Şimdi Ara

Xiaomi Mi Note 10 / CC9 Pro [ANA KONU] (139. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.834
Cevap
71
Favori
208.309
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 137138139140141
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar telefonla konuşurken önceden başka biri aradığında ekrana uyarı gelirdı artık gelmiyor. Önemli biri aradığında işle ilgili sıkıntı oluyor. guncelleme ile ilgili bir durummu?

  • quote:

    Orijinalden alıntı: hidrokomonder

    Arkadaşlar telefonla konuşurken önceden başka biri aradığında ekrana uyarı gelirdı artık gelmiyor. Önemli biri aradığında işle ilgili sıkıntı oluyor. guncelleme ile ilgili bir durummu?

    Bu telefonu değitirme zamanı gelmiş. 5 gündür konuya tek yorum bile gelmemiş. telefonu ilk çıktığı zamandan beri kullanıyorum. Şuan şarjı neredeyse yarıyarıya düştü. telefon çok yavaşladı. Kamerayı açıp fotograf çekmek 5 sn suruyor. Yakınlık sensoru sorunu beni bezdirdi. arada donma vs oluyor. Bundan öceki telefonum note 7 fun edition çok daha stabildi diyebilirim.

  • 12.5.3 yükledim, sorun yok, sıkıntı yok, telefon stabil, donmuyor, kasmıyor, ilk günkü hızında.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: trajikomedi

    12.5.3 yükledim, sorun yok, sıkıntı yok, telefon stabil, donmuyor, kasmıyor, ilk günkü hızında.

    Telefon yurtdışı mı yoksa kayıtlı mı?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar son zamanlarda wifi hotspot açtığım zaman birkaç dk içinde kendiliğinden kapanıyor. Bağlı bir cihaz olmadığında olmayınca otomatik kapanır özelliği pasif. Niye böyle yapıyor ve çözümü nedir bilgisi olan var mı?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhabalar dostlar son gelen güncellemeyi yaptınız mı acaba ? 12.5.4.0 güncellemeye değer mi acaba ? sorun vs. Var mıdır.

  • nego0505 kullanıcısına yanıt

    Merhaba, ben yükledim. Telefon hızlı geldi bana. Bir sorunla karşılaşmadım




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi paladinho -- 28 Eylül 2021; 17:4:14 >
  • Arkadaşlar ahize o kadar toz doldu ki arayan tarafı duyamıyorum napmak lazım garantide yok

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hidrokomonder H kullanıcısına yanıt

    Bilgisayardan atmanız lazım diye biliyorum


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Otomatik güncellemeleri kapamıştım, bir kaç ay önce bir yavaşlama hissettim, güncellemeyi yaptım, değişen bir şey olmadı, telefon şişmişti sanırım, hard format attım. lâkin yurt dışı olduğu için IMEI silindi   Sonra yeniden attık, farklı bir rom atıldı ancak, görüşmelerde ses kaydı filan yoktu o geldi, neyse, güncellemeleri yine kapatmıştım, hâlen kapalı, hâlen sorun yok, bir dahaki hardresette dikkat etmem gerekiyor sadece, şarj ilk kullanmaya başladığım gibi günde 1 gece yatarken. oyunlar, müzikler, videolar, yeri geldiğinde fotoğraflar kayıtlar devam. ilk başlarda çentik olayı beni bayıyordu da ona da alışmışım, hiç yadırgamıyorum. sanırım uzun bir süre beraberiz düşürüp hiç etmezsem telefonu. artık sonrası kaç olur 13 mü çıkar 14 mü çıkar, kısmet, fakat memnunum. elimden düşmüyor, kas yaptım zaten ağır biraz.

  • Merhabalar,

    Bir süredir telefon almak için araştırma yapıyorum bütçeye de uygun telefonlar android olduğun xiaomi modeller arasında tercihte bulunmayı düşünüyorum diyebilirim.

    Kullanım deneyimi sunması açısından bir telefonun ekranın amoled olması mı daha değerlidir yoksa ekran tazeleme hızı ve tepki hızı mı? Bu konuda her ikisini de deneyimlemiş olan arkadaşlar varsa bilgilendirme yapabilir mi?


    Xiaomi poco x3 120hz ekran yenileme 240hz dokunmatik hassasiyeti

    ve

    Xiaomi redmi note 10 (pro değil) 6gb 128 60hz ekran yenileme hızı Amoled ekran modeli arasında bir seçim yapmak gerekirse hangisini almak daha mantıklı olur sizce?



