Şimdi Ara

Xiaomi Mi Pad 2 Alev almış

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
109
Cevap
1
Favori
3.427
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlarhttp://www.banggood.com/XIAOMI-Mipad-2-16G-Intel-Cherry-Trail-Z8500-Quad-Core-1_84GHz-7_9-Inch-MIUI-OS-Tablet-p-1017544.html?utmid=538

TABCLE kupon koduyla 164 dolara iniyor,www.givingassistant.org üzerinden 5 dolar girişte aldığınız para var %5 de bu alışverişten iade alacaksınız; yaklaşık 150 dolara geliyor ki bu fiyata böyle tablet şamda kayısı. Hemen söyledim bir tane.

• Hafiza karti takilmiyor buna...Android te artirilamayan 16gb hafiza sıkıntı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Retina ekranı yeter. Benim amacım arasıra birkaç bölüm dizi izleyi, ufaktan oyun oynayıp internette gezmek. Amaca bağlı. Bu fiyata benim fazlasıyla işime yarayacak.
  • vergi verince ne manası kalacak ki gümrükte takılacak uğraş dur

• Hocam rica ediyorsunuz üzerine 70 dolar yazıp yolluyorlar. İnternetten bu tableti söyleyip daha takılan yok benim gördüğüm. Küçük olduğu için gümrük memurları çok para edeceğini düşünmüyor herhalde. Sim kart girişine benzer herhangi bir girişi de yok.
  • Ürün özelliklerinde external 3g destekler gibi ifade var bunda sim kart yuvası falan yok değil mi? Ayrıca ürün givingasistan(bunlarla uğraşamam.) saymazsak yalnızca 5 dolar ekstra indirimde yani %20 ye çok aldanmayın.

• quote:

Orijinalden alıntı: freefalcon

Hafiza karti takilmiyor buna...Android te artirilamayan 16gb hafiza sıkıntı.

bu android'e, telefona yüzlerce binlerce film-müzik-gereksiz saçma sapan program atıp 16 gb neyse de 32 gb yetmiyor diyenleri hiç anlamamışımdır.. kardeşim ne gereksiz bir olaydır telefonları depolama gibi kullanmak cidden anlayamıyorum o kafayı.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • furkan1zek kullanıcısına yanıt
    Hocam sim kart yuvası yok. Givingassistant'da da uğraşılacak bir şey yok. Bir mesaj atıyorsun birinden referral link istiyorsun. 5 dolar hesabına yükleniyor. Alışverişi yapıyorsun 10-15 gün içerisinde iaden hesabına yatıyor. Sonra da paypala istiyorsun. Bitti gitti. Ürün diğer bir kupona göre 7 dolar indirimde. Çin satış fiyatı 135 dolar zaten. Dünyanın bir ucundan 30 dolara tablet yolluyor adamlar. Kaça satsın? X_seller diye bir arkadaş var forumda 230 dolara satıyor bu tableti... Bana göre çok sıcak!
  • furkan1zek kullanıcısına yanıt
    gear da bile 190 dolar hocam şu an ki banggoodda 10 dolar hep fazla oluyor nerede daha ucuz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: nightsniffer

Hocam sim kart yuvası yok. Givingassistant'da da uğraşılacak bir şey yok. Bir mesaj atıyorsun birinden referral link istiyorsun. 5 dolar hesabına yükleniyor. Alışverişi yapıyorsun 10-15 gün içerisinde iaden hesabına yatıyor. Sonra da paypala istiyorsun. Bitti gitti. Ürün diğer bir kupona göre 7 dolar indirimde. Çin satış fiyatı 135 dolar zaten. Dünyanın bir ucundan 30 dolara tablet yolluyor adamlar. Kaça satsın? X_seller diye bir arkadaş var forumda 230 dolara satıyor bu tableti... Bana göre çok sıcak!

Bu bana avantajixi hatırlattı. O en azından yerel acaba onun vasıtasıyla alsam aynı şey olur mu?
  • nightsniffer kullanıcısına yanıt
    hocam sen orjinal kutusuylamı aldın yoksa buraya yapıştırdığın linteki banggood tarafından kırılmasın diye başka köpüklü bir kutuya aktarılan versiyonumu aldın
  • quote:

Orijinalden alıntı: SeniorAwesome

gear da bile 190 dolar hocam şu an ki banggoodda 10 dolar hep fazla oluyor nerede daha ucuz ?

