Şimdi Ara

Xiaomi Mi A2 - Mi 6X ★ Ana Konu ★ Kullanıcı Kulübü ★ Resmi Türkiye Fiyatları Belirlendi (72. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.002
Cevap
55
Favori
273.026
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7071727374
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • FFAlbatros kullanıcısına yanıt
    Deneme yaptıktan sonra genel durum hakkında bilgi vereceğim.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • superficial kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun güzel fiyat. Önceliğiniz güncellemeler olsun mi a2 modeli kamera güncellemesi aldı o yüzden muhakkak yapın.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: meself

    Deneme yaptıktan sonra genel durum hakkında bilgi vereceğim.
    Teşekkürler cevap bekleyeceğim..
  • robinex kullanıcısına yanıt
    Teşekürler hocam.söylediğiniz iyi oldu.
  • Daha önceki konularda aktarmaya çalıştım burada da söylemekte fayda görüyorum ; xiaomi marka telefon alacak arkadaşlar bu ürünü Türkiye garantili olarak almak isteyenlere önemli bir uyarı yapmak istiyorum. Türkiye de bu ürünün garantisi için evofone ile anlaşma yapıldı. Bu firmanın eski ismi evo bilgi teknolojileri.

    Ürünü aldıktan sonra servis desteği istediğinizde çok büyük sorunlar yaşayabilirsiniz. Ben daha önce bilinçsiz bir şekilde bu firma garantili telefon almıştım ve en sonunda süreçler tüketici hakem heyetinde sonuçlandı. Eğer dediklerimi gerçekçi bulmuyor iseniz ; firmanın eski adını internette bir araştırın ve almadan önce tekrar düşünün.
  • guntoldu kullanıcısına yanıt
    Kvk teknik servis ağı daha yaygın. Kvk garantili aldım şahsen. Huawei daha Türkiye ye giriş yapmadan yine Kvk garantili almıştım. Sıkıntı olmamıştı.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • FFAlbatros kullanıcısına yanıt
    Hızlı adamda yürüyerek video çektim deneme amaçlı sabitleme tam değil fakat çokta gidip gelmiyor görüntü. Sizin dediğiniz odaklama nasıl onu daha iyi açıklarsanız onu da deneyip son durum hakkında bilgi verebilirim. Video da insan yüzü yoktu bu arada.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • meself kullanıcısına yanıt
    Ben araştırırken pek çok sitede gördüğüm; xiamomi'nin resmi Türkiye distribütörü olarak evofone (evo bilgi teknolojileri) firması ile anlaştığıydı bende bu nedenle bu telefonu alacak arkadaşlara uyarı niteliğinde belirtmek istedim. Benim yaşadığım sorunları başkası da yaşamasın.

    Ciddi anlamda insanlara mağduriyet yaşatan bir firma zaten şikayet sitelerinde, sözlüklerde, forumlarda haklarında pek çok şey öğrenmek mümkün. Kvk ile ilgili bir garanti seçeneği var ise ve ondan aldıysanız en azından evo adlı firmadan servis hizmeti almayarak daha iyi bir adım atmışsınız.
  • guntoldu kullanıcısına yanıt
    Evo yetkili firma zaten. İstanbul'da ki mağazada bildiğim kadarı ile onlara ait. Telefon alacak arkadaşlar dikkat ederse iyi olur. 200-300 lira fazladan verip mağdur olmasinlar.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Selam arkadaşlar garantisiz mi6x(a2)alıcam kullanan arkadaşlar yorum yapabilirmi? Kamerasi olsun pili olsun oyun performansı nasıl 1450tl fiyatı iphonedan gecicem endişeliyim



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaan5551 -- 13 Kasım 2018; 11:44:2 >
  • meself kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle bu garanti firmasına çok dikkat etmemeliler. Eğer olası gidip evo garantili alınırsa çok büyük ihtimal mağduriyet yaşayacak. İnternette biraz bakınsalar bu firmanın nasıl bir yapıya sahip olduğunu anlayabilirler. Karıştıran olursa diye ekleyeyim tekrar; evofone'nun eski ismi evo bilgi teknolojileri, sorunlarla dolu bir servis.
  • guntoldu kullanıcısına yanıt
    Bilgilendirme için teşekkürler. Umarım yeni telefon alacak arkadaşlar bu konuya dikkat eder.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • kaan5551 K kullanıcısına yanıt
    İPhone dan geçiş yapan arkadaşlarimiz bu soru size. Deneyimlerinizi paylaşırsanız iyi olur.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • A2 128 Gb i ben uygun ne guvenilir elden nereden alabilirim..





    saygilarmla

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba arkadaşlar. Bir tanıdığa yurt dışından mi 6x aldık. Tlfona xiami.eu 10.0.2.0 yazılımı yükledik. Bugün kendi orijinal şarj adaptörü ve kablosuyla şarja taktığımızda şarj olduğuna dair işaret çıkmasına rağmen bataryanın dolmadığını farkettik. 15 dk şarjda kaldığı halde %1 bile artmadı. Sonra, Qualcomm 2 destekli Aukey şarj adaptörü ile denedik. %39'da şarja taktık. 35 dkda sadece %8 doldu. Bendeki mi 5s'i şarj edip denedik, sıkıntı yok.

