Şimdi Ara

Xiaomi Mi A3/Android One (01.01.2021 MIUI 12(20.12.28) Güncellemesi) [ANA KONU] (260. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7.315
Cevap
70
Favori
442.615
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 258259260261262
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • herhalde saf android romunda değilsiniz bende yok
  • teknoert kullanıcısına yanıt
    Yok hocam herşey gayet normal çalışıyor fark etmedim öyle bişi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Android 10 ile gelen jestlerle gezinmeyi bunlar destekliyor mu acaba ? Ayrıca bende neden hızlı gezinme görünmüyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zeytinburnulular -- 8 Mayıs 2020; 12:34:20 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 28.04.2020 tarihli güncel Global Android 10(V11.0.14.0.QFQMIXM) FASTBOOT rom:
    AndroidFileHost
    laurel_sprout_global_images_V11.0.14.0.QFQMIXM_10.0.rar | by edwaine for Mi A3
    https://androidfilehost.com/?fid=4349826312261785200

Kurulum için güncel mi flash tool:https://xiaomitools.com/download/xiaomi-flash-tool-20191206/
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• Google play Pil tüketimi çok fazla olan arkadaşlar google play i arka planda kisitlayip gmailime girdim 4 tane mail adresim vardı tanımlı onların senkronizasyonu kapattım düzeldi.
    Xiaomi Mi A3/Android One (01.01.2021 MIUI 12(20.12.28) Güncellemesi) [ANA KONU]

• Aldığım ss'leri galeriye girmeden kırpabileceğim bir yöntem var mı? Eski Lenovo P1 telefonumda bildirim çubuğundaki ekran görüntüsü butonuna basarak istediğim boyutta kırpıyordum ve sadece kırptığım yeri kaydediyordu.. android 6'da olan bu muazzam özellik 9 ve 10'da neden yok?.. varsa ben göremedim bilen yardımcı olabilir mi
  • elimde telefon önümde laptop(ips) ikisi de son parlaklıkta.. telefonla uğraştıktan sonra bilgisayara bakınca hayata küsüyorum. ulan bu amoled harbi apayrı bi nimet ya. muazzam bi ekranı var telefonun. 4k va panel tvmiz var ondan bile daha iyi renkleri. belki telefonlar küçük olduğu için böyledir bilemiyorum ama 720p diye dert edinenler iyi okusun bu mesajı
  • Şu parmak izini açarken etrafında dönen yuvarlakları kapatma ayarı yapiliyodu bi uygulama sayesinde bilen varmı ? Daha once yapmisdim ama simdi o uygulamayi bulamiyorum

• Shiro Battousai kullanıcısına yanıt
    720p ve bunları dert edinenlerin olması bir yönden iyi oldu aslında, bunlar sayesinde de 1500-1600 civarıda yeni çıktığı zamanlar aldık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yksln

720p ve bunları dert edinenlerin olması bir yönden iyi oldu aslında, bunlar sayesinde de 1500-1600 civarıda yeni çıktığı zamanlar aldık.
    aynen hem iyi fiyat hemde uzun batarya performansı :))
  • nameless0 N kullanıcısına yanıt
    Bende de aynı şekilde hocam.

• KediTartaklayanBodyciFare K kullanıcısına yanıt
    Sonuç olarak mi a3 için annelerin kullanımına uygun bir telefon olduğunu mu söylüyorsunuz hocam?
  • KediTartaklayanBodyciFare K kullanıcısına yanıt
    Batarya konusunda nasıl? Ekran süresi ve kullandığın uygulamalar?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Tanju.. T kullanıcısına yanıt
    Setedit indirin hocam. Sonra videokileri yap
    OneTechStopyoutube
    [HOW-TO] Disable Fingerprint Animation on MiA3
    https://www.youtube.com/watch?v=XRRuQq0yL_M&feature=youtu.be

• Arkadaşlar Android 10 güncellemesi sonrası ahize problemi ortaya çıktı. Konuşma esnasında sesi artırıp azaltamıyorum. Aynı problemi yaşayan var mı?

• 
Sayfa: önceki 258259260261262
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.