Şimdi Ara

Xiaomi Mi Pad 2 Alev almış (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
109
Cevap
1
Favori
3.427
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: sowanted

yok ben windows istiyorum eğer yanılmıyorsam mesela yazımı tanıdıp çıktı bile alabilirim değil mi? usb kablo bağlantı ise. Bilgisayardan hiç bir farkı yok?

Ben iş için kullanacağım o yüzden windows olması işime geliyor. :)

evet alabilirsiniz, iş için kullanacaksanız ve bilgisayar yerine istiyorsanız ideal bence
  • quote:

yok ben windows istiyorum eğer yanılmıyorsam mesela yazımı tanıdıp çıktı bile alabilirim değil mi? usb kablo bağlantı ise. Bilgisayardan hiç bir farkı yok?

Ben iş için kullanacağım o yüzden windows olması işime geliyor. :)

Bilgisayar gibi olur tabi ama yalnızca ekran sonuçta. 8 inchte oturup yazı yazamazsınız. Birde usb girişi yok diye biliyorum yani otg kablosu ile yalnızca usb aygıtı bağlayabilirsiniz.
  • furkan1zek kullanıcısına yanıt
    Bu güzel olmadı usb olmadan zor olmazmı? O zaman şunu mu alsam sizce ?

Chuwi Vi10 Ultimate 64GB Cherry Trail Z8300 Quad Core 1.84GHz 10.6 Inch Windows 10 Tablet
    https://bnc.lt/4Sug/lStXoEsphs

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Bu güzel olmadı usb olmadan zor olmazmı? O zaman şunu mu alsam sizce ?

Chuwi Vi10 Ultimate 64GB Cherry Trail Z8300 Quad Core 1.84GHz 10.6 Inch Windows 10 Tablet
    https://bnc.lt/4Sug/lStXoEsphs

usb olmadan zor olabilir ama otg kablosu zaten içinden çıkıyor, usb çoklayıcı ile kullanabilirsiniz. şu videoyu izlemenizi tavsiye ederim.

http://m.youtube.com/watch?v=Os-Enqwa9Tg

ben evde kullanacağım için pratik olmasından dolayı bu kadar küçük ekranlı seçtim. sizin dediğiniz tablet de güzel görünüyor.

• delibursali D kullanıcısına yanıt
    Kafam karıştı şuan bu kabloyu hep taşımak gerekir o zaman acil bir ihtiyaç durumunda :( ama xiaomi de çok güzel bir marka ne yapacağım bilemedim :(

• dual boot olayı muhteşem arkadaşlar. Şuan x98 plus kullanıyorum. Çok memnunum. Mi pad 2 nin dual boot olanı olsa onu alırdım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bilodemir

dual boot olayı muhteşem arkadaşlar. Şuan x98 plus kullanıyorum. Çok memnunum. Mi pad 2 nin dual boot olanı olsa onu alırdım.

hocam aldığınız linki verebilir misiniz? bir de biraz daha detaylı bilgi (gümrük, kargo kaç günde geldi, kullanışlılık vs.)
  • Ben xiaominin 64gb windowsu ile cube iwork10 arasında çok gidip geldim en son cube da karar kıldım. Aslında xiaomi tam i pad mini 4 gibi tablet üretmiş 8 inchlik normal tablet gibi kullanacak olsam androidini alıp geçerdim hiç düşünmezdim. Ancak programlamada da kullanmak istedigimden hem iyi klavyesi olan hemde windowslu almam gerekti bende cube u aldım banggooddan hızlı kargo ile. Bu olay tamamen kullanım amacına bağlı. Bazı şeyleri kazanmak için bazı şeylerden feragat etmek gerekiyor umarım pişman etmez :). Chuwi forumlarında o kadar çok şikayet okuyunca tamamen soğumuştum zaten.

• quote:

Orijinalden alıntı: furkan1zek

Ben xiaominin 64gb windowsu ile cube iwork10 arasında çok gidip geldim en son cube da karar kıldım. Aslında xiaomi tam i pad mini 4 gibi tablet üretmiş 8 inchlik normal tablet gibi kullanacak olsam androidini alıp geçerdim hiç düşünmezdim. Ancak programlamada da kullanmak istedigimden hem iyi klavyesi olan hemde windowslu almam gerekti bende cube u aldım banggooddan hızlı kargo ile. Bu olay tamamen kullanım amacına bağlı. Bazı şeyleri kazanmak için bazı şeylerden feragat etmek gerekiyor umarım pişman etmez :). Chuwi forumlarında o kadar çok şikayet okuyunca tamamen soğumuştum zaten.

cube tabletler güzel ama ben ufak istediğim için xiaomi'yi tercih ettim. gelince bakıcam eğer kafama yatmazsa xiaomi'yi satıp cube'a yönelebilirim cube'un yeni modelleri çok iyi duruyor ama fiyatlar fena

peki ürün geldi mi? gümrüğe takıldı mı?

