Şimdi Ara

Xiaomi Mi Notebook Pro İnceleme Core i5 8250u, nVidia MX150, 256gb SSD, 8gb Ram

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
34
Cevap
1
Favori
4.324
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Xiaomi Mi Notebook Pro İnceleme Core i5 8250u, nVidia MX150, 256gb SSD, 8gb Ram

Cihazın Farklı Özelliklerdeki Türleri

Xiaomi Mi Notebook Pro İnceleme Core i5 8250u, nVidia MX150, 256gb SSD, 8gb Ram

Arkadaşlar İnceleme Hazır Malesef Upload 6 saate yakın sürdü.

Cihazların temini için yardımını esirgemeyen Engin abime tekrardan çok teşekkür ederim.

Ayrıca Yeni Ameliyat olduğum için dil sürçmesi vb ye aldırmazsınız umarım. Burnumdan nefes alamıyorum

İnceleme Videosu:

Cihaz Gayet Güzel Artılarından Eksilerinden Güzelce bahsettim.(Youtube un açıklamalar kısmını okuyun video altında ki)

Türkiye Özel İndirimleri(İndirim Biterse haber edin tekrar talep edelim.)

Xiaomi Mi Notebook PRO [16GB RAM + 256GB SSD / Intel Core i7-8550U İşlemci]

https://tr.gearbest.com/laptops/pp_786411.html?lkid=11976994

İndirim Kodu: 1111GBTR1401 1119$ (İNDİRİM KODUNU UNUTMAYIN CİHAZIN EN ÜST VERSİYONU)

Xiaomi Mi Notebook PRO[Intel i5 / 8GB RAM + 256GB SSD] (Bendeki Sürüm Orijinal Satış Mağazası Fiyatından bile ucuz ve uygun fiyatlı ben 850 dolara almıştım.) SON 9 ADET ÜRÜN

https://tr.gearbest.com/laptops/pp_786412.html?wid=90&lkid=11977032

İndirim Kodu: 1111GBTR1201 811$

Ürün Resimleri

Xiaomi Mi Notebook Pro İnceleme Core i5 8250u, nVidia MX150, 256gb SSD, 8gb RamXiaomi Mi Notebook Pro İnceleme Core i5 8250u, nVidia MX150, 256gb SSD, 8gb RamXiaomi Mi Notebook Pro İnceleme Core i5 8250u, nVidia MX150, 256gb SSD, 8gb Ram
    Xiaomi Mi Notebook Pro İnceleme Core i5 8250u, nVidia MX150, 256gb SSD, 8gb RamXiaomi Mi Notebook Pro İnceleme Core i5 8250u, nVidia MX150, 256gb SSD, 8gb RamXiaomi Mi Notebook Pro İnceleme Core i5 8250u, nVidia MX150, 256gb SSD, 8gb Ram
    Xiaomi Mi Notebook Pro İnceleme Core i5 8250u, nVidia MX150, 256gb SSD, 8gb RamXiaomi Mi Notebook Pro İnceleme Core i5 8250u, nVidia MX150, 256gb SSD, 8gb Ram

İnceleme: Dt. Muhammet Tolga Akgül

Arkadaşlar daha yeni ameliyat olduğum için halsizdim ve zor nefes alıyordum. Dil sürçmeleri için özür dilerim. DELL işlemci vb. derken DELL marka İntel işlemci olduğunu belirtmeye çalışıyordum. Umarım anlayışla karşılarsınız. :)

Artıları: Alınca göreceksiniz ama tekrar belirtelim.

