< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi salih_47 -- 11 Kasım 2022; 13:29:45 > |
Xiaomi Mi Box S 4K Android Tv Box | ₺ 1.049

-
-
aldık bakalım inş memnun oluruz
-
fiyat ucuz değil bu arada
-
cimri ve akakcede en düşük fiyat bu çıktı. daha uygun bir yer var mı alabileceğimiz?
-
cimri ve akakçedeki en düşük fiyat olabilir fakat sıcak bir fırsat değil.
-
Google Chromecast Tv nin daha stabil olduğu ve ara yüzünün daha güzel olduğu söyleniyor
-
400 iken pahalı diyip almadığım cihaz.
ethernet portu olmadığı için inatla almıyorum.
-
modem iyi ise ethernete ihtiyaç duymuyor ki? ben steam stream bile yapıyorum WiFi'dan,
Ha modem iyi değil ise https://www.hepsiburada.com/wincase-usb-3-0-to-ethetnet-10-100-1000-gigabit-lan-ethernet-adapter-p-HBV00000AQJYX?magaza=%C4%B0ND%C4%B0R%C4%B0ML%C4%B0
millet bunu almış ve memnun görünüyor.
-
Bunu alın paranıza yazık canavar gibi cihaz kendim kulanıyorum kesinlikle tavsiye ederim.
https://www.hepsiburada.com/case-4u-tanix-tx6-4k-hdr-tv-box-android-9-4-gb-ram-32-gb-hafiza-pm-HB00000JGIDY?ds_rl=1294343&wt_gl=cpc.6802-IT.dsa.camp1636053303adgr66128752001&ds_rl=1294343&gclid=Cj0KCQiAgribBhDkARIsAASA5bsQx1erboW0PZTdlM08ghc_JhF7Bwd_pGqdBMQEPlOvuYGj9tMGAwAaAv5qEALw_wcB&gclsrc=aw.ds
-
yorumlara göre o cihaz 1000 tl etmez bende vardı sattım almayın
-
alternatif ne önerirsiniz?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crowler -- 11 Kasım 2022; 14:58:31 > -
3 yıl önce almışım
-
bende bunu aldım arayüzü biraz kötü ama yinede 849 tl ye iyi ki mi box normalde bu fiyata inmiyo
-
Amaç Netflix, Disney plus izlemek ise lisanslı ürün almak gerekiyor yüksek çözünürlükte izlemek için.
Şu anda 1.399 a satılan,
Mecool km 2
Homatics box q
Botech wzone
Daha iyi donanımlı cihazlar. Aradaki fiyat farkına değer. Ben Botech tercih ettim bugün.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ne kadara aldınız hocam?
-
lisanslı mı?
-
çok cihaz var en önemli Gpu yani ekran kartı işlemci en sonda ram tabi ki bütçeniz uygunsa 6 gb ramli olanlardan alabilirsiniz fakat en ucuz ve işe yarayan derseniz size tx6 kesinlikle tavsiye ederim sıkıntı çıkarmıyor ben memnunum.
-
Nvidia Shield TV Pro bile 3 GB belleğe sahipken 6 GB ne işinize yarayacak?
Yazılım donanımdan önce gelir. Android TV olmayan cihazı almayın, aldırmayın.
-
2020 kasimda 370TLye almışım,
Uzun zamandır bu kadar parasının hakkını veren bir alışverişim olmadi heralde,
TVim akıllı degil, resmen hayatım degisti PCye ugrasmaktan kurtuldum, youtube-netflix-primevideo seyrediyorum bugune kadar hic problem yasamadim.
Sanırım elektrik kesilince tarihi sıfırlanıyor ve wifiye baglanmiyor, elle tarih ve saat ayarini yapinca hemen baglaniyor tek sikintisi bu bence.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi peaceb -- 11 Kasım 2022; 17:39:34 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Amazon.com.tr de Amazon.de satıcısı olan 780tl ye Google Chromecast HD satılıyor.
Ethernet ve 4k ihtiyacınız yoksa alınabilir.
Kumandasını çok övüyorlar.
Ihtiyacım vardi. Ancak ABD de 2 tanesinin 35 dolara satıldığını görünce vazgeçtim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi laider -- 11 Kasım 2022; 19:22:26 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
400 iken pahalı diyip almadığım cihaz. ethernet portu olmadığı için inatla almıyorum. |
cimri ve akakçedeki en düşük fiyat olabilir fakat sıcak bir fırsat değil. |
Nvidia Shield TV Pro bile 3 GB belleğe sahipken 6 GB ne işinize yarayacak? Yazılım donanımdan önce gelir. Android TV olmayan cihazı almayın, aldırmayın. |
Konuyu hortlatıp bir de muhabbete dalıyorsunuz tebrikler
|
Amaç Netflix, Disney plus izlemek ise lisanslı ürün almak gerekiyor yüksek çözünürlükte izlemek için.
Şu anda 1.399 a satılan, Mecool km 2 Homatics box q Botech wzone Daha iyi donanımlı cihazlar. Aradaki fiyat farkına değer. Ben Botech tercih ettim bugün. |
Benzer içerikler
- bim çiğköfte fiyatı
- tcl 55c755 yorum
- tatdo dondurma kimin
- qnb maaş kampanyası
- piranha inverter 300w yorumlar
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X