Hayırlı olsun tüm çin siteleri içinde aliexpress dahil en sağlamı banggood tur. Ama yine de Paypal ile yapın alışverişinizi. Yapı kredi worlcard yurtdışı alışverişlerde 100 TL üzerine 3 taksit yapıyor,( paypal a tanıtmışsanız yine yapıyor) mesaj atıp katılırsanız. Aklınızda bulunsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cemil-mustafa -- 5 Nisan 2016; 12:25:53 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: delibursali

quote:

Orijinalden alıntı: furkan1zek

Ben xiaominin 64gb windowsu ile cube iwork10 arasında çok gidip geldim en son cube da karar kıldım. Aslında xiaomi tam i pad mini 4 gibi tablet üretmiş 8 inchlik normal tablet gibi kullanacak olsam androidini alıp geçerdim hiç düşünmezdim. Ancak programlamada da kullanmak istedigimden hem iyi klavyesi olan hemde windowslu almam gerekti bende cube u aldım banggooddan hızlı kargo ile. Bu olay tamamen kullanım amacına bağlı. Bazı şeyleri kazanmak için bazı şeylerden feragat etmek gerekiyor umarım pişman etmez :). Chuwi forumlarında o kadar çok şikayet okuyunca tamamen soğumuştum zaten.

cube tabletler güzel ama ben ufak istediğim için xiaomi'yi tercih ettim. gelince bakıcam eğer kafama yatmazsa xiaomi'yi satıp cube'a yönelebilirim cube'un yeni modelleri çok iyi duruyor ama fiyatlar fena

peki ürün geldi mi? gümrüğe takıldı mı?

Cube iwork10 10 inch xiaomi mi pad 8 inch büyük olan cube zaten bunu da daha büyük tablete ihtiyacım olduğundan aldım.
    Cube iwork10 ultimate dual os modelin tam adı kargo sigorta dahil 188 dolara aldım.(banggood)
    Xiaomi mi pad 2 windows 10 244 dolar(banggood)

• kafayı yicem ben hangisi almalıyım :( mipad mi , chuwi mi yoksa cube mi :((
  • quote:

kafayı yicem ben hangisi almalıyım :( mipad mi , chuwi mi yoksa cube mi :((

hocam chuwi'yi geç, youtube'tan aç karşılaştırma videolarını izle ona göre karar ver. bu iphone mu samsung mu demek gibi bir şey çok para vermek istemiyorum büyük tablet istiyorum dersen cube, çok para verip küçük tablet istiyorum dersen xiaomi.
    cube'nin windows 10 olan hangi modelini önerirsiniz? artık bugün almak istiyorum dolarda düşmüşken :) bu arada klavyesi, jelatini, ve kılıflınıda alabilecegim bir link verirseniz çok sevinirim
  • quote:

cube'nin windows 10 olan hangi modelini önerirsiniz? artık bugün almak istiyorum dolarda düşmüşken :) bu arada klavyesi, jelatini, ve kılıflınıda alabilecegim bir link verirseniz çok sevinirim

Bu benim aldığım cube
    http://m.banggood.com/Cube-Iwork10-Ultimate-64GB-Intel-Atom-x5-Z8300-Quad-Core-10_1-Inch-Dual-OS-Tablet-p-1040969.html

Bu klavyesi birkaç gün içinde alacağım .
    http://m.gearbest.com/tablet-accessories/pp_300472.html

Kılıf
    http://m.gearbest.com/tablet-accessories/pp_314696.html
    http://m.gearbest.com/tablet-accessories/pp_314698.html

Stylus(ucuz olan ne kadar iyi bilemiyorum geekbuying de pahalı olanda var.)
    http://m.gearbest.com/tablet-accessories/pp_314890.html

Edit= alırken benim yaptığım gibi önce tableti alın gelsin gümrükten falan geçsin hatta isterseniz sorunu var mı diye görmek için beklersiniz. Daha sonra kşavye ve diğer şeyleri alın çünkü hepsini alınca şans eseri gümrükte takılırsa oldukça fazla vergi ödersiniz. Tableti satın alırken sipariş notu olarak 80 dolar altı etiketlenmesini isteyebilirsiniz normalde onlar düşünüyor bunları ama her ihtimale karşın fayda var. Bunlar hariç her şey aynı zaten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi furkan1zek -- 5 Nisan 2016; 13:42:25 >

• quote:

Orijinalden alıntı: delibursali

quote:

kafayı yicem ben hangisi almalıyım :( mipad mi , chuwi mi yoksa cube mi :((

hocam chuwi'yi geç, youtube'tan aç karşılaştırma videolarını izle ona göre karar ver. bu iphone mu samsung mu demek gibi bir şey çok para vermek istemiyorum büyük tablet istiyorum dersen cube, çok para verip küçük tablet istiyorum dersen xiaomi.

