Şimdi Ara

Xiaomi Mi A2 Lite - Redmi 6 Pro ★ Ana Konu ★ Kullanıcı Kulübü ★ (27. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5.694
Cevap
89
Favori
113.059
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • p güncellemesi ne zaman verilir acaba duyum var mı ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba, dün gece telefonumun ekranında "güncelleme gerçekleşti, telefonun yeniden başlatılması gerekiyor" yazdı "tamam" dedim. kapandı açıldı, biraz daha yükleme ekranı falan gözüktü. sonrasında; parmak izi okuyucu biraz hızlandı gibime geldi bir de önceden parmak izini okutup açılınca titrerdi, artık titremiyor. bunlar benim yanılgılarım mı yoksa bu tarz değişiklikler sizde de oldu mu?

Olduysa benim fark etmediğim başka değişiklikler de var mı acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hopeless1 -- 21 Ekim 2018; 19:51:54 >

Orijinalden alıntı: İssiz Adam

Arkadaşlar spigen kılıf alacaktım mi a2 lite için çıkarmamaışlar galiba. Ama telefon Huawei p20 lite in aynısı gibi onun kılıfı a2 lite a uyar mı deneyen var mı?
    Kutudan çıkan kılıfı beğenmiyor musunuz

https://www.akilliphone.com/incele/xiaomi-redmi-6-pro-a2-lite-kirilmaz-cam-ekran-koruyucu-99343

• garip2018 G kullanıcısına yanıt
    teşekkürler.

peki ana ekrandaki google bar ı nasıl kaldırırız???

Kılıf fena değil de düşse falan korumaz bence o yüzden sağlam bişey alayım dedim

6 milyon işsazı işsın işsızzı
  • /
    Xiaomi Mi A2 Lite Kılıf 360 Tam Koruma 3 Parça Ays Kapak Mavi fiyatı ve özellikleri
    https://www.cepsesuar.com/xiaomi-mi-a2-lite-kilif-360-tam-koruma-3-parca-ays-kapak-mavi-28389.html

İş. Görürmu

• Sipariş vereyim. Deneyeyim. Bir de cam alayım olmazsa camla kullanırım .

• Şunu da buldum. Olmadı bundan alayım

• Bunu aldim umarım iyi çıkar

Xiaomi Mi A2 Lite - Redmi 6 Pro ★ Ana Konu ★ Kullanıcı Kulübü ★

• Telefon iyi güzel de, Pubg'ye sardım bunun yüzünden, önceki lg g2'ye yüklenmiyordu bile. Bataryası da bitmiyor ki bırakayım şarja oyundan uzaklaşayım. Sabah 6:30'da kalkan insanım ben, bunun yüzünden uyuyamıyorum sabahta kalkamıyorum.

Şaka bir yana, oyun performansı fena değil, Pubg'yi en düşük ayarda oynuyorum hiç kasmadı, yüksek ayar denemedim hiç.

olumlu yönleri;
    ekran gayet güzel, parlaklığı yeterli. şansıma ölü pixel de çıkmadı memnunum
    saf android den genel olarak memnun kaldım. ufak tefek şikayetlerim var yazacağım ama sade ve iyi. xiaomi de kendi 3 uygulamasını kaldırılabilir yapmış. güzel olmuş.
    tek hoparlör var ama ses çıkışı gayet gür. hoşuma gitti
    tabi ki şarj. baya baya iyi.
    ucuz. migrostan 1499 a aldım.

olumsuz yönleri;
    kontrol panelini indirmek için illa yukarıdan çekmek gerekli. ekran uzun olduğu için yorucu oluyor. ayrıca çentiğin ordan inmiyor. illa kenardan alacan...
    ışık sensöründen memnun değilim. otomatiğe alınca parlaklığı, ortamdaki ışık değişikliklerini geç algılıyor.
    parlaklık ayarlamak için üstten paneli 2 defa indirmek gerekli. çok saçma. daha basit olmalıydı.
    arkası metal hoşuma gitti ama kayıyor. ben herhangi bir koruyucu kullanmam telefonda. sıkıntı olabilir. ama parmak izi kalmıyor o yönü iyi
    parmak izi çokta hızlı değil. aynı parmağı 2 farklı şekilde tanıttım ama gene bi bekletme oluyor.
    bu segmentte IP68, amoled, çift hoparlör beklemek saçmalık olur ama bi TYPE C koysalarmış diyorum...

NOT: ana ekrandaki google bar ı kaldırmayı, pilin yüzdesini göstermeyi ve ekran parlaklığına daha hızlı ulaşmayı bulamadım. yardımlarınızı bekliyorum

hani yazılım bilgisi yazan bi yere çok uzun süre üstüste basınca yeni bir menü açılır ya andoid lerde. o yok mu??

• carpediem86 C kullanıcısına yanıt
    Pil yüzdesini gösterme a2 lite da yok. Bildirim panelini aşağı indirip yada bi hava durumu uygulaması indirin ordan görürsünüz, ben o şekilde kullanıyorum.
    Google barı sadece launcher ile kaldırabilirsiniz stok launcherda mümkün degil maalesef.

Orijinalden alıntı: pusat1249

A2 lite kamerası nasıl? Ön kamerası kötü diyenler var. Redmi 5 plus mı alsam kararsız kaldım.
    kamerayı hiç kullanmayan biriyim. başka arkadaşlar yardımcı olsun lütfen.

bir soruda benden:

REHBERDE HER İSİMDEN 2 YA DA 3 TANE OLDU. NASIL AYARLAYACAĞIZ?

pilin uzun ömürlü olması için neler yapmak gerek.Mesela telefon tam şarz olmadan çıkarmamak gerekir vs.tavsiye lazım

Xbox: WarDar77
  • quote:

Orijinalden alıntı: kvardar77

Beyler eski telefondaki rehperi nasıl bu telefona kayıt edeceğim.(sim kart ve telefon hafızasındaki rehper)

pilin uzun ömürlü olması için neler yapmak gerek.Mesela telefon tam şarz olmadan çıkarmamak gerekir vs.tavsiye lazım
    pili tamamen bitirmeden şarj edeceksiniz. tamda full lemeyeceksiniz. bu ömrü uzatır.

rehber konusunda bende muzdaripim....
  • 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.