Şimdi Ara

Xiaomi Mi Note 10 Lite (TOCO) [ANA KONU] (32. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
12.961
Cevap
170
Favori
776.790
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
48 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İlk baktığımda beyaz renkte indirimdeydi sanırım belli stok sonrası değişti fiyat . Mor renk daha az tercih edilmiş olabilir dediğin gibi ama bence en güzel rengi :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Niye arama programı falan arıyorsunuz veya klavye programı içinde standart gelmiyor mu?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Valla indirimli aldik derken az daha beklesek 128 gb telefonu 3500'e alacakmışız. Mor vs fark etmez artik bu paraya. Once belli uyelere 3700 den sattılar simdi 3500'e herkese indirim uygulandı. Ne yapmaya calisiyorlar anlamis degilim. Demek istenildigi kadar satis yapamadilar.

• YuSufdlkc25 kullanıcısına yanıt
    Yok hocam saat başından beri bende takipteyim mor renginden başka indirimde olan yok. Siyah rengini aşırı beğendim ama sırf rengi için 500tl vermek te saçma geliyor. Bir umut diğerleri de indirime girer diye takipteyim.

• ercaner jr. kullanıcısına yanıt
    Muhtemelen öyle . Yalnız bu fiyat belli saatlik her kişi de görmüyor bunu o yüzden fiyat tekrar yükseleceği için sizinki gene uygun olacak sonuçta çok takmayın

Ben siyahçıyım hocam bana göre en güzel renk siyah :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-CE32AA123

Ben siyahçıyım hocam bana göre en güzel renk siyah :)
    Hocam siyah guzel tabi de. Siyah renk suan 4000 lira iken, 3500 liraya mor her turlu alnir. Zaten mor rengi de guzel. Keske 1 hafta daha bekleseymisiz. 128 gb icin 3500 cok iddali bir rakam.
    Yalniz xiaomi sürekli boyle fiyatlarda degiskenlik yaparlarsa bu telefonun ikinci el piyasasini bitirirler.

• quote:

Orijinalden alıntı: Orion10

Yok hocam saat başından beri bende takipteyim mor renginden başka indirimde olan yok. Siyah rengini aşırı beğendim ama sırf rengi için 500tl vermek te saçma geliyor. Bir umut diğerleri de indirime girer diye takipteyim.
    Hocam Mor rengi al gec sen. Gayet güzel bir mavi tonu var. Hepsiburada bu ne yapacagi belli olmaz indirim süresini kısa tutup geri cekerler yada millet yüklenir stogu biter. Firsati kacirmis olursun. Ben gecen hafta almamis olsam afettmezdim.

• quote:

Orijinalden alıntı: YuSufdlkc25

Muhtemelen öyle . Yalnız bu fiyat belli saatlik her kişi de görmüyor bunu o yüzden fiyat tekrar yükseleceği için sizinki gene uygun olacak sonuçta çok takmayın
    Herkes görüyor indirimi 😀 pc den baktim demin uye girisi bile yapmadan mor renk 3500 lira gozukuyor.

• Hocam Siyah asalettir . En sevdiğim renk , şuana kadar bütün cihazlarım da siyah oldu aynı şekilde kıyafetlerimi de hep siyah giyerim Demek istediğim bu model için mor gayet iyi duruyor .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YuSufdlkc25 -- 12 Haziran 2020; 16:53:35 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ercaner jr.

Hocam siyah guzel tabi de. Siyah renk suan 4000 lira iken, 3500 liraya mor her turlu alnir. Zaten mor rengi de guzel. Keske 1 hafta daha bekleseymisiz. 128 gb icin 3500 cok iddali bir rakam.
    Yalniz xiaomi sürekli boyle fiyatlarda degiskenlik yaparlarsa bu telefonun ikinci el piyasasini bitirirler.

Alıntıları Göster
    Rakam idaalı da zevk ayrı birşey . 3000 TL olsa mor alırım ama 3500 yerine 3700 e siyah almak bana göre çok daha iyi.. Yapacak bişey yok Xiaomi bu hocam. Xiaomi alan 2. El piyasasını pek düşünmemeli bence :) Fiyat konusunda çok tutarsızlar çünkü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-CE32AA123 -- 12 Haziran 2020; 17:1:55 >

• quote:

Hocam Siyah asalettir . En sevdiğim renk , şuana kadar bütün cihazlarım da siyah oldu aynı şekilde kıyafetlerimi de hep siyah giyerim Demek istediğim bu model için mor gayet iyi duruyor .
    Anladım sizi hocam :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-CE32AA123 -- 12 Haziran 2020; 16:54:26 >
    Hocam herkes görmüyor demiyorum ki zamanı var diyorum kampanya kapsamında öyle şuan 1 saat sonra gene 4000 TL olacak.