-Gerçekten Fiyat/PERFORMANS canavarı 7-8binlik ultrabooklar seviyesinde
    -Ekran Kalite olarak Apple Retina ve Samsung AMOLED gibi Sanırım OLED Ekran teknolojisine sahip Çok canlı renklere sahip
    -Ekran a hangi açıdan bakarsanız bakın görüntü solmuyor kaybolmuyor. Tüm açılardan yukarı aşağı sağ sol görüntü kaybı olmaksızın renkleri kaçırmadan görebiliyorsunuz Gerçekten harika Yani 2-3 arkadaş karşınıza koyup seyredebilir yer derdi etmeyebilirsiniz
    -Batarya Performansı beklediğimin ötesinde kardeşi Air 9.5 saat lik performansını özletmeyecek gibi duruyor. 7.30 saat olarak düşünüyordum ancak kullanımlarımı baz alarak bunun üzerine rahatça çıkacağını söyleyebilirim.
    -Kaliteli malzeme,Şık tasarım(Tasarım konusunda MI LOGOSUNU üst kapağa aynı apple gibi basabilirlerdi)
    -FULL HD, Kaliteli, parlak ekran
    -Hafif,Ergonomik ve yüksek ekran/çerçeve oranı
    -Infinity Harman ve Dolby Atmosla Kaliteli net ses ve yüksek(Ultrabooklar için) ses
    -Dev touchpad(Şahsi görüşüm touchpade Parmak izi okuyucunun yerleştirilmesi güzel olmuş ancak sol ve sağ tuşları apple dizaynı gibi olsa daha güzel olabilirdi.)
    -Arkadaşlar Ayrıca Cihazda Ekstra bir SSD slotu daha boş 500tl verip isterseniz 512gb bir ssd daha takıp cihazı çok daha uzun süre kullanabilirsiniz.
    -Ayrıca Unutmayın cihazın ramleri anakartla entegre yani birleşik bu yüzden 8gb alırsanız 16gb yapma ihtimaliniz malesef yok.
    -Biz 16gb lığına niyetlenip bulamamıştık. Bu cihazlar çinde Peynir ekmek gibi gidiyor. Cihazı Ultrabook olarak kesinlikle öneriyorum. Özellikle 16gb lık sürümünü öneriyorum.

Eksiler:

-Böyle bir cihaz Çin windows 10 sürümüyle geliyor. Dil ayarlarıyla Kısmen Türkçe, Kısmen İngilizce oluyor. Ancak Tavsiyem 40-50 tl ye yasal yollardan bir adet Oem Windows 10 Pro lisansı alıp güzelce Türkçe kullanmanız.
    -Bu konu hakkında bahseden yok ancak cihazın ekranına estetik katmak için ekran kısmı bombeli tasarlanmış ve bilgisayarı kapatınca ekran klavye arasında boşluk kalıyor. Bu yüzde cihaz kapalıyken üzerine bir şey koymamaya dikkat etmek gerek
    -Kapakta Cihazın MI Logosu aydınlatmalı bir şekilde apple vari veya millingle metal üzerine kazınarak oturtulabilirdi.

Son Yorumum: Bu Fiyata ve Özellikleriyle kesinlikle rakipsiz bir Ultrabook olmuş. Artıları bol eksileri belki eksi bile denmyecek kadar küçük hızlı bir canavar

Serious Sam 3:BFE Tüm ayarları Full Açık Oyun performansı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YediGüzelAdam -- 23 Kasım 2017; 16:49:27 >

• Tam aradıgım cihaz ama güvenemedim siteye nasıl gönderiyolar filan. Birde donanımsal arıza durumlarında nerede tamir ettirilir gibi sorunları düşündüğümden vazgeçtim.
    Özellikleri bu dolar kurunda bile f/p oranı cok yüksek.
  • Hocam bunun özelliğinde ki Ultrabooklara diğer markalarda bakarsanız en yakınının gümrük dahil yarı fiyatına heleki Türkiye fiyatlarına göre bakarsanız 2.5 3 katı fiyata sahipler. Firma güvenilir. Kutlama sağlam güvenemezseniz 20 dolara sigorta yaptırırsınız iyice garantiye alırsınız kendinizi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gönderim ayrıntılarına vakıf olan var mı ? Tahmin edebiliyorum çokça sorulmuştur ama insan işi düşmeyince bilgi sahibi olmuyor. Bu cihazı sipariş ettiğimizde gümrük sıkıntısı olmuyor mu ? Yani ben gearbest üzerinde ödemeyi yapıyorum ve aliexpressten saat almışım gibi elime geliyor öyle mi ? Bir süredir takip ediyorum notebook pro i7 16 GB modelini almak istiyorum ama tedarik kısmı çok kafamı karıştırıyor.
  • Hocam girerken genellikle kargo gümrüğe tabi olarak giriyor ve %20lik pay ödeyip alabiliyorsunuz zaten Bu fiyata vergi dahil bile Yurtdışında bile eşdeğeri yok cihazın vergiyle bile ultrabook olarak f/p Türkiye ye gelirsekte rakipleri fiyatının 3 katı neredeyse

