Şimdi Ara

★ Xiaomi Mi A1 ★ Ana Konu & Kullanıcı Kulübü (70. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (2 Mobil) - 3 Masaüstü2 Mobil
5 sn
6.121
Cevap
83
Favori
380.513
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6869707172
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar iyi akşamlar. Telefonun ekranında ince baştan sona kadar beyaz çizgi var, titriyor. Ekran görüntüsü aşağıda. Ayın yanına dikkatli bakarsanız görürsünüz. Daha önce yoktu. Neden kaynaklanmış olabilir. İade etsem garantiden değişirmi. 3-4 ay önce gittigidiyor cepporttan almıştım.

★ Xiaomi Mi  A1 ★ Ana Konu & Kullanıcı Kulübü

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Vip3r

merhabalar ben de bugün aldım telefonu kurulumu güncellemeleri vs. yaptım ve biraz kurcaladım. garipsedim açıkçası telefonu tam sessize almayı bulamadım.

- ana ekrandaki google widgetını kaldırmanın bir yolu varmı?
    - ve ana ekranda sola kaydırdığımda yine google geliyor karşıma bunu da nasıl kaldıracağımı bulamadım.
    - galeri yok sanırım, direk fotoğraflara gidiyor görseller?

-yok (play store'dan launcher indirebilirsiniz)
    -en sevdiğim özelliktir mesela geçen gece bir yerdeydim "son araca yetişmek için şu saatte bulunduğunu yerden ayrılın" diye uyardı beni. ama siz beğenmemişsiniz saygı duyarım. ana ekrana basılı tutun aşağıda ayarlar çıkacak oradan açılan pencerede o ekranı kapatma seçeneğini göereceksiniz.
    -niye herkes bunu garipsiyor anlamış değilim. fotoğraflar uygulaması bir android telefondaki en iyi uygulamalardan biridir. yıllardır bütün fotoğraflarım aynı yerde birikiyor. çok da güzel özellikleri var misal kedi fotoğraflarımı aramak için aramaya "kedi" yazıyorum ve benim için buluyor. örnekler çoğaltılabilir düğün, parti, sahil vs.

edit: yazmayı unutmuşum sessize almak için ses tuşu ile sesi kapatıp titreşime aldıktan sonra bir kez daha aynı tuşa basmanız gerek. Rahatsız etmeyin modu da oldukça sezgisel. Mesela şu kişi ararsa ses çalsın veya biri iki kez üst üste ararsa ses çalsın gibi ayarlar yapabilirsiniz isterseniz. Bu arada sessize aldıktan sonra default olarak orada "yalnızca alarmlar" yazısını görmeniz lazım eğer "tamamen sessiz" yazdıysa alarmlar da çalmaz. Yanlışlıkla bu ayarı değiştirmişseniz falan uyarayım dedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Booker DeWitt -- 7 Mart 2018; 19:21:30 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: matadore2961

Arkadaşlar iyi akşamlar. Telefonun ekranında ince baştan sona kadar beyaz çizgi var, titriyor. Ekran görüntüsü aşağıda. Ayın yanına dikkatli bakarsanız görürsünüz. Daha önce yoktu. Neden kaynaklanmış olabilir. İade etsem garantiden değişirmi. 3-4 ay önce gittigidiyor cepporttan almıştım.

Ekran görüntüsünden bunu görebileceğimize gerçekten inandın mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: matadore2961

Arkadaşlar iyi akşamlar. Telefonun ekranında ince baştan sona kadar beyaz çizgi var, titriyor. Ekran görüntüsü aşağıda. Ayın yanına dikkatli bakarsanız görürsünüz. Daha önce yoktu. Neden kaynaklanmış olabilir. İade etsem garantiden değişirmi. 3-4 ay önce gittigidiyor cepporttan almıştım.

Kullandığın duvar kağıdı ile alakalı olabilir mi?canlı duvar kağıdı ise havanın durumuna göre görseller değişebilir.

