Şimdi Ara

Xiaomi Mi TV Stick 4K [ANA KONU] (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.362
Cevap
94
Favori
125.259
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • user_sevvv kullanıcısına yanıt
    Büyük ihtimal güç yönetimi ayarlarından böyle yapıyor. Belli bir süre sonra kullanilmiyor ise stick kendini kapatıyor, Ayarlara gidin güç yönetimi ayarlarına bakın. Orda seçenekler var. 30 dakika veya 15 dakika gibi
  • Turbetfurzey T kullanıcısına yanıt
    Dediğiniz gibi yaptım oldu teşekkür ederim. Son olarak ana menüde bulunan uygulamaları kendime göre sıralayamıyorum. Bunu yapabiliyor muyuz?
  • user_sevvv kullanıcısına yanıt
    Uygulamanın üstüne kumanda ile gelin ve uzun basılı tutun seçenekler çıkacaktır
  • Turbetfurzey T kullanıcısına yanıt
    Süpersiniz oldu. Çok teşekkür ederim.
  • user_sevvv kullanıcısına yanıt
    Estağfurullah Rica ederim
  • SaWYeR53 kullanıcısına yanıt

    komşudan mı alıyorsun wifi yi . makinanın içini açıp wifi antenini bulup nasıl kablo takacaksın zor iş . benim sipariş henüz gelmedi modem uzakta bakalım çekimi nasıl olacak .

  • hochimin_55 H kullanıcısına yanıt
    Hayır kendime ait 2.4 ve 5 ghz olarak iki adet modem ve router var. 2 duvardan sonra neredeyse hiç çekmiyor. Diğer android boxlarda anten yerini bulup ekstra anten taktım ama bunda bulamadım. Devre şemasına baktım yine de yok. Anten yerini bulsam sorun değil harici anteni takarım rahatça.
  • Makina geldi, Çin malı fiş yollamış trendyoldaki satıcı çok sinirlendim ama iade etmeye uğraşmam.

    TV ye ve projektör bağladım cihaz harika.

    Projektörde ses çok az çıkıyor mi stick le sebebi ne olabilir? Projektörde sorun yok usb den film takınca sesi çok iyi çıkıyor ama stickin sesi filmi zor izletiyor.

    Gelişmiş ses seceneklerinden 3 ünü de denedim hiç biri işe yaramadı, mi stick kumandasında ses aç kapa düğmeleri tv de çalısıyor ama projektörde çalışmıyor ama projektörün kumandasından sesi son ayara getirdim. Bir cözümü olmalı bunun.
    Xiaomi Mi TV Stick 4K [ANA KONU]




  • hochimin_55 H kullanıcısına yanıt

    Saatlerdir çözemedim, mesajdan sonra çözüm videosu buldum, sesli konuttan sesi maksimum yap diyorsun çözülüyor :) 2. Denemede cözüldü.


    Xiaomi Mi TV Stick 4K [ANA KONU]Özgür Çetinyoutube
    Xiaomi Mi TV Stick 4K cihazımda yaşadığım düşük ses seviyesi sorununu bu videoda çözdüm. Yüzde 100 çalışan yöntemi siz de deneyebilirsiniz. Düzenli olarak yayınlanan videolarımı kaçırmak istemiyorsanız kanalıma abone olmayı unutmayın. Abone olmak için aşağıdaki linke tıklamanız yeterli: 👉https://bit.ly/3HORPzz Tıraş videolarım için yeni kanal açtım. Oraya da beklerim: 👉https://bit.ly/3KzjXs0 Destek olmak için videolarımı beğenebilirsiniz. Ayrıca beni aşağıda yer alan sosyal medya hesaplarımdan ve teknoloji haberleri yayınlanan internet sitemden de takip edebilirsiniz: ✅Twitter: https://bit.ly/3CD83uz ✅Instagram: https://bit.ly/35MH7fZ ✅TikTok: https://bit.ly/3tK8zD8 ✅Facebook: https://bit.ly/3HU7ai9
    https://www.youtube.com/watch?v=Q3VAx9uRQPM&feature=youtu.be
  • 1080lik Mi Stick'te VLC Player ya da Nova Player ile modeme bağladığım harddiskten film izlerken sürekli takılma-donma yapıyor. Kodi'den izlerken sıkıntı olmuyor. Ancak kodiyi açmak, kullanmak biraz zahmetli ve pek sevmiyorum. Acaba bu cihazda da bu tür bir sıkıntı var mı? Eski TV'yi değiştirip LG marka bi Tv aldım. Ama bunun dahili oynatıcısında online altyazı ve ayrıca DTS problemi var. Kendi uygulama mağazasında VLC ve benzeri uygulama yok. (Plex var ama onun da başka sorunları var) Eğer Stick 4K'da bu takılma donmalar yoksa almak istiyorum.

