Şimdi Ara

Xiaomi Mi Box S 4K Android Tv Box | ₺ 1.049

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
109
Cevap
3
Favori
14.921
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi salih_47 -- 11 Kasım 2022; 13:29:45 >

• aldık bakalım inş memnun oluruz

• fiyat ucuz değil bu arada

• berkay956 B kullanıcısına yanıt

cimri ve akakcede en düşük fiyat bu çıktı. daha uygun bir yer var mı alabileceğimiz?

• cimri ve akakçedeki en düşük fiyat olabilir fakat sıcak bir fırsat değil.

• Google Chromecast Tv nin daha stabil olduğu ve ara yüzünün daha güzel olduğu söyleniyor

• 400 iken pahalı diyip almadığım cihaz.

ethernet portu olmadığı için inatla almıyorum.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • laider kullanıcısına yanıt

modem iyi ise ethernete ihtiyaç duymuyor ki? ben steam stream bile yapıyorum WiFi'dan,

Ha modem iyi değil ise https://www.hepsiburada.com/wincase-usb-3-0-to-ethetnet-10-100-1000-gigabit-lan-ethernet-adapter-p-HBV00000AQJYX?magaza=%C4%B0ND%C4%B0R%C4%B0ML%C4%B0

millet bunu almış ve memnun görünüyor.

• Bunu alın paranıza yazık canavar gibi cihaz kendim kulanıyorum kesinlikle tavsiye ederim.

https://www.hepsiburada.com/case-4u-tanix-tx6-4k-hdr-tv-box-android-9-4-gb-ram-32-gb-hafiza-pm-HB00000JGIDY?ds_rl=1294343&wt_gl=cpc.6802-IT.dsa.camp1636053303adgr66128752001&ds_rl=1294343&gclid=Cj0KCQiAgribBhDkARIsAASA5bsQx1erboW0PZTdlM08ghc_JhF7Bwd_pGqdBMQEPlOvuYGj9tMGAwAaAv5qEALw_wcB&gclsrc=aw.ds

• yorumlara göre o cihaz 1000 tl etmez bende vardı sattım almayın

• eko35/5 kullanıcısına yanıt

alternatif ne önerirsiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crowler -- 11 Kasım 2022; 14:58:31 >
  • 3 yıl önce almışım

Xiaomi Mi Box S 4K Android Tv Box | ₺ 1.049

bende bunu aldım arayüzü biraz kötü ama yinede 849 tl ye iyi ki mi box normalde bu fiyata inmiyo

• Amaç Netflix, Disney plus izlemek ise lisanslı ürün almak gerekiyor yüksek çözünürlükte izlemek için.
    Şu anda 1.399 a satılan,
    Mecool km 2
    Homatics box q
    Botech wzone
    Daha iyi donanımlı cihazlar. Aradaki fiyat farkına değer. Ben Botech tercih ettim bugün.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • ksahinler K kullanıcısına yanıt

Ne kadara aldınız hocam?

lisanslı mı?

• çok cihaz var en önemli Gpu yani ekran kartı işlemci en sonda ram tabi ki bütçeniz uygunsa 6 gb ramli olanlardan alabilirsiniz fakat en ucuz ve işe yarayan derseniz size tx6 kesinlikle tavsiye ederim sıkıntı çıkarmıyor ben memnunum.

Nvidia Shield TV Pro bile 3 GB belleğe sahipken 6 GB ne işinize yarayacak?

Yazılım donanımdan önce gelir. Android TV olmayan cihazı almayın, aldırmayın.

• 2020 kasimda 370TLye almışım,
    Uzun zamandır bu kadar parasının hakkını veren bir alışverişim olmadi heralde,
    TVim akıllı degil, resmen hayatım degisti PCye ugrasmaktan kurtuldum, youtube-netflix-primevideo seyrediyorum bugune kadar hic problem yasamadim.
    Sanırım elektrik kesilince tarihi sıfırlanıyor ve wifiye baglanmiyor, elle tarih ve saat ayarini yapinca hemen baglaniyor tek sikintisi bu bence.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi peaceb -- 11 Kasım 2022; 17:39:34 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Amazon.com.tr de Amazon.de satıcısı olan 780tl ye Google Chromecast HD satılıyor.

Ethernet ve 4k ihtiyacınız yoksa alınabilir.
    Kumandasını çok övüyorlar.

Ihtiyacım vardi. Ancak ABD de 2 tanesinin 35 dolara satıldığını görünce vazgeçtim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi laider -- 11 Kasım 2022; 19:22:26 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.