Gearbest ten sipariş ettikten 3 veya 4 gün sonra cihazınız yola çıkıyor seçtiğiniz kargo türüne göre 10 gündede 30 gündede daha hızlı da elinizde olma ihtimali var. Cihaz Harika Pil süresi konusunda video ve internette gezmek için harika 8 saatleri kolayca bulur. Ama ağır yük altına alınca cihazın işlemcisi de saat hızını yükselttiği için oyun süresi 2-2.30 saat civarı olur diye tahmin ediyorum. Cihazı oyun için değil uzun ömürlü kullanım için aldım evde 6-7 senesini devirmiş Samsung 5 Ultra serisi ultrabook var ve performansı hala ilk günkü gibi bu cihazda Performansını koruyacak gibi duruyor Ekran ise göz alıcı güzellikte

• hayırlı olsun hocam kaç bin tl ye mal oldu?
  • 850dolar

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Merhaba. Bir süredir ultrabook almaya niyetliyim, araştırma yapıyorum. Ürünü fiyatıyla ön plana çıkarmaya çalışıyorsunuz ama bence pahalı. İlk başta vergi, kargo vs. dahil zannettim ama değilmiş.

i7 8550u, 16gb ram, daha yüksek depolama 512gb ssd, bunların yanında windowsta çince sıkıntısı olmayan bir asus ux430'u 1050dolar seviyesine alabiliyoruz. Kargo, vergi herşey dahil 1250 dolar civarına geliyor. MX150 ile 512gb ssd arasında tercihimi ben depolama alanından yana kullanırım.

Bunun alt seviyesi olan i5 sürümlü olan için durum daha iyi gibi görünse de yine aynı şey geçerli. i5 8250u/8gb ram/256 gb kafigürasyonlu bir ultrabook 750 dolarlar seviyesinde. Xiaomi'nin buradaki artısı bu konfigürasyonun üzerine Mx150 koyması ama ultrabook almak isteyenler için bu bir tercih sebebi mi? Tartışılır.

Xiaomi ve Gearbest'den daha rekabetçi ürün ve fiyatlar bekliyorum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Hocam bu cihazda 2 adet M2 sata slotu mevcut yani isteyen 1 tb ssd bile takabilir orijinali sökmeden Ekran kartına gelince Biliyorsunuz ki bu cihazlarda ekran kartı anakartla tümleşik yani bir aldınız mı bir daha değiştiremiyorsunuz. Ayrıca Asusta bulunan işlemci 7. Nesil yani bir nesil eski ve siz buna rağmen eski işlemci ve ekran kartına 200 dolar fazla veririm daha karlı olur diyorsunuz bunu mantıkla izah Edemiyorum. Ayrıca 15.6 pro Asus ux430 dan 1 kg daha hafif ve 15.6 inch asus ise 14 inch Mx150 yi gereksiz görüyorsanız 700dolar Bandına Yine Mx150 li yeni nesil Air 13.3 var. Asus un özellikleriyle aynı seviyede ve daha hafif ve ucuz onu tercih edebilirsiniz Pro ise her yönden örnek verdiğiniz cihazdan iyi ve daha ucuz

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • YediGüzelAdam kullanıcısına yanıt
    Peki siparişi verdikten sonra gümrük ödemesini nasıl yapacağım. Sonuçta gümrükte takılmayacak mı? Gidip mi alıyoruz?

• ilker_1907 kullanıcısına yanıt
    Size bilgi verilecek bulunduğunuz şehirdeki gümrüğe ödeme yapacaksınız. Gümrük denilince aklınıza sınır kapısı gelmesin bazen ptt üzerinden bu ücreti alabiliyorlar.(Tarafınıza yazı gelecek bilgilendirileceksiniz.)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YediGüzelAdam -- 23 Kasım 2017; 16:46:25 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
    Siz dalga mı geçiyorsunuz? Bahsettiğim cihaz 8. nesil i7 8550u barındırıyor. 1.32kg (2.9lbs) ile xiaomiden 600 gram daha hafif. Oraya vergi dahil fiyatını yazdım, Xiaomi 1342 dolara geliyorken Asus'u 1250 dolara getirtebiliyorsunuz. Gümrükle uğramayacağınızı söylemiş miydim? Bilen söylesin teyit etmedim, Asus uluslar arası garanti sunuyor diye biliyorum, Xiaomi için durum nedir?