    Xiaominin ürün gamında en iyi mi sonra poco sonra da redmi geldiği söylenmekte ama deneyim olarak nasıl bilemiyorum.


    Redmi note 10 android 11 ile çıktığı 2 sürüm daha alır diye düşünüyorum.Daha güncel bir cihaz olarak da gözüküyor.


    Oyun falan oynanmayacak öyle cihaz bir kriter değil.


    teşekkürler

  • Worm Holes kullanıcısına yanıt

    bütçe ne kadar? yazılım kalitesi yok yani onu bilerek alın ya da uzak durun.

  • viper17 kullanıcısına yanıt

    Hocam merhabalar bütçe 3500-4000tl seviyelerinde açıkcası. yazılım kalitesi yok derken neyi kastettiniz arayüz falan mı? poco için fena değil demişlerdi. Xiaomi'den mi uzak durun diyorsunuz?




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Worm Holes -- 4 Kasım 2021; 17:36:20 >
  • Worm Holes kullanıcısına yanıt

    poco da aynı xiaomi de. yakınlık sensörü de sapıtabiliyor. oneplus nord n10 ya da realme 8 pro alırdım

  • cevo_61 kullanıcısına yanıt

    Kendi sorunuma kendim cevap vereyim. Bu sorunu ne yaptıysam çözemedim. Mecburen format atmak zorunda kaldım. Fabrika ayarlarına geri dön yaparsam imei gideceği için twrp yükleyip öyle formatladim. Sorun çözüldü.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Worm Holes kullanıcısına yanıt

    Buna herkes kendi tecrübesini cevap verecektir, benim tecrübemde de benim mi note 10, ikinci xiaomi cihazım, ilki kırıldı diye aldım, ilki mi A2 lite idi, ilk telefonumdan da çok memnundum, fakat mi note 10 bugüne kadar kullandığım en kaliteli cihaz keza iPhone'un 5-6 aralığında iPhone kullandım, tabi kıyaslama olmaz arada çok fazla model farkı var ancak genel itibari ile, yazılımda da donanımda da bir problemim olmadı, poco'yu da bir abim kullanıyordu, bir süre denemek için elime aldım, oyun oynadım, programlara baktım, telefon ile görüştüm. eğer oyun oynanacaksa poco çok daha performans veren bir cihaz, oyun oynanmayacak ise mi note 10'u tavsiye ederim, fotoğraf ve video için, ekran duruşu için mi note 10u daha çok seviyorum, ben de oyun oynayan biri değilim, daha doğrusu 7/24 pubg oynamıyorum, hatta pubg oynamıyorum, bir ara denedim indirip, gayet akıcı ve güzeldi yine de benim tarzım bir oyun değil diye sildim, birkaç idle bir de arada TFT gibi oyunları oynuyorum, hiç bir takılma donma yaşamadım.

  • Merhaba arkadaşlar mi note 10 alarak aranıza katıldım. birkaç sorum olacak belki forumda mevcut cevaplar ama tek tek bakamadım
    1. Diger xiaomi telefonu kopyalayarak actim telefonu ama duvar kagidini degistirmeme rağmen bir sure sonra diğer telefondaki duvar kağıdı geliyor tekrar
    2. Telefonda xiaomi nin kendi mesajlar arama uygulaması yok sizdede böylemi ve nasıl yükleyebilirim.
    3 telefonun 108 megapiksel kamerası sadece seçince mi devreye giriyor ve secemessek kaç megapiksel ile cekiyor
    4 eski telefonda ki temaları tema mağazasında arattigimda cikmiyor neden? Cevaplar için simdiden tesekkurler

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bazen video çekerken bulanık çekiyor fotoğrafta sorun yok diğer kameralarda da sorun yok sadece ana kamerada video çekerken yapıyor bunu. Lensi temizlemek ve restart atmak çözüm olmuyor. Bunu her zaman değil bazen yapıyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Anlaşılan xiaomi acayip bozmuş kaliteyi.
    Redmi notr 10s, redmi note 10 pro ve mi note 10 hepsi sorunlu gözüküyor ve bu telefonlar 3500,5500 tl arası fiyatlarla satılıyor.
    Xiaomi Türkiye garantili bile alsak rom problemleri var galiba bunda da. Az da olsa sensör problemi de var. Acayip sıkıntılı bi durum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar ışık sensörunde sorun yaşayan varmı? Ortama göre ayar yapmıyor sanki test yaptım dac degeride hiç oynamadı varmı çözüm

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 137138139140141
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.