  • Arkadaşlar merhaba, evde 1 tane mitv stick vardı 1 tane de 4k olanından aldım ama nebula manager çalışmadı sizde de böyle mi? Evdeki diğer cihazla karşılaştırdım nebula managerin sürümü dahil herşey aynı 4 k lık cihazda uygulama çalışmadı. Alternatif olarak side bar uygulamasını yükledim ama ısınamadım. Çözümü bilen varsa sevinirim.
  • kartel1 K kullanıcısına yanıt
    Side bar dediğiniz sideload launcher mi o ise gayet güzel bence. Yine beğenmez iseniz atv launcher kurun
  • Turbetfurzey T kullanıcısına yanıt

    Evet sideload hocam ama nebula çok temiz, aade bir arayüze sahip o yüzden onu çalıştırabilirsem çok iyi olur atv launcherı denemedim ona da bakarım ama önceliğim nebulayı çalıştırabilmek

  • Cihazla ilgili 2 sorun yaşıyorum.
    Kumandayı televizyonla eşleştirdim. Neredeyse her kapatıp açtığımda tv açılıyor ama stick açılmıyor. Kablosunu çıkarıp takmak zorunda kalıyorum.
    Diğer sorun da, gene her kapatıp açtığımda wifi bağlantısı kopmuş oluyor ve yeniden şifre girmek durumunda kalıyorum.
    Bunların çözümünü bilen var mı?
  • zopik Z kullanıcısına yanıt
    Kumanda ile tv eleştirmesini iptal edin. Hdmi cec ayarlarını açın tekrar deneyin. Wifi problemi büyük ihtimal modem kaynaklı başka bir modemle deneme yapın



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Turbetfurzey -- 24 Temmuz 2022; 20:6:51 >
  • Eşleşmeyi iptal etmek işe yaradı gibi...
    Modem değiştirme şansım yok, biraz takip edeyim bakalım.
    Teşekkürler.
  • Bir sorum olacak?

    Amazon Fire stick mi yoksa Xiaomi 4k stick mi?

    4K tv var ama 2017 model olduğu için Dolby Vision ve Atmos yok bunlar için alacağım.

    Xiaomi Mi Stick TV vardı daha önceden çok ısınma yaptığı için sattım bunda da ısınma problemi oluyor mu?

    Hız olarak performans nasıl tatmin ediyor mu ?

    Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.
  • zack06 kullanıcısına yanıt
    Amazon çok daha kaliteli cihaz ama Android sisteminin farklı bir sistem olduğunu ve playstore bulunmadığını aklınızda tutun. Eğer apk işleri ile fazla uğraşmiyorsaniz her platformu orijinal kullanıyorsanız tabiki amazon
  • Turbetfurzey T kullanıcısına yanıt

    Teşekkür ederim cevap için.

  • Cihazı her açtığımda internete şifre girerek bağlanmak zorunda kalıyorum. Otomatik olarak bağlanmıyor. Bu sorunun çözümü var mıdır? Yardımcı olursanız sevinirim
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.