Şimdi Ara

Xiaomi Mi A3/Android One (01.01.2021 MIUI 12(20.12.28) Güncellemesi) [ANA KONU] (183. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
7.315
Cevap
70
Favori
442.772
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 181182183184185
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Okudum ama sadece pro modunda çalışacağını düşünmemiştim. Neyse teşekkürler.
  • MIUI geçtim kamera farketti baya
    Bu arada şu temayı bulabilir misiniz eski telefon redmi4x de kullanıyordum şimdi bulamıyorum Xiaomi Mi A3/Android One (01.01.2021 MIUI 12(20.12.28) Güncellemesi) [ANA KONU]

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Android 10 parmak izi sorunu çözümü
    XDA Developers
    [Guide]Enable Fingerprint scanner without enabling AOD[Android 10]
    https://forum.xda-developers.com/mi-a3/how-to/guide-fingerprint-scanner-enabling-aod-t4060199

denedim gayet düzgün çalışıyor.

• Android 10 güncellemesini kaçırdım şimdi de geri çekilmiş. Merak ettiğim vowifi geldi mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TahaKaradeniz

Okudum ama sadece pro modunda çalışacağını düşünmemiştim. Neyse teşekkürler.
      Android 9-10 resmi romda parmak izi animasyonunu kaldırarak, parmak izinin daha hızlı algılanmasını sağlayabilirsiniz.

• XDA Developers
      [GUIDE] Remove Fingerprint Animation (for faster unlock)
      https://forum.xda-developers.com/mi-a3/how-to/guide-remove-fingerprint-animation-t3966514

Ek olarak ayarlar/telefon hakkında/derleme numarasına 5 kez dokunup geliştirici seçeneklerini açabilirsiniz. Ardından ayarlar/sistem/gelişmiş/geliştirici seçeneklerinde animasyonları tamamen kapatarak parmak izini açtıktan sonra ana ekrana dönüş hızını da artırabilirsiniz.

Xiaomi Mi A3/Android One (01.01.2021 MIUI 12(20.12.28) Güncellemesi) [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cohannan -- 4 Mart 2020; 13:10:34 >

• Bu çektiğim fotoğraf android one ile çekince Xiaomi Mi A3/Android One (01.01.2021 MIUI 12(20.12.28) Güncellemesi) [ANA KONU] yazılar okunmuyordu
    Buraya yükleyince kalite düştü gerçi clouda upload etmek lazım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gofrettin54 -- 4 Mart 2020; 12:56:59 >
  • gofrettin54 G kullanıcısına yanıt
    Tam çözünürlükte aşağıdaki siteye yükleyebilirsiniz.
    https://imgbox.com/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cohannan -- 4 Mart 2020; 13:12:4 >
  • cohannan kullanıcısına yanıt
    Slm usta.
    Muiu 11 kullanıyorum.
    Aşağıdaki menü geri tuş kısmını.
    Adb veya rot Explorer ile sabit bırakabilirmiyim. Foto video oyun oynarken kaybolmasın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ya bu telefon beni delirtecek. webde gezinirken parmakla sayfayı aşağı indiriyorum bir anda sayfada beni en alta atıyor. benim ekran mı bozuk yoksa bir ayar mı yapılması lazım acaba..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • hakuk kullanıcısına yanıt
    O dediğinizi bende yaşıyorum. Birden ekran bambaşka yere gidiyor.

• KoşanBalık kullanıcısına yanıt
    gerçekten ben çin malıyım dedirtiyor kıracam en sonunda telefonu

• Kamera açısından gerçekten MIUI 11 daha iyi ama stock a dönecem galiba sadece bu yüzden de MIUI kullanacak değilim

• bende hiç olmadı. belki yazılımsaldır.
    android one kullananlara android 10 tekrar geldi mi?
  • abuzet A kullanıcısına yanıt
    Hayır yayınlanmadı, bu ay içerisinde gelecek.

• quote:

Orijinalden alıntı: abuzet

bende hiç olmadı. belki yazılımsaldır.
    android one kullananlara android 10 tekrar geldi mi?
    HB den 25 TL lik ekran koruyucu almıştım belki ondandır. Onu soktum bakalım nasıl olacak.

• Xiaomi Mi A3/Android One (01.01.2021 MIUI 12(20.12.28) Güncellemesi) [ANA KONU]
    Döndüm orijinaline android one en iyisi boşuna değiştirmeyin bence en hızlısı MIUI falan kurmayın derim birdaha geriye dönmeye uğraşmayın

• Parmak izi girerken yanan ultraviyole ışığa sakın bakmayın ben baktım ve gözlerimi aşırı şekilde rahatsız etti ve gözlerim yarım saattir acıyor

• Telefonu yeni aldım daha önce de saf Android kullanmıştım ama bu sefer ısınamadım sanki saf Androide. Android 10 bir an önce gelse iyi olacak çünkü ihtiyacım olan ve miuide alıştığım bazı ufak özellikler var ve onların saf Androide de gelmesini bekliyorum aksi takdirde miui 11 rom yuklemek zorunda kalcam.

Arka planda çalışan uygulamaları kilitlelemeyi bulamadım örneğin. Tümünü temizle diyince arka plandaki diğer uygulamaların kapanıp kilitlemiş olduğum uygulamanın hep açık kalmasını istiyorum nsl yapabilirim illa ki miui mi yuklemem lzm bu basit şey için?

Ayni şekilde ana ekrandayken bildirim çubuğuna ulaşmak için elimi ekranın ortasından aşağı doğru kaydırinca bildirim menüsü aşağı gelirdi ama saf Androidte elimi ta bildirim çubuğuna götürüp ordan aşağı kaydırmam lzm. Bu gibi basit ama kullanışlı şeyleri miui yüklemeden yapamaz miyim?

• 
Sayfa: önceki 181182183184185
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.