bende next 4k stick almayı düşünüyorum xiaomi stick 4k dan daha seri diyorlar. Tecrübe eden var mı ? |
Xiaomi Mi TV Stick 4K [ANA KONU] (127. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Mi box s 4k 2nd Gen cihazımı satıyorum almak isteyen olursa özelden ulaşsın
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
İkisinide halihazırda kullanıyorum,next kesinlikle daha iyi.
Bu cihazda iptv kulllanan varmı?1080p, yüksek bitrateli yayınlarda sürekli takıla takıla oynatıyor.kac tane uygulama denedim hepsinde aynı.sanki işlemci arkaplanda sürekli birşey le meşgulde, gücü yetmiyor gibi bir havası var cihazın.
Benim mi stick 4k cihazım var. Cep telefonumdan internet yansıttığımda bir buçuk 2 megabiti geçmiyor hız. Turkcell ve Türk Telekom 2 hattım var 2 hattımda da aynı sonucu alıyorum. Acaba bir kısıtlama mı var mi stikcte telefondan yansıtma ile ilgili bilgisi olan var mı?
Alakası yok bende aynısını yapıyorum. Hat ne kadar hız çekiyor ise onu alıyorum. Bazen 30 bazen 20mb.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Allah Allah, aylardır zaman zaman deniyorum ama bir türlü bu hızları geçmiyor. Telefon da yeni, S23 ultra. Başkalarına da paylaşım açıyorum cep telefonlarına sıkıntısız kullanıyorlar. Anlayamadım sorun nerde...
Eğer mümkünse sim kartı başka bir telde takıp deneyin bakalım.
İnat ve Rec hariç hangi APK'yı kurmalıyız cihaza? ne tavsiye edersiniz arkadaşlar: kullandığınız uygulamaları yazar mısınız
Youtube'ta Sinetech kanalı var. Bütün güncel apk'leri orada bulacaksın. Kanal sahibinin drive sayfası var. Yeni apk'ler geldikçe video çekip tanıtım yapıyor
Gpik,Fanatik,skornet,Zarox, defender
Film izleme akp leri Cloudstream, Cinema hd stable,HDO
ücretsiz ulusal şifresiz kanalları izlemek için #IPTV ve kanal listeleri var
Android box larda silinemeyen Netflix gibi apk leri silmek için ADB tv
O kanal sayesinde birçok şey öğrendim
Crysis Remastered Trilogy epic games'ten 7 TL ye kapattık :))
-
Arkadaşlar next stick mi daha sorunsuz bu cihaz mı hangisini tavsiye edersiniz
Next i baştan eleyin mi stick 4k da ucuz olsa neyse de hemen hemen aynı fiyata dreamstar nova 4k tavsiye ederim. Daha iyi kumanda, daha fazla hafıza, daha fazla giriş çıkış portu.
www.akakce.com
Just a moment...https://www.akakce.com/tv-box/en-ucuz-dreamstar-nova-4k-32-gb-2-gb-android-fiyati,354400896.html
Hocam ikinci el next veya xiaomi stick alacağım
O zaman mi stick 4k
Nexti de daha stabil diyorlar hocam bilemedim
Next cihaza bir daha güncelleme geleceğini sanmıyorum ama mi stick 4k ya aldığımdan beri irili ufaklı 2-3 tane güncelleme geldi. Hata düzeltmesi vs. Siz bilirsiniz tabi
Hocam sık güncelleme alması çokta gerekli mi bilemiyorum açıkçası genelde daha kötüye gidiyor güncellemelerle.
Hard reset atmak için orta tuş ve geri tuşuna her yöntem ile aynı anda basıyorum ama asla recovery arayüzüne gelmiyor. Bunun çözümü nedir arkadaşlar bilen var mı?
Delireceğim...
4k modelde o yöntem çalışmıyor
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X