Şimdi Ara

Xiaomi Mi Mix 3 *#* Ana Konu *#* (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
597
Cevap
21
Favori
47.801
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Her Xiaomi'de yaşadığım gibi bunda da yine başka başka klasörler çıktı ortaya galeride.. :)

WhatsApp Images orijinalden mevcutken yanına kendi kendine birde whatsappimages_40 diye birşey çıkıyor mesela.. Çözümü bilenler var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: DagustuN

Her Xiaomi'de yaşadığım gibi bunda da yine başka başka klasörler çıktı ortaya galeride.. :)

WhatsApp Images orijinalden mevcutken yanına kendi kendine birde whatsappimages_40 diye birşey çıkıyor mesela.. Çözümü bilenler var mı?
    Merhaba,

Aynen o sorun bende de oluyor. Whatsappimages_69 70 71 şeklinde ara ara kafasına göre klasörler oluşturuo. Neden yapıyor olabilir ki?
  • suhagunduz S kullanıcısına yanıt
    Yıllardır aynı terrane.. Bir çözemediler şunu. Şimdi albüme girip klasörü gizledim.. En azından gözükmüyor artık :)

• Bende bugün bir sorun ortaya çıktı maalesef. Ekran kilidi kendiliğinden devreye giriyor hemde telefonla uğraşırken. Böyle bir sorunla karşılaşan oldu mu? Veya ben bilmeden biyerlere mi basiyorum. Sadece parmak izi kullanıyorum

• Arkadaşlar ne diyeceğim. Benim eller ve parmaklar biraz büyük. Whatsapp mesajlar yazarken özellikle boşluk tuşunun yanındaki emoji tuşuna basılıyor ve hızlı yazarken birden sela:D^^ vs gibi kelimeler ortaya çıkıyor. Bu klavyeyi büyütme yöntemi var mı ? Ya da benim gibi hızlı yazarken sorun yaşayanlar nasıl yazıyorlar ? Ayrıca instagramdan falan bildirim geldiğinde ötmüyor yani ayrı bir melodi atayamıyorsun neden ?
  • darKGuitarisT kullanıcısına yanıt
    yarı melodi olayını bilemiyorum ama klavye olarak swiftkey klavye yükleyin çok güzel ve kullanışlı tuş boyutlarını ayarlayabiliyorsun..
  • Bende switf key kullanıyorum, Huawei'de de kullanıyordum oldukça iyi bir klavye. Zaten Sony ve Huawei gibi firmalarda ön yüklü geliyor.

Benimde tek sorunum galeri olayı.. Kendi kendine dosyalar oluşturuyor.
  • Merhaba arkadaşlar,

Sonunda bende aldım bitane mi mix 3. Çok hoş cidden telefon hissiyatı baya güzel ve çok hızlı. Fakat sormak istediğim kamerada ağır çekim modunu açında görüntü dalgalı dalgalı oluyor. Kayıt ettiğimde de aynı. Fakat bi sagdaki mod normal videoya geçince görintü normal. Sizde böyle birşey var mı?
  • suhagunduz S kullanıcısına yanıt
    hayırlı olsun, telefon gerçekten güzel.
    ağır çekimde bende sıkıntı gözükmüyor.

• Beyler bende iphone 6s plustan geçiş yaptım. Bütün iphone içeriğini mix 3e taşıma şansımız var mı acaba

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Mix 3 kullanip da kafası rahat olanlar kulübü:) herkes öyle memnun ki foruma yazacak birşey yok herhalde:)

• quote:

Orijinalden alıntı: Ltgdby

Mix 3 kullanip da kafası rahat olanlar kulübü:) herkes öyle memnun ki foruma yazacak birşey yok herhalde:)
    Tüm kullanıcılar telefonlarını sorunsuz kazasız güzel günlerde kullanır İnşallah. Bende Migros’tan aldım 4 gün önce. Telefondan memnunum şimdilik. Sadece kamera çekiminden memnun kalamadım bir türlü. İnsanların yüzlerini ve tenini beyazımsı çekiyor. Doğallıktan uzak geldi bana.

• mdirgin M kullanıcısına yanıt
    Hayırlı uğurlu olsun.Yüz guzelleştirmeyi kapatırsanız daha doğala yakın renkler yakalayabilirsiniz.

• Merhaba arkadaşlar Çin'den aldığım bir diğer kılıf geldi son gelen kılıfa göre daha ince ve tam koruyor dokusu çok iyi plastik gibi değil gayet yumuşak..kızaklı yapısı var ve alt çerçeveyi tamamen koruyor kızak hassasiyeti gayet iyi önceki mofi kılıfa nazaran biraz daha sert bir hissiyat ama zamanla daha iyi olacaktır.

Xiaomi Mi Mix 3 *#* Ana Konu *#*

• Beyler mi mix 3 mü yoksa mi 9 mu? İki telefon arasında kaldım, yardımııza ihtiyacım var

• barannnnnn kullanıcısına yanıt
    dizayn olarak mix3, performans olarak mi9 ama mayısta mix3 5g li versiyon gelecek.
  • 3500 tl bütcem var, xiaomi mi mix 5g'ye gücüm yetmez maalesef. Şu an mi mix 3 için indirim kovalıyorum. Bi gözüm de mi 9'da.

• Arkadaşlar klavyeyle yazarken ekrana sık basınca kızakta tık tık ses geliyor mu sizde hafif boşluk varmış gibi

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Xiaomi mağazalarına gelmiş. Fiyat olarak 5.000 TL diyorlar ama gidemediğim için net bir şey söyleyemiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: maholan

Arkadaşlar klavyeyle yazarken ekrana sık basınca kızakta tık tık ses geliyor mu sizde hafif boşluk varmış gibi
    yok bende öyle birşey
  • 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.