Şimdi Ara

Xiaomi Mi A3/Android One (01.01.2021 MIUI 12(20.12.28) Güncellemesi) [ANA KONU] (153. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7.315
Cevap
70
Favori
437.177
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 151152153154155
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    4 5kisi daha atmis troll muydu yani ?

Su haber de yeni.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SYLAS -- 19 Şubat 2020; 11:10:15 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• SYLAS S kullanıcısına yanıt
    İngilizcem çok iyi değil ama sanki güncellemeleri kontrol edin ve bildirimlere bakın diyor. 6 yıllık s3 cihazımda da arada basıyorum güncellemelere ben
  • SYLAS S kullanıcısına yanıt
    Onların hepsi troll evet :D

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • NemesiS_81 kullanıcısına yanıt
    Twitter alev aldi arada atiyorlar trolleri demekki ;)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SYLAS -- 19 Şubat 2020; 11:59:26 >
  • Arkadaşlar bu telefonda TT hat kullanıp çağrı bekletme kullanılabiliyor mu.

Not: Hattı başka telefona takıp arma bekletmeyi aktifleştirdim, mi a3'e tekrar takınca sorunsuz çalıştı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi newfel -- 19 Şubat 2020; 15:27:56 >
  • epeyde güncelleme tarihi mart 2020 olarak işaretlenmiş.

bu arada a3 te kablosuz şarj varmı baktım göremedim. kablosuz şarj aleti alıcamda yoksa boşa almayak
  • hareketliperde kullanıcısına yanıt
    Kablosuz şarj orta segmentte yok doğal olarak A3te de yok güncelleme için Xiaomi Fransa hesabı Mart ayı dedi ama hala bi belirsizlik var çünkü geliştirmeyi Xiaomi India yapıyor ve onlarda yakında gelecek vs diyorlar ortalık karışık şuan.

• quote:

Orijinalden alıntı: Innovative

Yapmaz diyor spigen hocam, güzel kaliteli kılıf ama diğer arkadaşın önerdiğini almışsınız. Değişik güzel bir tasarımı varmış onun da, güle güle kullanın

Alıntıları Göster
    Farklı markadan almış olduğum kılıf yanlış gönderilmiş. ve arkasındaki boş yerleri mikaymış, .( kırılabilir bir şey yani)

Spigen almaya karar verdim.
    şeffaf kılıf parmak izi bırakıyormu. ?
    siz olsanız siyah mı yoksa şeffaf mı alırdınız. ?
  • Miui EU Developer R3 sürümünde de bir süre sonra blutooth durdu hatası vermeye başladı. Miui sürümlerin tamamen stabil olması için engeller var gibi gözüküyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bytradm

https://www.akilliphone.com/incele/xiaomi-mi-a3-mi-cc9e-shok-absorption-pc-tpu-darbe-emici-kilif-102975
    bu ürünü kullanan var mı arkadaşlar hoşuma gitti açıkçası çok şık duruyor
    kullanan varsa memnunsa ona göre sipariş vericem
  • Smaug kullanıcısına yanıt
    cayadüsensinek kullanıcısına yanıt
    Bende 128 gb.lik modeli var. 16 gb hafıza kartı da taktım. Hafıza kartı ile beraber kullanıyorum. İmei atılınca hafıza kartı neden kullanılamıyor? Anlamadım. Cihazın garantili olup olmaması mı farkediyor?
  • erolkuru E kullanıcısına yanıt
    Redmi Note 8'in sim tepsisi 3 parçadan oluşuyor. Sim 1, sim 2 ve hafıza kartı kısmı. Hepsi de ayrı ayrı. Mi A3'te ise 2 parça var. Sim 1 ve sim 2 ile hafıza girişi aynı yer. İmei atılınca da sadece sim 2 kullanılabiliyor. Böyle bir engel ortaya çıkıyor.

Redmi Note 8'de sim 2 ve hafıza girişi farklı olduğundan hiçbir sorun olmuyor ama Mi A3'te aynı girişe denk geldiğinden sadece birini kullanabiliyorsun. Ee imei attıktan sonra hafıza kartı takmak için kim simini takmaz ki. Sim takılınca da hafıza kartına yer kalmıyor doğal olarak.

Xiaomilerde böyle bir sorun oluyor, sadece tek sime (sim 2) imei atılıyor.

• Smaug kullanıcısına yanıt
    Anlamadığım konu şu. Amaç aynı anda 2 sim + hafıza kartı kullanmak mı? Eğer öyleyse dediğiniz gibi kullanılamıyor. Ama 1 sim + hafıza kartı kullanımında sorun olmuyor.
  • erolkuru E kullanıcısına yanıt
    Hocam, Mi A3'e IMEI atılınca sadece sim 2 çalışıyor, sim 1 çalışmıyor. Sim 2'nin bulunduğu yer hafıza kartını taktığımız yer. Diğer sim 1'e hafıza kartı takılmadığı için hafıza kartını takacak yer kalmıyor.

• Redmi note 8 ile arasında kaldım. Ben değil annem içindi. Bunu aldım. Çözünürlüğü bir tık düşük olduğundan dolayı bataryası daha iyi gider diye düşündüğüm için. Zaten ekrana falan dikkat ediceğini sanmıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aykut.. -- 19 Şubat 2020; 21:16:47 >
  • aykut.. kullanıcısına yanıt
    Özellik olarak falan. Bu daha iyi note 8 MIUI kullandığı için MIUI özellikleri avantajı var sadece bence ama bunda özellik falan yok o yüzden bug da yok stabil yani

• MiaValentina kullanıcısına yanıt
    Sade arayüz daha iyi hocam zaten. Gm5 plus var alışkın hem. Birde çalışan gcam var mı sağlam 7 sürümü olan?
    Ben orijinal kullanıyorum denedim bir kere falan beğenmedim

Çalışan gcamler mevcut tavsiyem Gcam 7.2 parrot 043-v3 sürümü ayrıca A3 için farklı xml dosyaları da mevcut çok daha doğal renklerde güzel fotoğraflar çekebiliyorsunuz.

• NemesiS_81 kullanıcısına yanıt
    Hocam dediklerine burdan ulaşıyorum galiba
    https://www.celsoazevedo.com/files/android/google-camera/f/configs-parrot-02/
  • 
Sayfa: önceki 151152153154155
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.