Şimdi Ara

Xiaomi Mi Max 3 Ana Konu (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.212
Cevap
15
Favori
132.450
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Teşekkür ederim anladım peki Migros Kipa’larda kutuda global versiyon yazıp içinden Çin romu çıkmaz değil mi A2 lite da global versiyon yazıyordu ama saf android olduğu için tek rom var ama max 3 te sanırım kararlı 9 veya 10 yanında parantez içimden rom numarası olacak bu ne olmalı ki global rom olduğunu anlayalım içindeki eu rom Rus romu Çin romu beta olmasın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Laurin Klement L kullanıcısına yanıt
    Yok kutuda global versiyon yazıyorsa çıkmaz. Hatta aşağıdaki linkten sorgulaması yapılabilir. Mi max 3'te de bendeki sürüm:

"MIUI Global 9.6 | Kararlı
    9.6.7.0 (OEDMIFD)"

olarak geldi. Zaten Miui 10 bu cihaz için kararlı sürüm henüz çıkmadı betası çıktı.

www.mi.com
    Product Authentication
    https://www.mi.com/en/verify/#/en/tab/imei

Xiaomi Mi Max 3 Ana Konu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-F4A3289BF -- 9 Ekim 2018; 0:51:36 >

• Bir aya kadar gelir umarım bizde alırız Mi modelleri yeni çıkınca kılıf ekran koruyucu da sıkıntılı daha A2 lite ekrana tam oturan koruyucu ve kapaklı kılıf bulamadım yurt dışı sitelerde var ama ülkeden almak istiyorum max 3 te de aynı sorun vardır sanırım tekrardan hayırlı olsun güzel günlerde kullanın darısı bize :)

• Laurin Klement L kullanıcısına yanıt
    Yok mi max 3 için şu an kılıf ve ekran koruyu sorunu yok gibi, hb'de falan var ama tabi ama onlar tam oturuyor mu bilemiyorum sipariş geçtim gelince görcez artık :) Amin inşallah bir önce gelirde herkes alır uygun fiyattan. Artık her yanımız teknoloji, eskiden belki lükstü ama şimdi ihtiyaç buradan birbirimizi bilgilendireceğiz tabiki yeni tabletlerimizle :)
  • Kılıf ve koruyucu gelince paylaşımlarınızı bekliyoruz :)

• CPU Z ekran görüntüsünü şimdi farkettim, adım sayar sensörü varmış. Bilgi için çok teşekkürler.
    Madem varsa keşke ana ekrandaki bölgeye uygulamasını da koysalardi ama artık yapacak birşey yok. Benim Çin'den aldığım Redmi Note 5 AI'de var mesela ama Türkiye'de satilanlarda göremedim. Neyse artık, Üçüncü parti uygulama indirip kurmamız gerekecek galiba. Şarj cihazı Avrupa tipi olunca da demek global versiyon olduğunu anlamak mümkün olabilir.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güle güle kullanın, memnun kalırsınız umarım. Güzel cihaza benziyor, type C olması da ayrı bir avantaj. Ben cihazı almadan, Türkiye'de yoktur diye zırhlı kılıf ve temperli cam sipariş etmiştim, onlar da yolda, geliyor ama meğer Türkiye'de de varmış. Galiba benim kılıf cihazdan önce gelecek. Artık mecburen Max 3 alacağım.

• Hocam ben 4 adet cam ve 2 adet kılıf siparişi verdim aliexpress den. Telefonu aldığınız için kadar beklemeden n11 den alabilirsiniz. Çok olmasada yeterli model vardı. Çinden getirip satıyorlar onlarda.
  • yusuf24 kullanıcısına yanıt
    Aynen, doğru. Türkiye'de olduğunu bilseydim hiç ugrasmazdim ama aldık bir kere, yolda geliyor artık iptal de edemem.

Ben linkteki kılıf ve temperli camı aldım, takipli kargoyla birlikte 6,5 dolara geldi bana. Daha önce bu kılıfi Lenovo'da kullanmıştım, başarılıydı...

• ksph K kullanıcısına yanıt
    Bende şu kılıfı aldım.
    aliexpress.com
    US $3.89 22% OFF|Cep telefonları ve Telekomünikasyon Ürünleri'ten Takılır Kılıflar'de Xiao mi mi Max 3 Durumda lüks Parlak Temperli Cam Yumuşak Silikon Çerçeve Darbeye Dayanıklı Sert Kapak Xio mi xiao mi mi Max 3 Max3 Aliexpress.com'da | Alibaba Grup
    https://tr.aliexpress.com/item/Xiao-mi-i-in-mi-max-3-K-l-f-l-ks-Slim-Fit-Parlak-Temperli/32901111191.html?spm=a2g0s.9042311.0.0.3da24c4ddeYA7k