Hocam tam benim kafadasınız. Şu ana kadar aldığım bütün telefonlar siyahtı. Çünkü her türlü şık ve dediğiniz gibi asaletli duruyor. Ama 500 tl fazla vermek istemediğim için Mor rengini sipariş verdim. Eğer 200 gibi bir fark olsaydı yine siyah alırsın. Ama 500 tl çok fazla.

• quote:

Hocam herkes görmüyor demiyorum ki zamanı var diyorum kampanya kapsamında öyle şuan 1 saat sonra gene 4000 TL olacak.
    Anladim. Gecen sefer bazi uyulere özel 300 lira indirim oldu ya bu sefer herkes goruntuluyor demek istemiştim ben de.

• quote:

Hocam tam benim kafadasınız. Şu ana kadar aldığım bütün telefonlar siyahtı. Çünkü her türlü şık ve dediğiniz gibi asaletli duruyor. Ama 500 tl fazla vermek istemediğim için Mor rengini sipariş verdim. Eğer 200 gibi bir fark olsaydı yine siyah alırsın. Ama 500 tl çok fazla.
    Ben normalde siyah renk telefon sevmem. A71 alirken amazonda siyah renk daha ucuz olmasina rahmen 200 lira fazla odeyip beyaz almıştım ama bu telefonda beyaz'ı pek begenmedim. Her modele gore yakisan renkler degisiyor. Mor denen mavi ve siyah denen antrasiit arasinda kalmistim. Siyah tercih ettim. Gercekten de cok asil ve premium duruyor ama mor alsam da onu da gayet beğenirdim. Hele 500 lira fark varsa aralarında hic değmez. Siz en iyisini yapmissiniz. Gule gule kullanin.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-CE32AA123

Rakam idaalı da zevk ayrı birşey . 3000 TL olsa mor alırım ama 3500 yerine 3700 e siyah almak bana göre çok daha iyi.. Yapacak bişey yok Xiaomi bu hocam. Xiaomi alan 2. El piyasasını pek düşünmemeli bence :) Fiyat konusunda çok tutarsızlar çünkü.

Alıntıları Göster
    Valla telefon almadan öncede telefoncu arkadasim bana samsunglar cok deger kaybediyor xiaomi'ler tuttugu icin ikinci eli daha başarili demisti onun yalancisiyim ama gördüğum xiaomi gercekten fiyat konusunda cok tutarsiz. Dengesiz artis ve indirim yapiyor. Samsung en azindan sadece zam geciriyor 😀

• quote:

Orijinalden alıntı: ercaner jr.

Valla telefon almadan öncede telefoncu arkadasim bana samsunglar cok deger kaybediyor xiaomi'ler tuttugu icin ikinci eli daha başarili demisti onun yalancisiyim ama gördüğum xiaomi gercekten fiyat konusunda cok tutarsiz. Dengesiz artis ve indirim yapiyor. Samsung en azindan sadece zam geciriyor 😀

Alıntıları Göster
    😂😂😂 aynen hocam

Öyle yaptım hocam. 500 tl için değmez. Yalnız aklıma bir soru takıldı. Forumda p30 pro 'nun kırılmaz camı tam olarak oturuyor denilmiş mi note 10 un da tam olarak olmaz mı? Yani zaten ekran boyutu yüksekliği genişliği aynı. Oturmaz mı mi note 10 un jelatini?

• quote:

Öyle yaptım hocam. 500 tl için değmez. Yalnız aklıma bir soru takıldı. Forumda p30 pro 'nun kırılmaz camı tam olarak oturuyor denilmiş mi note 10 un da tam olarak olmaz mı? Yani zaten ekran boyutu yüksekliği genişliği aynı. Oturmaz mı mi note 10 un jelatini?
    Ekran ebatları aynı. Duz note 10 ve note 10 pro icin kavisli ekran koruyucu varsa buna da uyacaktır.

• 
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.