Bu ultrabookları tercih edenlerin öncelikli hedefi oyun olmadığı için ekran kartı yerine 100 dolar daha ucuz bir ücrete 512 gb lık versiyonunu alınabiliyorken yaptığınız yorum tam olarak facianın vücut bulmuş hali.

M2 slot ssd'lerin fiyatlarından bahseder misiniz?

https://www.amazon.com/gp/product/B0768M9KVY

• Kusura bakmayın hocam benim baktığım model bu değilmiş bulamamışım. baktığım daha hoştu o yüzden pahalıymış sanırım.

1. Amazondan alırken gümrük vergisi dahil gelmesiyle bizim gümrük ücretini yatırmamız arasında bir fark yok ürünü rahatça aynı vakitte alabiliyoruz.

2. 16gb 8550u xiaomi 1100 dolar %20 vergiyle 1320 dolar olur.

3. Yolladığınız cihaz eski teknoloji ddr3 ramlere sahip neden eski teknoloji alalım?

3. Asus un Global Warranty logosu olmayan ürünleri Küresel garanti de değil. Eğer öyle olduysa bu iddianızıda kanıtlamak zorundasınız.

4. Birçok markanın 512gb m2 ssd si dolar 3.55 ken 500tl civarıydı kampanyasız fiyatı Yarın ki black fridayde ve kampanya olduğu zamanlar daha da ucuza bulunabilir. Marka derseniz hitachi seagate adata samsung diğer markalara pek bakmadım ucuz gelen bunlardı.

5. Cihaz Daha çok macbook air ve mi air sınıfında Pro gibi değil.

6. Eğer Asusculuk yapacaksanız alın sizde perfomans testi yapın inceleyin bizde harika diyelim. Eğer 16gb ı piyasada bulunsaydı 1000 dolara alabilecektim.

7. Bu cihazın Rakipleri min. 15inch ekrana sahip geniş ekranlı klavyes hassasiyeti daha kaliteli cihazlar eğer macbook air ve pro kullandıysanız o ikisi arasındaki farkın slim Ultrabooklarla standart Ultrabooklar arasında değişmediğinide bilirdiniz. Önerdiğiniz cihaz kötü bir cihaz değil gayet port sayısı ideal ancak elinize almadığınız kasa kalitesinden emin olmadığınız performansını tam bilmediğiniz bir cihaz üzerinden konuşuyorsunuz bense gayet rahat macbook ve Samsung ultrabookla kıyaslıyorum. Kasa kalitesi apple seviyesinde ancak bombeli tasarımdan dolayı cihazın ortasında kalan boşluktanda bahsedebiliyorum siz bu cihazın eksisini artırsını ne kadar biliyorsunuz uzun dönem kullandınız mı?

Benim için Ram ve işlemci Ultrabook da çok önemlidir. Ssd değiştirilebilir bir parçadır. Ben bu cihazı alırken diğerleri gibi 6-7 sene rahat kullanırım diye aldım. 5 sene sonra istersem ssd büyütürüm ama siz şu ddr3 leri ddr4 yapayım diyemezsiniz.

• Herhangi bir işlem yaparken coil whine sesi var mı cihazda? Şarj ederken, şarj cihazından değil de laptoptan ince bi ses geliyor mu?

• Her Kuyuya Taş Atan Deli kullanıcısına yanıt
    coil whine ı iyi biliyorum hocam döneminde belirli ekran kartlarında sorun olmuştu. Sanırım Facebookta bu soruyu soranda sizdiniz yoksa bir tevafuk olmuş aynı vakitte soruldu çünkü

Cihazda Coil whine sesi yok. Seste yok yalnızca oyun açarsanız 40 dakikada(daha fazla da olabilir) fan sesi geliyor fanlar hızlanıyor ki buda abartılı bir ses değil normalde samsung ultrabookumda hiç duymuyorum. bundada fısıltı gibi desem yeridir. Ancak çoğu cihazda coil whine olmaması size gelen cihazda olmayacağı garantisini taşımaz. Cihazın size ekranı kırık gelme ihtimali olduğu gibi coil whine problemli veya üretimde direk anlaşılmayacak ama ufak bir hatadan doğan ileride cihaza zarar verecek bir sorunda olabilir. Benim cihazımda ve seyrettiğim bir çok videoda editörlerin incelemelerinde kullanıcı incelemelerinde hiç kimse coil whinedan bahsetmemiş. Cihaz için uzun dönemdir bekliyordum. Çok araştırdım çok inceledim çok fazla inceleme seyrettim. Görünürde olmaması asla olmayacağı anlamına gelmez.

