Şimdi Ara

Xiaomi mi band kullanan arkadaşlar alarm hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
1
Favori
5.494
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Doğuştan işitme kaybım var alarm için çözüm arıyorum 1 aydır. Bir arkadaş bu bilekliği önerdi kullanan varsa titreşimli alarm etkili mi acaba?

Sabahları uyandıracak titreşimli alarm işe yarıyor mu? Uyurken bilekliği takarak uyuyabiliyoruz değil mi?

• Hocam yaklaşık 3 aydır mi band 2 kullanıyorum. Uykunuz çok derin değilse ve bileklik bileğinize gevşek takılmamışsa uyandırıyor. Yorgun oldugum bazi sabahlar uyandıramamıştı beni.

Bir diğer dezavantajı da sanırım alarmı her gece yatmadan ayarlamak gerekiyor. Sürekli alarm ayarladığım halde ertesi sabah alarm çalmıyor bende bir kez daha ayarlamak lazım.

Fakat muhtemelen yeni çıkan mi band 3 modelinde bu sıkıntıyı cozmuslerdir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cediosman

Hocam yaklaşık 3 aydır mi band 2 kullanıyorum. Uykunuz çok derin değilse ve bileklik bileğinize gevşek takılmamışsa uyandırıyor. Yorgun oldugum bazi sabahlar uyandıramamıştı beni.

Bir diğer dezavantajı da sanırım alarmı her gece yatmadan ayarlamak gerekiyor. Sürekli alarm ayarladığım halde ertesi sabah alarm çalmıyor bende bir kez daha ayarlamak lazım.

Fakat muhtemelen yeni çıkan mi band 3 modelinde bu sıkıntıyı cozmuslerdir.
    band 3 modelinde bahsettiğin sorun çözülmüş ise sipariş geçeyim 29 hazirandan itibaren dağıtıma geçecekmiş hepsiburada.com
  • quote:

Orijinalden alıntı: DaisyLucky59

band 3 modelinde bahsettiğin sorun çözülmüş ise sipariş geçeyim 29 hazirandan itibaren dağıtıma geçecekmiş hepsiburada.com

Alıntıları Göster
    Uyku derinliğine bağlı, hafif bir uykun varsa gayet uyandırır. Ben ilk titreşimde uyanıyordum mi band 2 kullanıyorum mi fit uygulamasında tekrarlı alarm var, tekrar alarm kurmana gerek yok haftanın günlerini girersen alarm mi band a aktarılıyor. Yanında telefon olmasa dahi mi band istenilen saatte istenilen günde alarmı aktif ediyor.
  • Ben de mi band 2 kullanıyorum ve uykun ağır olsa bile uyandırabilecek güçte. Gayet kullanışlı oluyor ve tavsiye ederim. Mi band 3 modeli daha iyidir diye düşünüyorum.
  • bende samsung gear fit 2 var,
    bayağı titriyor ama xiaomi kullanmadım hiç

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi riaz -- 28 Haziran 2018; 9:11:0 >
  • Shake'n Wake kullanıyorum. Biraz büyük ama baya şiddetli titreşimi var. Tavsiye ederim. İlk başlarda zor olsa da alışınca rahat geliyor. 6 senedir kullanıyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.