Şimdi Ara

Xiaomi Mi Notebook Pro İnceleme Core i5 8250u, nVidia MX150, 256gb SSD, 8gb Ram (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
1
Favori
4.276
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • lg02561 L kullanıcısına yanıt
    Aynı ürün grubundan herkesin ihtiyacının farklı olabileceğinden olabilir mi? Bu cihazlar muazzam bir mobilite sunuyorlar. Kalın, ağır, nadiren bir yere götürülen, genelde evin içinde gezdirilen bir laptopa ihtiyaç duymayan kişiler var. Bu kişilerin ihtiyacını nasıl karşılamayı düşünüyorsunuz? Herkesin beklentisi oyun değil. Şarj, taşınabilirlik, performansı bir arada sunuyor bu laptoplar, bu saydıklarımın hepsi hayat kalitesiyle alakalı. Yoksa herkes biliyor sırtına kocaman laptopları sarmayı. Açıkcası 4-5bin seviyelerinde bir oyun bilgisayarı alacağıma, konsol+ultrabook kombinasyonu bana çok daha cazip geliyor.

    Yazılım tarafında büyük bir sıçrama olmadığı sürece benim kıstas aldığım işlemcilerden birisi i5-2500k. 8. nesil bir i5/i7 U işlemci bu seviyeye geldi artık. Ayrıca i7-8550u, i5-7300hq ile yarışan bir işlemci, bence yeterli.

    Ama hem ince olsun her yere taşınabilsin, hem de herşeye gücü yetsin istiyorsanız böyle modeller de var. Asus UX550 modeli var, 15 inc, i7-7700hq, 1050ti, 16gb ram ve 512gb PCIe ssd gibi süper bir kombinasyonu 1,5cm inceliğine sıkıştırıyor.




  • lg02561 L kullanıcısına yanıt
    O zaman onu alın :D Yukarıda verdiğim örnek sadece güçlü ekran kartı isteyenler içindi. Bu modelleri kullanmak isteyenler neden sizi rahatsız ediyor anlamıyorum. Neden sataşıyorsunuz?


    Amazonda geçen ay ux390 modeli 719dolar civarına satıldı, ki bu model yukarıda bahsettiğiniz bilgisayarın neredeyse 4 te 1 hacminde ve 1,5 kilo daha hafif. Hepsi bir yana zarfa sığan bir aletten bahsediyoruz :) Ben oyun kısmını sırtıma yük etmek istemiyorum? 2 saatlik sunum sırasında çat diye şarjı bitsin istemiyorum. Eğitim takip ederken 20 adet priz olmuyor mesela? 3000 civarına bir ultrabook alıp yanına 1000 liraya konsol almak benim için çok daha cazip. 4000 liraya ihtiyacımı gidermenin neresi yolunmak?

    Tamam işte, ben şimdi bunu kullanıyorum, 10 yıl sonra bahsettiğiniz batarya teknolojisi gelince ona geçerim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi matmma -- 29 Kasım 2017; 18:55:30 >
  • lg02561 L kullanıcısına yanıt
    7-8mm telefonun 1mm incelmesi %12.5 orandır. 2.5 cm in 1cm incelmesi ise %40 oranında bir gelişimdir. Hocam sanırım forum kurallarını okumamışsınız konu içeriğini dağıtıcı konuyla alakasız rahatsız edici yazı yazamazsınız evet her bölümün Yöneticisi var sanırım yenisiniz forumda

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • xiaomi çok güzel ya
  • Xiaomi Mi Notebook Pro İnceleme Core i5 8250u, nVidia MX150, 256gb SSD, 8gb Ram

    Ürün üzerindeki Samsung marka SSD için test sonuçları. Test sırasında minimumda olsa bir kullanım yaptım. Gerçi etkisi olmuşmudur bilmiyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HitokiriKenshinBattousai -- 9 Mayıs 2018; 16:27:12 >
  • Öncelikle En sevdiğim anime çizgi film Rurouni Kenshin dir. Hala seyrederim. son bios güncellemelerini yaptınız mı hocam? Ssd hızını firma limitlemiş belirli bir güncellemeden sonra kalkıyordu. nedir değildir bilmiyorum kullanıyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: YediGüzelAdam