Hocam, bana göre artı ve eksilerini yazıyorum.

1) Xiaomi CPU: Intel Cherry-Trail Z8500 Quad Core 1.84GHz
    Cube CPU: Intel Atom X5-Z8300 Quad Core 1.8 GHz

Okuduğum kadarıyla Z8300 işlemci bizim bilgisayarlarda kullandığımız i3'ü , Z8500 de i5'i ifade ediyor. Bu durumda xiaominin işlemcisi daha iyi.

2) Xiaomi GPU: Intel HD Graphics Gen8
    Cube GPU: Gen8-LP10

Grafikler sanırım aynı bunu tam bilmiyorum.

3) Xiaomi sistem: Windows 10
    Cube sistem: Windows 10 + Android 5.1

Cube'u hem tablet hem de bilgisayar olarak kullanabilirsin. Xiaomi'yi de kullanırsın ama android yükleyemezsin ve windows market uygulamaları diğerlerine göre daha az!

4) Xiaomi RAM ve kapasite: 2GB ve 64GB hafıza (hafıza arttırılamaz!)
    Cube RAM ve kapasite: 4GB ve 64GB hafıza (128GB hafıza kartına kadar destekli)

Cube'un ram'i ve arttırılabilir hafızası seçim için cezbedici

5) Xiaomi ekran ve çözünürlük: 7.9 Inch Retina IPS Screen ve 2048*1536 çözünürlük
    Cube ekran: 10.1 Inch IPS Screen ve 1920*1200 çözünürlük

Cube'un ekranı geniş ama retina değil. Xiaomi'nin çözünürlüğü daha iyi

6) Xiaomi kamera: Ön 5MP - Arka 8MP with OV-Lens Auto focus
    Cube kamera: Ön 2MP - Arka 2MP

Xiaomi'nin her iki kamerası da daha iyi.

7) Xiaomi port: 1 adet USB type-C port ve 3.5 mm kulaklık çıkışı
    Cube port: 1 adet USB 3 port, 1 adet TF card port, 1 adet HDMI çıkışı ve 3.5 mm kulaklık çıkışı

Cube'ün port'ları xiaomi'ninkinden fazla. Cube'ta haricen kablo taşımana gerek kalmaz. Xiaomi'de kablo taşıyıp usb, harici hard disk bağlayabilirsin.

8) Xiaomi batarya: 6190 mAh
    Cube batarya: 7500 mAh

Cube'un bataryası daha iyi. E ne de olsa daha büyük bir alet. Kaç saat gittiğini kullanımda görmek lazım.

9) Xiaomi fiyatı: 244 dolar
    Cube fiyatı: 188 dolar

Zaten fiyat için bir şey demeye gerek yok

Benim yorumlarım bunlar. Çok iyi bildiğimi iddia etmiyorum. Kuzenimin tavsiyesi üzerine xiaomi aldım. çok büyük beklentim olmadığı için de memnun kalacağımı düşünüyorum. ha olur da memnun kalmazsam, satışa koyup başka tablet denerim

• sanırım bende iwork 10 alacağım peki ya bunda windows + android mi var yoksa sadece windows mu? sanırım bu optional bir durummuş. ve bu klavyedeki usb girişine direkt olarak bir yazıcı / usb bellek vb. birşey baglarsak görüyor mu acaba klavye ile ilgili linke baktım ama bir açıklama göremedim
  • quote:

sanırım bende iwork 10 alacağım peki ya bunda windows + android mi var yoksa sadece windows mu? sanırım bu optional bir durummuş. ve bu klavyedeki usb girişine direkt olarak bir yazıcı / usb bellek vb. birşey baglarsak görüyor mu acaba klavye ile ilgili linke baktım ama bir açıklama göremedim

Tablet üzerindeki usb 3.0 portu doğrudan bağlantıda sorun çıkarıyormuş bu yüzden oraya bağlarken otg gerek ancak klavye docku üzerinde yanılmıyorsam 2 tane usb2.0 var oraya bağlayabilirsiniz.

• ARKADAŞLAr mipad 2 de usb typ-c mi var
  • quote:

Orijinalden alıntı: mmmashm

ARKADAŞLAr mipad 2 de usb typ-c mi var

evet
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.