Şimdi Ara

Xiaomi Mi Note 10 / CC9 Pro [ANA KONU] (95. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.834
Cevap
67
Favori
210.757
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9394959697
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Açık ara oneplus 8

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Kendisi burada bir tane 😊😊

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar en stabil Gcam hangisi?
  • Almayın bu fiyata.

730G işlemci var.

P30 varken almayın arkadaşlar. Bende mi note 10 lite var 3500 e aldım tavsiye ederim. Ama sırf Bi tık kamera için 1500 verip mi note 10 almayın işlemcisi çok kötü bu fiyat için.

P30 şuan burda denedim kem kamerası Aşırı iyi hemde işlemcisi iyi. Ayrıca ekranı da flat yani koruyucu takma sorunu yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: teknoCat

Almayın bu fiyata.

730G işlemci var.

P30 varken almayın arkadaşlar. Bende mi note 10 lite var 3500 e aldım tavsiye ederim. Ama sırf Bi tık kamera için 1500 verip mi note 10 almayın işlemcisi çok kötü bu fiyat için.

P30 şuan burda denedim kem kamerası Aşırı iyi hemde işlemcisi iyi. Ayrıca ekranı da flat yani koruyucu takma sorunu yok.
    Hocam 2700 e mi note 10lite , 3500 e mi note 10 alabiliyorum sizce hangisini tercih etmeliyim ? amacım sadece kamera .

• Hllfkr. H kullanıcısına yanıt
    Lite alınmaz o fiyata garantilisi 3400 bunun garantilisi 5000tl garantiliside alınmaz 5000tlye yurtdışı 3300tlye aldım

• cihani C kullanıcısına yanıt
    Kayıtlı garantisiz 0 şekilde alicagim zaten. O yüzden sormuştum sağolun

• Miui12 gelmemekte ısrarcı sanırım:(

• Bu telefonu 3500 4000 liraya yurtdışından nasıl getirebilirim
  • 3200 liraya Ahmet Mardin satıyor.

• telefonun imei süresi doluyor, nasıl imei kopyalayacagim yardımcı olabilir misiniz?

• quote:

Orijinalden alıntı: HubbiFillah

telefonun imei süresi doluyor, nasıl imei kopyalayacagim yardımcı olabilir misiniz?
    imei suresi dolmus, bootloader kilidi icin 646 saat diyor ne yapcam ben simdi
  • quote:

Orijinalden alıntı: cihani

Lite alınmaz o fiyata garantilisi 3400 bunun garantilisi 5000tl garantiliside alınmaz 5000tlye yurtdışı 3300tlye aldım
    Slm arkadasim bende diger arkadas gibi mi note 10 u 3500e buldum, donanim 6 ay yazilim sinirsiz garantili. Siz 3300e nerden aldiniz bizede iletir misiniz? Ayrica sinirdan arkadas 2440a 10 lite, 3000 e 10 alabiliyor bunlara sadece imei ve yazilim ucreti kaca yaparlar ki? Yada 3500 vericez en azindan donanimda bisey varsa 6ay a cikar fark verdik ama garanti aldik deriz?lite 6ay garantili 2800 tr garntilinile arasinda 700tl var az fark deil ama duz 10 almak daha mantikli gibi, Cevabjn icin simdiden tsklr..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tilgaz -- 1 Ağustos 2020; 23:18:25 >
  • kamera olarak güzel bir telefon arıyorum ne önerirsiniz. mi note 10 mu a71 mi veya oppo huawei gibi olabilir.max 4.500 5000 arası
  • emiröztürk kullanıcısına yanıt
    Olağanüstü saçma bir durum gelmemesi.

• Prosunu sırf 256 gb diye almayı düşünüyorum fikirleriniz ne telefonunuzda ne kadar boş yer var
  • Yada mi 10 mu mi note 10 pro mu ahmet mardinden alacam onda prosu yok galiba mi 10 un
  • Net şekilde yurtdışı alınır. Ancak Türkiye garantili almak mantıklı değil. Aşırı pahalı, o yüzden gittim 3650 ye yurtdışı aldım. Bu fiyata 10 nuamra cihaz.
  • Merhaba,256 GB'ın 10.92 GB'lık kısmı sistem dosyalarına ayrılmış durumda..Geri kalan alan ise kullanım şeklinize göre doğal olarak değişmekte.Ben şahsen oyun oynayan biri olmadığım için,günlük kullanım koşullarında,oyun oynamayan birisi olarak , cihaz görevini eksiksiz olarak yerine getiriyor.Iphone 6 dan bu cihaza geçen biri olarak doğandan inip ferrariye bindim diyebilirim :)
  • 
Sayfa: önceki 9394959697
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.