    Acaba yazılımla alakalı olabilir mi? Veya başka ne gibi bir problem olabilir. Böyle bir durumla karşılaşan birileri oldu mu?

    Ekleme: Çok garip! Kendi orijinal şarj aletiyle şarj ettiğimde şarj ediliyor simgesi bulunmasına rağmen şarj gittikçe düşüyor! Anlam veremedim bu işe. Tecrübeli arkadaşlar, lütfen yardım...

    Ekleme 2: Problem çok şükür çözüldü arkadaşlar. Başka bir Xiaomi telefondan mi cloud vasıtasıyla uygulamaları ve telefon ayarlarını kopyalamı?tık mi 6x'e. İşlem sonunda telefonu yeniden başlatmak aklımıza gelmemişti. Biraz önce yeniden başlattım ve çok şükür hızlı şarj olmaya başladı.
    Aynı sıkıntıyla karşılaşan birisi olur düşüncesiyle mesaja dokunmuyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmetmuhsin -- 13 Kasım 2018; 23:50:29 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Beyler bende xiaomi geçiş yaptım bu aksam itibari ile. Birkaç sorumvar

    1.Google play de indirme yapıyorum wifi dibimde azar azar iniyor tam işlevi yok gibi ayrıca ekran kapalıyken indirme yapmıyor sebebi nedir?

    2. ana keranı pek beğenmedim biraz daha dikey aktarmalı veya yatay seçebilecegim bölüm neresi

    Ve telefona yüklemem gereken şeyler var mı veya şunları yapmalısın dediğiniz ne var telefon için ? yani genel itibari ile ilk defa xiaomi kullanıyorum yardımcı olursanız sevinirim.
  • kaan5551 K kullanıcısına yanıt
    xiaomi face grubunda iphone dan geçenler memnundu ama bu kişiden kişiye değişir.

    Senin alacağın modelde dikkat etmen gereken en önemli nokta 6x modeli global olmadığı için band 20 yani 800 mhz bulunmamaktadır. şehir merkezinde isen bir sorun yaşamazsın ancak kırsal bölgelerde operatör bazında hat çekmeme gibi bir porblem yaşayabilirsiniz. ayrıntılar için 800 mhz band 20 hakkında google arama yaparak detaylı bilgi alabilirsiniz.

    Garanti hakkında bilgi vermek isterim. xiaomi marka KVK garantili satılan tüm telefonlar KVK'ya gönderildikten sonra "Yüksek Seviye Onarim Merkezi" adı altında EVO servisine gönderilmektedir. Yani Xiaomi KVK garanti = EVO dur. inanmak istemiyor yada aksini iddaa ediyorsanız yine çeşitli forumlarda sosyal medyada paylaşılan bilgilere bakarsanız bunu görebilirsiniz.

    Ama EVO iyidir yada kötüdür şunu bilmenizde fayda var TR'de xiaomiye en iyi alabileceğiniz garanti firması EVO'dur. Delta,global,ritzy gibi garantilerin hepsinde saçma sapan en basit sorunlarda bile telefonu garanti dışına çıkardıklarını ve ücret talep ettiklerini yine google amcadan görebilirsiniz hal böyleyken KÖTÜNÜN iyisi Xiaomi için malesef EVO.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi robinex -- 13 Kasım 2018; 20:35:55 >




  • RiorraW R kullanıcısına yanıt
    Wifi de soru olabilir mi? Bizdeki xiaomiler çok hızlı. Özellikle Turkcel 4g ile inanılmaz.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • burakgibiyim B kullanıcısına yanıt
    Hocam öyle sorun diye nitelendireceğim bir şey yok. peki ekran kapalıyken indirme duruyor gibi bu sorunu nasıl çözebiliriz. Ayrıca ekranın görüntüsünü yatay dikey kayma vs nasıl yapabiliriz
  • Herkese iyi akşamlar.
    Aranızda a2 modelini alip, twrp + root + xposed framework kurmuş ve sorunsuz olarak kullanan var mi? Teşekkürler.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 7071727374
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.