarak daha hızlı çözüm bulabilirsin.

Bu cihaz tr girisi 3.800 TL idi , gecen ay çek , kkarti ve puan ile arkadaşıma 5.750 TL ye satın aldım hatta. 128mp kamerası olan modelide geçen sene arkadaşım 3.300 TL ye almıştı imei atılmamış.

Genel olarak söylemek gerekirse , paranın değeri kalmamış olsa da kaçak cihaz ( one plus - nord serisi hariç ) alınacaksa ve 3500+ paralar veriliyorsa almadan önce araştırma yapmak şart.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• benim telefonda (11 Lite 5G NE) NFC çalışmıyor. acaba direnç işlemi sonrası bozulmuş olabilir mi? veya rom (tayvan) kaynaklı mıdır?

Dell G5S Ryzen 7 / 64 gb / 2 TB / RX5600m
    Lenovo Carbon X1 Gen.8
  • peki siz olsanız şu ara yurt dışından hangi cihazı getirsiniz ?

@SouLRecord

http://www.flickr.com/photos/28489972@N05
  • wholousee kullanıcısına yanıt
    Uzatma yapmanız gerekecek.

0216-390-41-11
    0533-361-46-11

• BaRBaRYaN B kullanıcısına yanıt
    Abi zor bir soru. Model ve marka çok. Ben android yazılımlarını severek yapıyorum ve tamirlerini ama kendim appleciyim. Yani bence tercih meselesi. Ama android kullanacak olsam xiaomi yeni modellerini tercih ederdim.

0216-390-41-11
    0533-361-46-11

• bu soruyu sormamdaki temel neden hangilerinde imei sorunu yaşamam onu öğrenmek daha çok.

örneğin birkaç videosunu inceledim REDMİ K40 GAMİNG in. oldukça cazip gelmeye başladı.

üst limit olarakda 5000 - 5500 maksimum ayırabileceğim bütçe

şu anda kullandığım telefon yakında 6. yılını dolduracak Mi 5S - 3/32 :)

20 gün sonra doğum günüm. kendime hediye almayı planlıyorum  

http://www.flickr.com/photos/28489972@N05
  • BaRBaRYaN B kullanıcısına yanıt
    Ustam k40 gaming mediatek işlemci olduğundan mütevellit format, güncelleme vb aldığında imeiler NULL olur. Şebeke gider tekrar işlem yaptırmak zorunda kalırsın. Göz önünde bulundurmanı tavsiye ederim.

0216-390-41-11
    0533-361-46-11

• Mi 11t alma arefesindeyim.Bu cihaza imei atabilir miyiz hocam?

Orijinalden alıntı: Ejder2323

Mi 11t alma arefesindeyim.Bu cihaza imei atabilir miyiz hocam?

Henüz yapılmıyor hocam.

0216-390-41-11
    0533-361-46-11

• Merhabalar xiaomi 11t 8/256 almayı düşünüyorum ama bir kaç sorum var. Formu okudum bir müddettir ama bazı soruların cevapları netleşmedi kafamda.

-ilk 4 ay sanırım imei atılmadan da kullanılıyor değil mi?
    -Diyelim ki imei atıldı ayarlardan güncellemeleri kapatmamız mı lazım , güncelleme alamayacağız yani artık bu cihaz için öyle mi?
    -Güncelledik ve telefon kitledi çalışmadı ve telefonumuz çöp mü oluyor ? Kullanıma döndürmek zor mu?
    - banka uygulamaları , NFC gibi özellikleri kullanmak bu telefonlar için sorunlu mudur ?

Yani.kısaca xiaomi 11t nin yurtdışından olanı ile tr garantili olanı arasında garanti dışında diğer dezavantajları nelerdir acaba ?

-güncelleme alındığında sıkıntı olabilir.

-çöp olmaz yazılımı çökebilir vs.

-uygulamaları kullanabilirsiniz

imkan varsa yurtiçi cihaz alın.

0216-390-41-11
    0533-361-46-11

• 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.