Buradan anlaması biraz zor gerçekten

• Daha önceki telefonumda kullandığım ES Dosya Yöneticisi Programı aynı USB belleği görmüyor.Çeşitli şekillerde biçimlendirdim kesinlikle görmüyor.Başka USB belleklerde de durum aynı.Telefonun kendi Dosya Yöneticisi ise görüyor.Fikri olan arkadaş var mı?

Bir de Bildirim sesi yüksekliğini Zil sesinden ayrı ayarlama imkanı yok çözüm bulabilen var mı?
    Teşekkürler..

• İnsan sağlığını tehdit eder bir seviyede olsa ithalat izni çıkar mıydı sizce? Bunun yüksek olduğunu siz biliyorsunuz ama bunu onaylayan uluslararası kurumlar bilmiyor , peki. Bunu bi türlü kafama yerleştiremiyorum ayrıca her telefon ile kesinlikle kulaklık ile konuşmak gerekiyo bu kafayla bakarsak teknolojiden uzak durmak gerek evimizde kullandığımız neredeyse her ürünün sar değeri yüksek kulaklık kullanıyorum bunu kafama takmıyorum cihazdan da aşırı memnunum bu sebepten dolayı cihazdan uzak durmak mantıksız.

• matadore2961 M kullanıcısına yanıt
    Hocam delta garantili ise cihaz eğer istanbulda oturuyorsan önce eminönünde cepportun kendi yerine git orda mutlaka birileri yardımcı olur seni öyle yönlendirirler garantiye daha sağlam olur içinde kalmasın fotoğraftan anlaşılmıyo

• Duvar kağıdını değiştim ama aynı. Ekranın ortasında en üstten aşağıya kadar titreyen beyaz ince bir çizgi. Maalesef rizede ikamet ediyorum. Telefon ile arayarak görüşeceğim yarın bakalım ne diyecekler.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-3C120B679

sar değeri aşırı yüksek bu cihazın
    Neyse, edit.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi musAKka -- 7 Mart 2018; 21:29:15 >
  • Google play hizmetleri,güncelleme yaparken Google Camera'nın olmadığı cihazlarda sorun veriyor mu acaba?

• quote:

Orijinalden alıntı: Booker DeWitt

quote:

merhabalar ben de bugün aldım telefonu kurulumu güncellemeleri vs. yaptım ve biraz kurcaladım. garipsedim açıkçası telefonu tam sessize almayı bulamadım.

- ve ana ekranda sola kaydırdığımda yine google geliyor karşıma bunu da nasıl kaldıracağımı bulamadım.

-en sevdiğim özelliktir mesela geçen gece bir yerdeydim "son araca yetişmek için şu saatte bulunduğunu yerden ayrılın" diye uyardı beni. ama siz beğenmemişsiniz saygı duyarım. ana ekrana basılı tutun aşağıda ayarlar çıkacak oradan açılan pencerede o ekranı kapatma seçeneğini göereceksiniz.
    -niye herkes bunu garipsiyor anlamış değilim. fotoğraflar uygulaması bir android telefondaki en iyi uygulamalardan biridir. yıllardır bütün fotoğraflarım aynı yerde birikiyor. çok da güzel özellikleri var misal kedi fotoğraflarımı aramak için aramaya "kedi" yazıyorum ve benim için buluyor. örnekler çoğaltılabilir düğün, parti, sahil vs.

edit: yazmayı unutmuşum sessize almak için ses tuşu ile sesi kapatıp titreşime aldıktan sonra bir kez daha aynı tuşa basmanız gerek. Rahatsız etmeyin modu da oldukça sezgisel. Mesela şu kişi ararsa ses çalsın veya biri iki kez üst üste ararsa ses çalsın gibi ayarlar yapabilirsiniz isterseniz. Bu arada sessize aldıktan sonra default olarak orada "yalnızca alarmlar" yazısını görmeniz lazım eğer "tamamen sessiz" yazdıysa alarmlar da çalmaz. Yanlışlıkla bu ayarı değiştirmişseniz falan uyarayım dedim.

