Şimdi Ara

Xiaomi Mi A3/Android One (01.01.2021 MIUI 12(20.12.28) Güncellemesi) [ANA KONU] (151. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.315
Cevap
70
Favori
437.071
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 149150151152153
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Böyle birşey işte dünyanın parasını verdim gerçi bozulursa falanda veririm hakem heyetine paramı geri alırım telefon yalnız kulaklık çıkışından az sess veriyor bu çok kötü yani Xiaomi Mi A3/Android One (01.01.2021 MIUI 12(20.12.28) Güncellemesi) [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MiaValentina -- 17 Şubat 2020; 12:16:17 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Gri üç Sony daha iyi
    Xiaomi Mi A3/Android One (01.01.2021 MIUI 12(20.12.28) Güncellemesi) [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bytradm -- 17 Şubat 2020; 12:34:30 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu aradaiki ürününde incelemesini burda burak şolt yapmıştı.
    benim fotoda iyi netlemiş parmak izlerim çıktı sileyimmi
  • bytradm B kullanıcısına yanıt
    Kusura bakmayın hocam Sony için söylüyorsunuz sandım, direk savunmaya geçmiştim :D.
    O kulaklığı kullandığım kadar başka kulaklık kullanamadım. Hakkını yiyemem.
  • Herkese iyi forumlar sorum arama ekranındayken şu ekran kararması sorununu nasıl çözeceğiz ? Kulağımdayken ekran a değiyor farklı menülere giriyor

• MiaValentina kullanıcısına yanıt
    İlk sayfada anlattığım ses ile ilgili bilgiler bu konuda yardımcı olacaktır.
  • kamera yönünden mi a3 mü realme 5 plus mı ?
  • telefon için sağlam bir silikon kılıf önerisi olan varmı.

Ön kenar yüzeyleri (telefondan yüksek duracak şekilde) güzelce koruması için.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hakan2200

telefon için sağlam bir silikon kılıf önerisi olan varmı.

Ön kenar yüzeyleri (telefondan yüksek duracak şekilde) güzelce koruması için.
    www.amazon.com.tr
    Spigen Liquid Crystal Serisi Kılıf Xiaomi Mi A3 ile Uyumlu / 4 Tarafı Tam Koruma - Crystal Clear: Amazon.com.tr
    https://www.amazon.com.tr/dp/B07QS63FZF/ref=cm_sw_r_other_apa_i_ZHRsEbB3SY2MJ

• Innovative kullanıcısına yanıt
    Sararma yapmaz degilmi bunlar diğer dandikler gibi

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • hakan2200 kullanıcısına yanıt
    www.akilliphone.com
    Xiaomi -mi a3- mi cc9e shok absorption pc+tpu darbe emici kılıf
    https://www.akilliphone.com/incele/xiaomi-mi-a3-mi-cc9e-shok-absorption-pc-tpu-darbe-emici-kilif-102975

• bytradm B kullanıcısına yanıt
    teşekkürler dostum, güzel tasarlanmış, telefonun arka kısmını kapatmadığı güzel olmuş. sipariş verdim.
    ekran için koruyucu kullanıyormusun. ?
  • quote:

Sararma yapmaz degilmi bunlar diğer dandikler gibi
    Yapmaz diyor spigen hocam, güzel kaliteli kılıf ama diğer arkadaşın önerdiğini almışsınız. Değişik güzel bir tasarımı varmış onun da, güle güle kullanın

• Innovative kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler.
    Fiyat daha ekonomik ve tasarım değişik olduğu için onu tercih ettim. :)

size de sorayım siz ekran koruyucu kullanıyormusunuz. ?
  • quote:

Teşekkürler.
    Fiyat daha ekonomik ve tasarım değişik olduğu için onu tercih ettim. :)

size de sorayım siz ekran koruyucu kullanıyormusunuz. ?
    Kullanıyorum hocam, xiaomi nin mi a3 için çıkardığı kendi ekran koruyucusu fakat ekrana biraz küçük geliyor. Hoş değil açıkçası ama tekrardan elran koruyucu arayıp bulup almaya üşendim böyle devam ediyorum. Hangi ekran koruyucu düzgün oluyor onu da bilemiyorum maalesef

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Innovative -- 17 Şubat 2020; 20:58:43 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Innovative

Kullanıyorum hocam, xiaomi nin mi a3 için çıkardığı kendi ekran koruyucusu fakat ekrana biraz küçük geliyor. Hoş değil açıkçası ama tekrardan elran koruyucu arayıp bulup almaya üşendim böyle devam ediyorum. Hangi ekran koruyucu düzgün oluyor onu da bilemiyorum maalesef

Alıntıları Göster
    Xiaomi'nin kendi ekran koruyucusunu nereden bulabiliriz acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Katze

Xiaomi'nin kendi ekran koruyucusunu nereden bulabiliriz acaba?

Alıntıları Göster
    GittiGidiyor
    Xiaomi Mi A3 Nano Ekran Koruyucu Kırılmaz Cam Fiyatı ve Özellikleri - GittiGidiyor
    https://www.gittigidiyor.com/cep-telefonu-ve-aksesuar/xiaomi-mi-a3-nano-ekran-koruyucu-kirilmaz-cam_pdp_485647868

Buydu hocam ama dediğim gibi ekrana küçük geliyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Innovative

https://www.gittigidiyor.com/cep-telefonu-ve-aksesuar/xiaomi-mi-a3-nano-ekran-koruyucu-kirilmaz-cam_pdp_485647868

Buydu hocam ama dediğim gibi ekrana küçük geliyor

Alıntıları Göster
    Daha önce iPhone 7'de kullandıklarım da hep küçüktü hocam, kenarlarda boşluk kalıyordu.

Böyle oluyorsa problem yok bence.

Xiaomi Mi A3/Android One (01.01.2021 MIUI 12(20.12.28) Güncellemesi) [ANA KONU]

• arkadaşlar ekrana uygun kırılmaz cam kullananlar ürün linki paylaşabilir mi? kırılmaz cam takmak istiyorum ama uyumlu bir ürün bulamadım. konuda uyumlu kırılmaz cam kullanan vardır belki?..
  • Bir de şundan buldum, çok önceden -10 sene oluyor- bunlar çok popülerdi ama artık her yerde temperli cam var.

Bu tarz koruyucu kullanan varsa yorum alabilirim.
    urun.n11.com
    Ipg Xiaomi Mi A3 Görünmez Ekran Koruyucu - n11.com
    https://urun.n11.com/ekran-koruyucu/ipg-xiaomi-mi-a3-gorunmez-ekran-koruyucu-P387285010

• 
Sayfa: önceki 149150151152153
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.