    Öncelikle En sevdiğim anime çizgi film Rurouni Kenshin dir. Hala seyrederim. son bios güncellemelerini yaptınız mı hocam? Ssd hızını firma limitlemiş belirli bir güncellemeden sonra kalkıyordu. nedir değildir bilmiyorum kullanıyorum.
    Yok hocam bios güncelleme yapmadım hiç. 3300mb okuma 1275mb yazma gayet iyi rakamlar. Kenshin gerçekten çok kaliteli anime. 15-16 sene önce Türkçe dublaj Kanal D de sabahları yayınlamışlardı. Şimdilerde bu kalitede çizgi filmler yayınlanmıyor ne yazık ki.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HitokiriKenshinBattousai -- 10 Mayıs 2018; 16:51:52 >
  • Yok ki yayınlasınlar ben 6.45 te çizgi film kuşağına kalkan nesilim. Kenshin belki en düzgün çizgi filmdi.şimdi ya ecchi fan service ya da OP bunun gibi kurgusu sağlam ve tarihi zemini olan seri yok. Yazar pedofili çıktı o kötü oldu.

    Hunter X Hunter 2011 de sağlam seridir. Chimera arc ın ilk 30 bölümü berbat depresiftir. Orayı hiç sevmem. Sonra çok fena toparlar seri kolay gelsin hocam.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar harika cihaz kesinlikle tavsiye ederimmaşaAllah ı var.
  • https://tr.gearbest.com/laptops/pp_786411.html?wid=1349303#goodsDetail

    arkadaşlar bu modeli almak istiyorum.
    kullanım amacı oyun filan olmayacak. tv ye baglagıp film izlemek, sörf vs. mkv filmler özellikle. tabı bunu tv ye bağlayınca görüntü kayboluyor mu?
    eşim okul işleri vs sebebiyle çok sık okula götürmesi gerekiyor. ince ve hafif olması da kriter.
    3 - 4 sene rahatlıkla kullanabilir miyiz?

    en merak ettiğim gümrük sorunu nasıl çözülüyor?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gambit666 -- 7 Kasım 2018; 9:5:33 >
  • gambit666 kullanıcısına yanıt
    Hocam Sorularınıza cevap vereyim tek ricam satın alacağınız zaman o referanslı linkten satın almak yerine benim referanslı linkimi kullanırsanız sevinirim her türlü bir kişiyi referans etmiş olacaksınız. Tabi ki karar sizin :)İndirim kodu bulduysanız diğer linkte girebildiğinizi aynı şekilde bunda da girebilirsiniz.

    https://tr.gearbest.com/laptops/pp_786411.html?wid=1349303&lkid=17049806

    Öncelikle çok güzel bir model seçmişsiniz, benim 1 senedir kullandığım modelle aynı sadece işlemci ve rami arttırılmış versiyonu
    Kullanım amacınız oyun bile olsa birçok oyunu çok çok rahat oynarsınız.
    Dediğiniz tüm özelliklere sahip, Tv ye bağlayınca isterseniz 2 cihazda da ekranı açık tutabilir isterseniz yalnızca tv de açık tutabilirsiniz bu windowsun özelliği.
    Cihaz gayet ince Elinize aldığınızda harika bir cihaz kullandığınızı anlayacaksınız.
    3-4 sene rahatlıkla kullanabilirsiniz ancak 1-2 sene sonra içini açıp bir fan temizliği yapsanız çok daha güzel olur. Tamirciye götürmeyi düşünürseniz hiç götürmeyin cihaz ses çıkarana kadar dursun 8.nesil işlemcilerle 7.nesilde ki izlek ve çekirdek sayısı 2 katına çıkarıldı. Yani 4 sene çok çok rahat kasmadan donmadan götürür ama ufak bir fan bakımı yapsanız harika olur.

    Youtube kanalına baktıysanız abim 20 yıllık Bilgisayar ve Telefon tamircisidir. O aynı fiyata 6 senelik Macbook alacaktı Bense bunu önerdim ve çok memnun Evde Ayrıca Samsung Series 5 Ultrabook ta var.




  • YediGüzelAdam kullanıcısına yanıt
    öncelikle teşekkür ederim. çok güzel açıklamışsınız.
    modele karar vererek kolay adımı hallettim şimdi eşimi ikna etmem lazım.

    indirim kodunu özel mesaj ile ve nasıl kullanacağımı anlatırsan kullanırım tabiki.
    Bu siteden ilk kez alış veriş yapacağım.
  • gambit666 kullanıcısına yanıt
    şuan sisteme baktım hocam flaş indirimde olduğu için indirim gözükmüyor malesef bazen yurtdışı sitelerinde özel olarak dağıtıyorlar onlarada bakabilirsiniz ama fiyatı gerçekten çok uygun şuan
  • Ben de bugün bu üründen sipariş geçmeyi düşünüyorum.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.