• ya ben bu cihaza kafayı taktım :) taşınabilir bilgisayar araştırmam gerekiyor bunu gördükten sonra diğerlerine bakmak içimden gelmiyor.

Benim için şık ve güzel olması, malzeme kalitesi önemli tabii, bir de photoshop, premiere pro video edit programları falan çalışacak. Oyun hiç ama hiç oynamam. i7 işlemci 16gb ram olan versiyonunu düşünüyorum sizce uygun mudur benim için bu cihaz?

Uzun süredir ihtiyaç olmadığı için işlemci,ram piyasasından uzak kaldık hangisi iyi hangisi kötü bilemiyorum. Bu ihtiyaçlar için 4000 tl civarından bir bütçem var.
    Yukarıda, ilk mesajda 1119$ yazdığınız için o fiyattan hesapladım. 100 dolar demek neredeyse 400 lira gibi bir ücret farkı yaratıyor. M2 slot ssd ler ise zannettiğinizden daha pahalı.

Asusculuk yaptığım yok. Ben sadece tek model üzerinden xiaomi'nin fiyat olarak öne çıkacak bir avantajının olmadığını söylüyorum. Modeller çoğaltılabilir. Yoga, spectre, gram, xps vs. Burada performans değil konunun odağı, fiyat. Ayrıca şuan bir vatanbilgisayar şubesine gidip ux330 (aynısının 13 inçi) versiyonuna bakabilirsiniz. Ben baktım epey kaliteli bir işçiliği var ve çok şık. Siz almadan önce görme fırsatınız oldu mu mi book'unuzu?

Çinde pazarlık yapmadan 7000 yuana (yaklaşık bin dolar) satılan bir bilgisayar için bu kadar savunmada kalmayın bence. Bu yapılan bir indirim değil yani. Biz kendi mağazalarımızı eleştiriyorsak, bunları da es geçmemeliyiz.

İyi akşamlar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Bu arada xiaomi mi book pro iyi cihaz. Performanslı çalıştığından hiçbir şüphem yok. Herhangi bir kronik problemi yoksa alınır, neden alınmasın. Cihaz iyi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 850- 1000 dolar filansa tasarım haricinde neden alınsın ki? mx150 denen kart 940 mx ile karşılaştırılıyor. ayrıca 8. nesil de olsa u işlemciden ne kadar verim alınabilir ayrı konu. 4000 civarına 4 gb ekran kartlı gtx 1050 ler satılıyor türkiyede kat kat daha fazla performans veren? ultrabook piyasası çok saçma ve şişkin bence. apple ın halt yemesi bu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lg02561 -- 25 Kasım 2017; 19:28:3 >
  • lg02561 L kullanıcısına yanıt
    Hocam Gtx1050 li hangi Ultrabook var? Laptop kulvarı değil. Saçma bir kulvarda değil. Ürün 940mx in üstü bu dediğiniz Gtx1080 ile Gtx980 karşılaştırılıyor demek gibi. Ürünler birbirinin bir nesil yeni eski versiyonu. 8700k lı ultrabook vardıda biz mi görmedik u işlemci hala laptoplar da da kullanılıyor. Hocam bu cihazla Crysis 3 ü serious Sam 3 ü full açıyor gta 5 i orta seviyede rahatça oynayabiliyorsan daha ötesi nedir?

Açıkcası lacivert adlı arkadaşa gelince tamam hocam siz haklısınız ben sanıyorum hiç m2 ssd bakmadım Yurtdışından alışveriş yapmadım. Videoyu seyrettiğiniz kanala bakarsanız teknolojiden ne kadar uzak yetiştiğimi hiç bir şey bilmediğimi daha iyi anlarsınız.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.