Şimdi Ara

Xiaomi Mi Band İnceleme ve Sıkça Sorulan Sorular(SSS) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
602
Cevap
39
Favori
98.300
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    s3 minide cm12 android 5.0.2 sürümünde smart unlock özelliğini sorunsuzca kullanıyorum. telefon ayarlarında güvenlik sekmesinde olması lazım. bende öyle. aynı romu kullanmadığımız için net bir şey söyleyemiyorum ama şu şekilde oluyor. güvenlik ayarına girin. kilit koyun telefona. şekil yada şifre tanımlayın. orada akıllı kilit açma yada smart unlock gibi bir seçenek olmalı yada en azından güvenilen cihazlar yazan bir sekme olmalı. oradan mi bandı seçeceksiniz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar Huawei G7 ile kullanan oldu mu?
    menüleri aradım taradım mesafe ayarı yok. miband güvenilir cihaz olarak işaretleyip, ona bağlı olduğu sürece şifre sormuyor.
    mesafe ayarını nasıl yapacağım hakkında yardım ederseniz çok sevinirim, teşekkürler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Milorad13 -- 15 Şubat 2015; 16:36:21 >

Sadece sony de gördüm o özelliği. Diğer telefonlarda nasıl olur bilmiyorum. Birde şuan ki haliyle kaç metreden kilit sormuyor ?

Orijinalden alıntı: llhermesll

Eger telefonun smart lock ozelligi varsa calisir. Akilli kilit acma bileklikten ziyade isletim sisteminin ozelligi. Guvenlik bolumunde bununla ilgili bir ayar var mi bakin. Android 5 ve sony telefonlarda var. Bunun disinda bu sorunun cozumu bulunmus. Biraz ugrasmayla yapilabiliyor diye biliyorum.

Edit: Telefon rootlu degilse biraz ugrastirmakla beraber bir yerde cozumunu gormustum fakat ihtiyacim olmadigi icin cok incelemedim. Telefon rootlu ise su linkten gayet kolay olan cozumu bulabilirsiniz.

http://en.miui.com/thread-69422-1-1.html

Tum rootlu telefonu olan arkadaslar bu linkten faydalanip smart unlock ozelligini kullanabilirler

Hocam verdiğiniz linkteki şekilde çalıştırdım. Açıklamalasını yapacağım işine yarayan olur belki.

• Arkadaşlar root gibi bir işlem görmemiş LG G2 cihazımda bu bilekliği sadece aktivite takibi için kullanabilir miyim? Kilit açmaymış, bildirimmiş gerek yok.
    Market uygulamasıyla gelen özellikler; Aktivite takibi (Adım sayar-Uyku), Arama Bildirimleri, Alarm uyarıları geliyor. Root atmadan tweaked versiyonunu yükleyerek bildirimleride alabilirsiniz aynı zamanda. Root gerekliliği yok. Kilit açma telefonunuzda var mı bilmiyorum ama eğer yoksa sadece onun için root gerekebilir. Bunuda istemiyorsanız zaten önemli değil.

Orijinalden alıntı: Sıkörtıl

Market uygulamasıyla gelen özellikler; Aktivite takibi (Adım sayar-Uyku), Arama Bildirimleri, Alarm uyarıları geliyor. Root atmadan tweaked versiyonunu yükleyerek bildirimleride alabilirsiniz aynı zamanda. Root gerekliliği yok. Kilit açma telefonunuzda var mı bilmiyorum ama eğer yoksa sadece onun için root gerekebilir. Bunuda istemiyorsanız zaten önemli değil.

Teşekkürler hocam.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Sıkörtıl

quote:

Eger telefonun smart lock ozelligi varsa calisir. Akilli kilit acma bileklikten ziyade isletim sisteminin ozelligi. Guvenlik bolumunde bununla ilgili bir ayar var mi bakin. Android 5 ve sony telefonlarda var. Bunun disinda bu sorunun cozumu bulunmus. Biraz ugrasmayla yapilabiliyor diye biliyorum.

Edit: Telefon rootlu degilse biraz ugrastirmakla beraber bir yerde cozumunu gormustum fakat ihtiyacim olmadigi icin cok incelemedim. Telefon rootlu ise su linkten gayet kolay olan cozumu bulabilirsiniz.

http://en.miui.com/thread-69422-1-1.html

Tum rootlu telefonu olan arkadaslar bu linkten faydalanip smart unlock ozelligini kullanabilirler

Hocam verdiğiniz linkteki şekilde çalıştırdım. Açıklamalasını yapacağım işine yarayan olur belki.

Faydalı olduguna cok sevindim. Benim romumda bu ozellik oldugu icin, verdigim linkteki islemleri yapmis ve sorunsuzca kullanan birisi olarak anlatmaniz iyi olacaktir. Baskalarina da faydasi olursa ne mutlu...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hocam bir soru daha sorayım bu alet illa telefonun bluetooth'u ile eşli iken mi kayıt yapıyor yoksa bluetooth kapalı şekilde kullanıp gün sonunda eşleştirme yapsak oluyor mu?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tabiki, telefona bagli olarak kullanmaniza gerek yok. Kaydini yapiyor. Dediginiz gibi kullanabilirsiniz. Gunde bir kez baglayip gun sonunda adimlarinizi gorebilirsiniz. Sonra bluetoothu kapatip uyaninca tekrar actiginizda uyku takibi bilgilerinizi gorebilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi llhermesll -- 16 Şubat 2015; 16:28:03 >

Tabiki, telefona bagli olarak kullanmaniza gerek yok. Kaydini yapiyor. Dediginiz gibi kullanabilirsiniz. Gunde bir kez baglayip gun sonunda adimlarinizi gorebilirsiniz. Sonra bluetoothu kapatip uyaninca tekrar actiginizda uyku takibi bilgilerinizi gorebilirsiniz.

Çok sağolun alacağım bir tane ben de o zaman.

Yukarıdaki ürünü singapurpost ile aldım. 13günde elime ulaştı.

Orijinalden alıntı: Murat_5320

http://www.gearbest.com/watch-accessaries/pp_143315.html

Ben de alic da hocam telefon falan gelince bildirim veya sabah uyandırması için sürekli telefona bağlı olması mi.lazim?

Sari olani satarsaniz ben talibim

Simdiden hayirli olsun o zaman yalniz 1 ay kolumdan hic cikarmadim ya oyle bir aliskanlik yapiyor ki sarja takip disari cikmistim, eksik hissettim kendimi. İnsan, ya bu bilegimde yokken adimlarim sayilmayacak, ne anladim ben yurudugumden diyor bir an sonra tabi kendimi toparladim ve markete gitmem gerektigini hatirlayip yoluma devam ettim

Orijinalden alıntı: madenci28

quote:

Sari olani satarsaniz ben talibim

Yok hocam, satmayı düşünmüyorum.

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.