Hocam ben sitelere göre değil de banggood un kendi içinde karşılaştırmıştım. Yani satış linkinin altındaki dolar indirimi ile bu %20 indirimli fiyat arasında 7 dolar fark var. Çok bir fark olmadığını yazdım. Yoksa pahalı alışverişlerde aliexpress veya gearbest ben kesinlikle kullanmam çok uğraştırıyorlar. Bu ürünün eksiklikleri hdmi olmayışı , sd kart ile hafıza yükseltememe ve usb 3.0 yerine usb type C var bunu ben pek bilemiyorum ama eleştirilmiş. İncelemesi de techtablets de var bakabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: furkan1zek

quote:

Orijinalden alıntı: SeniorAwesome

Hocam ben sitelere göre değil de banggood un kendi içinde karşılaştırmıştım. Yani satış linkinin altındaki dolar indirimi ile bu %20 indirimli fiyat arasında 7 dolar fark var. Çok bir fark olmadığını yazdım. Yoksa pahalı alışverişlerde aliexpress veya gearbest ben kesinlikle kullanmam çok uğraştırıyorlar. Bu ürünün eksiklikleri hdmi olmayışı , sd kart ile hafıza yükseltememe ve usb 3.0 yerine usb type C var bunu ben pek bilemiyorum ama eleştirilmiş. İncelemesi de techtablets de var bakabilirsiniz.

anladım hocam bende vazgeçtim yani y ine alırdım da 150 olsa alırdım şu an bütçem yok maalesef onun için daha geçen gün teclast plus almıştım banggood un sitesinde kodlar varmış dedikten sonra gördüm teşekkürler :)

• quote:

Orijinalden alıntı: RuiNatioN

quote:

Orijinalden alıntı: freefalcon

Hafiza karti takilmiyor buna...Android te artirilamayan 16gb hafiza sıkıntı.

bu android'e, telefona yüzlerce binlerce film-müzik-gereksiz saçma sapan program atıp 16 gb neyse de 32 gb yetmiyor diyenleri hiç anlamamışımdır.. kardeşim ne gereksiz bir olaydır telefonları depolama gibi kullanmak cidden anlayamıyorum o kafayı.

Tableti sadece internete girmek icin kullaniyorsan anlamaman normaldir. Tabi o zaman sorarlar insana kullanmayacaksan o kadar parayi o donanima niye veriyorsun diye...

• @furkan1zek Hocam istersen avantajix kullan ama avantajixin üye olduğun zaman kafadan verdiği 5 dolar yok. Üstüne bir de ilk parandan 10 tl hizmet bedeli alıyor.

@Memeth_ Hocam ben banggood kutusuyla sipariş verdim, çok mühim değil benim için kutusu falan. Hem köpük kutuda olunca gümrükten de daha rahat geçer bence.
  • Bende gearbestten satın aldım ve şu şekilde bir kombo uyguladım.
    Mi Pad 2 16GB=179.99 + sigortalı kargo: 4.60 = 184.59$
    %5 paypal indirimi 9.23$ = 175,36$
    5$ + %12 givingasistant cashback 5+21.04 = 149.32$
    Akbank dolar kurunu 2.88'den almış, 430 liraya mal ettim.
    Ayrıca akbankın yurtdışı alışverişlerine 10tl chip para hediyesi ve paypalda 3 taksit imkanı var.

Umarım kazasız belasız ulaşır tabletler elimize hocam. Bir kullanıcı kulübü kurarsınız artık :)
  • MeMETH_ kullanıcısına yanıt
    Banggood satış sonrasında çok daha iyi. 6-7 dolar bir fark oluyor o da olsun. 10 TL chip parayı bilmiyordum. Axess de vardı halbuki. Üzüldüm bak. Eyvallah.
  • nightsniffer kullanıcısına yanıt
    Aynen hocam, banggood hem satış öncesi hem satış sonrası daha ilgili ama ben şu kutu olayı yüzünden gearbesti tercih ettim. Birde arada paypalın olmasına güvendim umarım pişman etmezler:)

Yaşlı annem ve babam için aldım zaten, şuan kullandıkları 7" tablet windowslu olunca onlara çok karışık geliyor androidde'de yapamadılar, mi pad'in arayüzü ios'a çok benziyor şansımı birde bununla deneyeceğim
  • Bu sadece android modeli mi ? Windows da kurulabilir mi ?
  • yibo90 kullanıcısına yanıt
    Hocam windows teorik olarak kurulur da 16 gblik tablette çok efektif olmaz... Çünkü windows 10 12-15 gb civarı yer kaplıyor.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.