Tempered glass olarak ta 0.53dolar olduğu için şunu aldım. Bakalım nasıl uyacak

aliexpress.com
    US $0.4 60% OFF|Cep telefonları ve Telekomünikasyon Ürünleri'ten Telefon Ekran Koruyucuları'de 9 H 2.5D Için 0.26mm Temperli Cam Xiaomi mi Pocophone F1 mi Max 2 3 için ekran Koruyucu Cam xiao mi Pocophone F1 KORUYUCU film Aliexpress.com'da | Alibaba Grup
    https://tr.aliexpress.com/item/9-H-2-5D-0-26mm-temperli-cam-i-in-Xiao-mi-Pocophone-F1-mi-Max/32917301708.html?spm=a2g0s.9042311.0.0.3da24c4ddeYA7k

• ben de siparis verdim ali den birseyler..telefonu almama birkac ay var ama simdiden alayım dedım..

aliexpress.com
    US $1.37 25% OFF|Cep telefonları ve Telekomünikasyon Ürünleri'ten Takılır Kılıflar'de Silikon kılıf Için Xiaomi mi mi 8 SE keşfetmek MAX 3 Pro 2 mi x 2S 2 6X A2 Lite 6 artı 5X A1 5C CC9 ECC9 A3 Lite Çalıştır 9 SE 9T Pro Kapak Aliexpress.com'da | Alibaba Grup
    https://tr.aliexpress.com/item/Emaffie-K-l-f-I-in-Xiao-mi-mi-8-SE-ke-fetmek-MAX-3-Pro/32904206056.html?spm=a2g0s.9042311.0.0.3da24c4dHjGT9X

aliexpress.com
    US $4.36 |Cep telefonları ve Telekomünikasyon Ürünleri'ten Takılır Kılıflar'de Voppton için Xiao mi mi max 3 küresel Sürüm Kılıf Ince Temperli Cam Yumuşak TPU ÇERÇEVE Xiaomi için telefon kılıfı mi max3 Max 3 Pro kapak Aliexpress.com'da | Alibaba Grup
    https://tr.aliexpress.com/item/Voppton-i-in-Xiao-mi-mi-max-3-k-resel-s-r-m-k-l-f/32898657728.html?spm=a2g0s.9042311.0.0.3da24c4dHjGT9X

aliexpress.com
    US $1.26 20% OFF|Cep telefonları ve Telekomünikasyon Ürünleri'ten Telefon Ekran Koruyucuları'de Arka Kamera Lens Arka Ekran Koruyucu koruyucu film Için Xiaomi mi mi 9T 9 SE A3 A2 Lite KıRMıZı mi not 8 5 7 6 Pro Temperli Cam Aliexpress.com'da | Alibaba Grup
    https://tr.aliexpress.com/item/Back-Camera-Lens-Protector-Protective-Film-For-XiaoMi-M5X-Mi5X-Mi-5X-Transparent-Clear-Tempered-Glass/32825722695.html?spm=a2g0s.9042311.0.0.3da24c4dHjGT9X

• yusuf24 kullanıcısına yanıt
    Güzel kılıflar, güle güle kullanın. Benim kılıf ve cam da bugün Türkiye'ye ulaşmış. Hafta sonu adrese teslim olur. Ama daha ortada telefon yok, o ayrı konu :)

• sub182 S kullanıcısına yanıt
    Hepsini aynı satıcıda bulduysaniz, takipli kargoyu belki ücretsiz bile verebilir

Benim telefonda daha teslim edilmedi. Arkadaş alıp getirecek yurtdışından. Bakalım artık :)
  • hepsiburada ya da gelmis..2900 lira..ınıyor yavas yavas..ama global mıdır bellı degıl..

www.hepsiburada.com
    Xiaomi Mi Max 3 64 GB (İthalatçı Garantili) Fiyatı
    https://www.hepsiburada.com/xiaomi-mi-max-3-64-gb-ithalatci-garantili-p-HBV00000E8K6B
    farklı satıcılardan aldım..birkac ay sonra telefonu aldıgımda beklemek ıstemıyorum;hatta usb c kablo ve otg de sıparıs verdım..
    Evet cpu z de görünüyor ama değerler boş olduğu için yok diye düşünmüştüm şimdi telefonu sallayınca değerler artmaya başladı :) mi fit uygulamasıyla kullanılabiliyormus zaten wifi ye bağlandığımda indirip denerim. Aslında şarj aletine değil ama kutuda mutlaka global versiyon etiketi var mi ona bakin, en garantisi ise atmış olduğum linkten xiaomi sitesinden sorgulamak.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
    Teşekkür ederim inşallah en kısa zamanda sizde alırsınız. Evet type-c ile 2 saatte fulleniyor batarya. Valla 2 gündür kullanıyorum iyi ki almışım dedim çok keyifli cihaz. Bakalım ilerleyen zaman ne gösterecek :)

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Telefonda Google play store yüklü olarak geliyor mu?

• Bir de rica etsem kontrol edebilir misiniz? Donanımsal FM Radyo var mıydı cihazda?

• 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.