hocam öncelikle telefon çok hoşuma gitti sabahtan beri kurcalıyorum hemen hemen çözdüm
    cevaplar için teşekkürler

bu arada nova launcher yükleyip kostümize ettim ana ekranı vs. ama sanki biraz daha yavaşlamış gibi geldi ya da kendi kendime tribe mi giriyorum bilemedim siz kullanıyor musunuz launcher? lanet google arama çubuğundan kurtardı beni saolsun

• Son guncelleme sonrasi pil ömrü oldukça uzamış durumda 7 saatin üzerinde ekran süresi almaya başladım.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Booker DeWitt

quote:

hocam öncelikle telefon çok hoşuma gitti sabahtan beri kurcalıyorum hemen hemen çözdüm
    cevaplar için teşekkürler

bu arada nova launcher yükleyip kostümize ettim ana ekranı vs. ama sanki biraz daha yavaşlamış gibi geldi ya da kendi kendime tribe mi giriyorum bilemedim siz kullanıyor musunuz launcher? lanet google arama çubuğundan kurtardı beni saolsun

Launcher hiç kullanmam hocam yavaşlatmış olabilir.

• Vip3r kullanıcısına yanıt
    Nova pre kullanıyorum. Psikolojik sanırım sizin ki. Ya da nova ayarlarından animasyon hızlarını artırırsanız daha da hızlanır :)

• 3 haftanin sonunda batarya kendine geldi.

13 saat ekran suresi aldim.

Tabi neredeyse hic oyun oynamadi.. 2 gun boyunca cogunlukla dersler de onenote kullandim ve chrome kullandim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• cihazda band 20 var mı?

birde ekstradan rom yüklemek istesek root gibi bi şey yapmamız gerekiyor mu?

• Bu cihazı ekrana çift tıklayarak açma şansımız var mı? İlla parmak izi okuyucu mu kullanmak lazım?

• Sistem kullanıcı arayüzü ayarlarına ulaşamıyorum kısa yollarda çark sembolüne 5 saniye basıyorum fakat sayfa açılmıyor onun yerine ayarlar açılıyor bu sorunu nasıl halledebilirim dostlar?

• quote:

Orijinalden alıntı: napolyon94

3 haftanin sonunda batarya kendine geldi.

Tabi neredeyse hic oyun oynamadi.. 2 gun boyunca cogunlukla dersler de onenote kullandim ve chrome kullandim.

Yaklaşık 4 aydır kullanıyorum, 1,5 gün bekleme süresi oldu ama ekran süresi 5 saatin üzerine çıkmadı. Muhtemelen telefonun baz istasyonuna yakınlık durumu bunu çok etkiliyor. Oyun oynamıyorum, sadece günlük haberlere bakıp, instagramda dolanıyorum. Günlük ortalama 10-15 dk konuşma sürem oluyor. Bu kadar fark olması ilginç.

• quote:

Orijinalden alıntı: cophy

quote:

Orijinalden alıntı: napolyon94

3 haftanin sonunda batarya kendine geldi.

Yaklaşık 4 aydır kullanıyorum, 1,5 gün bekleme süresi oldu ama ekran süresi 5 saatin üzerine çıkmadı. Muhtemelen telefonun baz istasyonuna yakınlık durumu bunu çok etkiliyor. Oyun oynamıyorum, sadece günlük haberlere bakıp, instagramda dolanıyorum. Günlük ortalama 10-15 dk konuşma sürem oluyor. Bu kadar fark olması ilginç.

5 saat pek az gekdi hocam. Ben gunde 2 saat gta vc oynarken bile 7 saat ekran suresini goruyordu. Acaba cift hat mi kullaniyorsunuz. Birde ben genelde her yerde wifi ye bagliyim. Disarida da 2g acik whatsapp icin. Bu da bence inanilmaz etkiliyor. Son olarak da parlaklik bende %30 u pek gecmez. Zira gozlerimden rahatsizim,parlak seylere bakamiyorum pek.

• 
Sayfa: önceki 6869707172
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.